Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

MaxiMui
‎10 TL İLE KUTLUYORUZ! Sayısı hızla artan dostlarımızın 1000'e ulaşmasını SADECE bugün yapılacak alışverişlerde 10 TL indirim hediye ederek kutluyoruz. 30TL harcamada geçerli olmak üzere HEDİYE şifreniz soldaki 1000'İN ŞEREFİNE başlığı altında. Sevgilerimizle...

MaxiMui - Duvar | Facebook

ben yaptım hiç bir sorun yaşamadım.ne gibi bir sorun yaşadın canım?

Dün kargo bedava diye değerlendiriyim dedim , herşey iyi güzel 3 d secure kaydım tamam , en son işlemde kredi kartı bilgilerimi girip tamamla diyorum sistem hatası diyor , o sayfada kalıyor. Hatalı bilgim girmiyorum ama olmadı bir türlü , ben de kaçırmış oldum ücretsiz kargoyu ne yazık ki

kod isteyen varsa benimkini söyleyebilirim

morhipo hediye ceki olup kullanmak istemeyen var mı kızlar? varsa benim ihtiyacım var da. ayrıca gecenlerde limango icin kazandigimiz hediye ceki uygulaması gibi birsey bunda da gecerli olsa ne güzel olur valla :)

bu arada limangoyla ödeme esnasında sorun yasıyorsanız internet explorerdan dolayı olmuyor. ben firefoxla yapıyorum

Önceden vaseline hediye kazanan arkadaşlar bana adresiniz elimize ulaşmıştır diye mail geldi bu mailden sonra geliyor mu hemen,bir de hangi kargo ile geliyor.Malum tatile çıkıcaz

enmoda.com da var bişeyler kızlar bakın. FAcebooktan aratın

Babamın Penguenleri/Mr. Popper’s Penguins" filmi için düzenlenen yarışmamızda "6" doğru cevabını vererek kazanan tüm misafirlerimizi tebrik ederiz. Kazananlar hediyelerini 19 Eylül Pazartesi gününden itibaren belirtilen sinemalardan kimlik kontrolü sonrasında teslim alabilirler.

Ecem Güzel - Cinebonus Cevahir-“Babamın Penguenleri/Mr. Popper’s Penguins" t-shirt
Ercan Güneş - Cinebonus Cevahir-“Babamın Penguenleri/Mr. Popper’s Penguins" t-shirt
Melike Aydın - Cinebonus Nautilus-“Babamın Penguenleri/Mr. Popper’s Penguins" t-shirt
Ecmel Yıldız - Cinebonus Forum Çamlık-“Babamın Penguenleri/Mr. Popper’s Penguins" t-shirt
Olçum Işiksal - Cinebonus Cevahir-“Babamın Penguenleri/Mr. Popper’s Penguins" t-shirt
Zehra Özgönül - Cinebonus (M1 Merkez)-“Babamın Penguenleri/Mr. Popper’s Penguins" bornoz
Ayşegül Sarıçam - Cinebonus Konak Pier-“Babamın Penguenleri/Mr. Popper’s Penguins" bornoz
Mehmet Akyar - Cinebonus Cevahir-“Babamın Penguenleri/Mr. Popper’s Penguins" şapka
Ece Gözde Kasar - Cinebonus Nautilus-“Babamın Penguenleri/Mr. Popper’s Penguins" şapka
Nesrin Albaş - Cinebonus Konak Pier-“Babamın Penguenleri/Mr. Popper’s Penguins" bowling oyuncak seti
Gökçe Meriç - Cinebonus Konak Pier-“Babamın Penguenleri/Mr. Popper’s Penguins"

Bornoz kazanmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…