Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar bu yapıkrediden limango için bende 10 tl çek kazandım..
ama ben kullanmıyorum..isteyen birine aktarırım diye aldım..
isteyen varsa mailini yazsın aktarayım

kızlar ben maggiye yetişemiyorum o saatlerde mutlaka bi işim çıkıyor benim için maggi ye katılıcak yürekli birini arıyorum :90: kızlar bi el atıverin yaa

www.justplay.com.tr bu sitedede çekilişler var hediyeler büyük katılın kızlar :) zor gelmezse mailinizi bana atın ben davet ediyim sizi o zaman benim için daha karlı olur zor gelirse boşverin

NewBeauty Türkiye | Facebook
kızlar sayfaya göz atnın yarışma var

Twitter’da bugün soracağımız soruyu doğru reply (yanıtlayan) eden ilk 5 kişiden biri olun, Toshiba SD-191 DVD Player kazanın. Takipte kalmayı unutmayın!

Teknosa (@Teknosa) Twitter'da

Hepinize teşekkürler kızlar..

nivea kutusu geldıııııııııııııııııııııııııı

harıka kokuyor harıkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bir Facebook Reklamı veya Sponsorlu Haber oluşturduğunuz için teşekkürler. Lütfen sizden sadece reklamınızın aldığı gösterim veya tıklamalar için ücret kesileceğini unutmayın. Toplam ücret belirlemiş olduğunuz günlük kampanya bütçesini aşmayacaktır.
Facebook Reklamınızın birden fazla versiyonunu oluşturduğunuzdan emin olun. Başarılı reklam verenler, hangi görüntü ve metin kombinasyonlarının daha başarılı olduğunun test edilmesi için 5 ile 10 versiyon arasında başlanılmasını tavsiye ediyor.
Facebook Reklamlarınız veya Sponsorlu Haberleriniz hakkında sorularınız varsa, lütfen Yardım Merkezimizi ziyaret edin.
Reklam Önizlemesi
Canım Oto
Otomobil Dünyasına Kalitemizle Geld
Beğen

Kampanya: Reklamlarım
Günlük Bütçe: TL75.00
Başlangıç Tarihi: 23.08.2011
Bitiş Tarihi: Yok

kızlar boyle bi msj geldi hiçbiyere üyede olmadım faceyi dondurum begenileri sildim.nasıl iptal edebilirim hepimizin begendiklerini begeniyordum sadece

facebook reklam ağına üye olduğun için gelmiş gibi görünüyor. Bu reklam ağına üye olduğunda facebookta dikkat etmişsindir sağ tarafta reklam çıkar o reklamların ilanı için gerekli işlemleri yapabilirsin. senden para kesmeleri gibi bir durum söz konusu değil eğer kredi kart bilgileirni girmemişsen. Facebook hesabına girip reklamlar bölümüne girersen böyle bi işlem yapıp yapılmadığını görebilirsin. belki bir karışıklık olmuştur.

asparagas haberler bunlar takılma daha öncede neler cıktı yok msn paralı oldu yok face paralı ama olan bilşi yok rahat ol
bu arada dostlar sagolsun kızlar teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…