kızlar bu yapıkrediden limango için bende 10 tl çek kazandım..
ama ben kullanmıyorum..isteyen birine aktarırım diye aldım..
isteyen varsa mailini yazsın aktarayım
filizim maalesef canım kazanamadım bu soruyu bilmiodum
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
Bugünki cevabı:Sil baştan başlamak gerek bazen
[h=6]Bizim Mutfak
Doya doya konuşmak için bugün 13.00'da sayfamızı ziyaret etmeyi unutmayın![/h]
[h=6]Vision Türkiye
Bugün bir üyemize D4X My UnitDose hediye ediyoruz. Vision'ın bu mucize ürünü iletiyi beğenenler arasında çekilişle bir üyemize hediye, çekiliş bugün 22:00'de[/h]
[h=6]Veet Türkiye
Veet Güzellikler Kulübü'nün bu haftaki sürprizinden hala haberiniz yok mu? Hemen linke tıklayın, haftanın hediyelerinden birini kazanma şansını kaçırmayın![/h]
[h=6]Pastavilla
[/h]Pastavilla’nın 17-23 Ağustos 2011 tarihleri arasında kazanan talihlileri
Kazanan talihlilerin Facebook hesaplarının ait olduğu mail adreslerine bilgi mailleri gönderilerek kazandıkları kendilerine tebilğ edilecektir. Hediy...
[h=6]P.D.J Parfums
EVET ARKADAŞLAR RAMAZAN KAMPANYASI İÇİN YARIN SON 2 GÜN! TEKRAR HATIRLATMAK İSTERİM Kİ; BU GÖNDERİYİ DUVARLARINDA PAYLAŞMAYAN ARKADAŞLAR, KAMPANYAYA KATILMAMIŞ SAYILACAKTIR. KAZANANLAR 27 AĞUSTOS SABAHI SAYFAMIZDA AÇIKLANACAKTIR.
KAZANAN ARKADAŞLARA AYRICA FACEBOOK ÜZERİNDEN MESAJ GÖNDERİLECEK, ILETİŞİM BİLGİLERİ ISTENECEKTİR. BİLGİNİZE SUNARIZ.[/h]P.D.J PARFUMS' DEN RAMAZAN KAMPANYASI! Parfüm Kazanın!
[h=6]Ödüllü Soru
Yeni sezon için heyecanla beklediğin dizi hangisi?[/h]Soruyu cevapla, arkadaşlarınla paylaş, özel Panda oyuncağı 10 kişiden biri olma şansını yakala!
Yeni sezon için heyecanla beklediğin dizi hangisi? Soruyu cevapla, ödülü kap!
[h=6]Matraktshirt
Günaydın Matrakcanlar fotoğraf yarışmamız Tüm hızı ile devam ediyor, hala katılmadınızmı.? :))[/h]
[h=6]Nehir
Hediyeni Sen Seç kampanyalarımız bayramdan sonra devam edecektir. İlginiz için teşekkür ederiz.[/h]
[h=6]Favori Jewellery (Turkey)
Favori Evlilik Hediyem Yarışmasında Bugün Son Gün!
Sen de hemen şimdi uygulamaya katıl, puan topla ve Favori'den seçtiğin hediyeyi kazanma şansını kaçırma! Yarışma saat 16:00'ya kadar devam edecek. Yarışmamıza katılmak için hemen şimdi tıklayın...[/h]
[h=6]Hürriyet Aile bir bağlantı paylaştı.[/h]Şifre Bulma Yarışmamız Tekrar Başlıyor!
www.hurriyetaile.comHer gün doğru cevabı bilen 10 kişi ödül kazanıyor. - Ödüllü şifre bulma yarışmamızı sizlerden gelen yoğun talep üzerine tekrar başlatıyoruz!
[h=6]Philips Türkiye
Philips Haftanın Çifti Yarışması’nda 3. haftanın kazananları belli oldu!
Hasan Sancak ve Defne Selen Mersinli adlı yarışmacılarımızı tebrik ediyoruz. Yarışmamız tüm hızıyla devam ediyor. Hemen katılın, altınları toplayın, kazanın! http://bitly.com/oAzVCv[/h]
Twitter’da bugün soracağımız soruyu doğru reply (yanıtlayan) eden ilk 5 kişiden biri olun, Toshiba SD-191 DVD Player kazanın. Takipte kalmayı unutmayın!
Teknosa (@Teknosa) Twitter'da
kızlar dünden beri yoktum cenazemiz vardı takip edemedim haliyle güncel neler varrrr
güle güle kullan canım
hemen üzülme canım yarın kazananlar açıklansın belki diğerlerinin ilk 2 soruları yanlıştır senin doğrudur
kızlar dünden beri yoktum cenazemiz vardı takip edemedim haliyle güncel neler varrrr
Bir Facebook Reklamı veya Sponsorlu Haber oluşturduğunuz için teşekkürler. Lütfen sizden sadece reklamınızın aldığı gösterim veya tıklamalar için ücret kesileceğini unutmayın. Toplam ücret belirlemiş olduğunuz günlük kampanya bütçesini aşmayacaktır.
Facebook Reklamınızın birden fazla versiyonunu oluşturduğunuzdan emin olun. Başarılı reklam verenler, hangi görüntü ve metin kombinasyonlarının daha başarılı olduğunun test edilmesi için 5 ile 10 versiyon arasında başlanılmasını tavsiye ediyor.
Facebook Reklamlarınız veya Sponsorlu Haberleriniz hakkında sorularınız varsa, lütfen Yardım Merkezimizi ziyaret edin.
Reklam Önizlemesi
Canım Oto
Otomobil Dünyasına Kalitemizle Geld
Beğen
Kampanya: Reklamlarım
Günlük Bütçe: TL75.00
Başlangıç Tarihi: 23.08.2011
Bitiş Tarihi: Yok
kızlar boyle bi msj geldi hiçbiyere üyede olmadım faceyi dondurum begenileri sildim.nasıl iptal edebilirim hepimizin begendiklerini begeniyordum sadece
Bir Facebook Reklamı veya Sponsorlu Haber oluşturduğunuz için teşekkürler. Lütfen sizden sadece reklamınızın aldığı gösterim veya tıklamalar için ücret kesileceğini unutmayın. Toplam ücret belirlemiş olduğunuz günlük kampanya bütçesini aşmayacaktır.
Facebook Reklamınızın birden fazla versiyonunu oluşturduğunuzdan emin olun. Başarılı reklam verenler, hangi görüntü ve metin kombinasyonlarının daha başarılı olduğunun test edilmesi için 5 ile 10 versiyon arasında başlanılmasını tavsiye ediyor.
Facebook Reklamlarınız veya Sponsorlu Haberleriniz hakkında sorularınız varsa, lütfen Yardım Merkezimizi ziyaret edin.
Reklam Önizlemesi
Canım Oto
Otomobil Dünyasına Kalitemizle Geld
Beğen
Kampanya: Reklamlarım
Günlük Bütçe: TL75.00
Başlangıç Tarihi: 23.08.2011
Bitiş Tarihi: Yok
kızlar boyle bi msj geldi hiçbiyere üyede olmadım faceyi dondurum begenileri sildim.nasıl iptal edebilirim hepimizin begendiklerini begeniyordum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?