Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ben temcit yazdım ama, sıralama yapınca adımı görmüyorum..
fikri olan var mı? bazı arkadaşlara da böyle olmuştu:97:

bugün maiile katılan hiç bişeyde kazanamamışım ne kadar şanslıyım
maggiyede mani yazdım acaba bugn akşama belli olur muki yarın sabahda var ya yarışma

ayşegül parlar bizden birisi değil de mi
dün onun yüzünden yanlış yaptım, bugün de ilk o yazmış tecmiti

maggı de duzeltılen 2 cewabı kabul edıyolarmııı:97::97:
canım öyle kabul olmuyor
yehuuuu oldu desene bu sefeer bende kendimi arıodum ama biraz uzun sürüo maleseeef :)) cevabımı değiştirmeseydim zor olurdum daa

sıralamada 20. sıradasın didikleye didikleye tek tek saydım azmin zaferi darısı sana mikrom

TARAKLI’DA “TEMCİT” GELENEĞİ
Sakarya’nın Taraklı ilçesinde Ramazan geleneği olarak Osmanlı’dan günümüze kadar uzanan “temcit” geleneği varlığını sürdürüyor.

Ramazan ayında davulla insanları sahura kaldırmadan önce, kadınları pilav yapmaya davet etmek için genç erkeklerin ferdi veya topluolarak cami minaresinden sık tekrarlar biçiminde söyledikleri kafiyeli söz ve ilahilere “temcit” deniliyor. Temcit için gençler temcit grubu oluşturuyor. Çünkü yörede temcide çıkmadan erkekler büyümüş kabul edilmiyor. Temcit merakı, aslında delikanlıların gönlü olduğu genç kıza sesini duyurma fırsatını da verdiği için farklı bir toplumsal işlevi de kendi içinde barındırıyor.

Paşabahçede göremiyorum kazananları kızlar biri kopyalayabilir mi ?
maggiye mani dedim ama belli bi ortak cevap yok kısmet. cevaplar gittikçe azalıyo anlayamadım

Çiler nalbant bilgin,Fatma Demirci,Gülşah Yazoğlu,Gülcan Gül,Merve Başarır,Çiğdem ışıkhan Çalışkan,Duygu Güngören Balcı,İnciser Gök,Fatma Kara Dedeler,Tuğba Suyabatmaz

var ya ilk mani yazanlardanım inşallah kimsenin günahına girmemişimdir ama sonra soruyu tam okuyunca baktım diil değiştirdim

canım öyle kabul olmuyor

sıralamada 20. sıradasın didikleye didikleye tek tek saydım azmin zaferi darısı sana mikrom

yanlışları çıkardın mı canım? ben f3 ile saydım
nasıl yapayımmmm f 3 leeee:26::26::26::26::26::26::26:

nerelerde gördün canım aman kaçırmış olmayayım hatırlıyon mu?
şekerlık paşabahce---------- dunku maggııııııııııııı heraldeeee:80::80::80::80::80::80:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…