Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kıslar morhıpoya aranızda uye olan varmı? kargolar 4 eylule kadar bedava bıde bana 10 tl lık hedıye cekı vermısler. Çerez kaseleri aldım, cok ucuza geldı:))

Evybaby | Facebook

Evybaby
‘’Cenk Bebek Evy Baby ile Büyüyor’’ kampanyası 25 Ağustos Perşembe 13:00’da başlayacak olup 15:00’da sona erecektir. Kampanyaya katılmak için cevaplamanız gereken günün sorusunu, kampanya başlama saati itibari ile sayfamızın sol tarafında yer alan ‘Cenk Bebek Evy Baby ile’ sekmesinden veya Evybaby - Cenk Bebek Evy Baby ile büyüyor | Facebook adresinden görebilirsiniz.

[h=6]Paşabahçe
Ödüllü yarışmamız bugün saat 14.00-17.00 arasında gerçekleşecek. 10 katılımcımız Paşabahçe'den şekerlik kazanacak![/h]
[h=6]ASUS Türkiye
Herkese Günaydın, yarışmamız tam gaz devam ediyor. Dün katılım haklarını tüketenler bugün şansını tekrar deneyebilir. Bayrama kadar hergün şansınız devam ediyor![/h]

Bizim Mutfak
Bizim Mutfak ile Doya Doya Muhabbet bugün saat 11:10'da! Sayfamızı ziyaret ederek bedava dakikalarınızı almayı unutmayın :)

arkadaşlar bana eczacıbaşından bir zarf gelmiş ama eski adresime. üstelik ben adres falan vermemiştim. nasıl buldular anlamadım? bir de daha önce aranızdan birine zarf gelen oldu mu? ben numune için mail atmıştım adres telefon vermemiştim nasıl oldu anlamadım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…