maşşalah valla tatlım :) bu günlerde şansın epey açık :81:
güle güle kullan canımBabamın Penguenleri/Mr. Popper’s Penguins" filmi için düzenlenen yarışmamızda "6" doğru cevabını vererek kazanan tüm misafirlerimizi tebrik ederiz. Kazananlar hediyelerini 19 Eylül Pazartesi gününden itibaren belirtilen sinemalardan kimlik kontrolü sonrasında teslim alabilirler.
Ecem Güzel - Cinebonus Cevahir-“Babamın Penguenleri/Mr. Popper’s Penguins" t-shirt
Ercan Güneş - Cinebonus Cevahir-“Babamın Penguenleri/Mr. Popper’s Penguins" t-shirt
Melike Aydın - Cinebonus Nautilus-“Babamın Penguenleri/Mr. Popper’s Penguins" t-shirt
Ecmel Yıldız - Cinebonus Forum Çamlık-“Babamın Penguenleri/Mr. Popper’s Penguins" t-shirt
Olçum Işiksal - Cinebonus Cevahir-“Babamın Penguenleri/Mr. Popper’s Penguins" t-shirt
Zehra Özgönül - Cinebonus (M1 Merkez)-“Babamın Penguenleri/Mr. Popper’s Penguins" bornoz
Ayşegül Sarıçam - Cinebonus Konak Pier-“Babamın Penguenleri/Mr. Popper’s Penguins" bornoz
Mehmet Akyar - Cinebonus Cevahir-“Babamın Penguenleri/Mr. Popper’s Penguins" şapka
Ece Gözde Kasar - Cinebonus Nautilus-“Babamın Penguenleri/Mr. Popper’s Penguins" şapka
Nesrin Albaş - Cinebonus Konak Pier-“Babamın Penguenleri/Mr. Popper’s Penguins" bowling oyuncak seti
Gökçe Meriç - Cinebonus Konak Pier-“Babamın Penguenleri/Mr. Popper’s Penguins"
Bornoz kazanmışım
evy baby ye ne yaptınız
23 25 deılmı *
cevap ne ki evy nin :2:
bi de dior neyin cevabı kızlar?
outletim de yarışma var
https://www.facebook.com/?sk=pp#!/outletim
nasıl katılacaz buna tam anlayamadım
Hayat Magazin'in 9. sayısı ile ilgili ankete katılarak hem görüş ve önerilerinizi paylaşın Henkeldem bakım seti kazanın! Hayat Magazin anketine katılan her 20. kişi Henkelden bakım seti kazanacaktır. Kampanyamız 31 Ekim 2011 tarihine kadar geçerlidir. Kampanyadan ilk 1.000 katılımcı faydalanacaktır
katıldık bakalım inş. ilk 1000 kişide 20. kişilerden oluruz
Hayat Magazin'in 9. sayısı ile ilgili ankete katılarak hem görüş ve önerilerinizi paylaşın Henkeldem bakım seti kazanın! Hayat Magazin anketine katılan her 20. kişi Henkelden bakım seti kazanacaktır. Kampanyamız 31 Ekim 2011 tarihine kadar geçerlidir. Kampanyadan ilk 1.000 katılımcı faydalanacaktır
katıldık bakalım inş. ilk 1000 kişide 20. kişilerden oluruz
canım link verir misin nerden bakacaz buna
outletim sitesi açılmıyor , bakamıyorum ürünlerin kodlarına
outletim sitesi açılmıyor , bakamıyorum ürünlerin kodlarına
canım link verir misin nerden bakacaz buna
2 yazı yukarda ben verdim ya canım linki :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?