Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

air wick otomatik sprey tarzı bişi kendinden fıslıyoooo indirim kuponu bidde cd gelekmiş heralde
Ben de fikrimühime uyeyım ancak bugune kadar bana kampanya ve anketlerde bılgılendırme gelmedı. Bana bu konuda yardımcı olur musunuz sizin aracılığınızla yapılabiliyor mu?

Ben de fikrimühime uyeyım ancak bugune kadar bana kampanya ve anketlerde bılgılendırme gelmedı. Bana bu konuda yardımcı olur musunuz sizin aracılığınızla yapılabiliyor mu?

bende üye olalı 1 yıldan fazla oldu sadece doğum kontrol ile ilgili kampanya için davet gönderdiler
kampanya yaparken üyelerin hepsine davet göndermiyorlar sana da başka kampanya daveti gelebilir onlar mail gönderiyor senin birşey yapman gerekmiyor

bende 6 7 aydır üyeyim nesfit gliss dogum kontrolü raid vaseline geldi bide cocacolaya gittim fikrimühimle ordada hediyeler verdiler baya geldi bana yaniii

şu fikrimühim bana da bi mail atsa ya. kırk yılda bir atmıştı. doğum kontrol hapları ile ilgili, bebek gelcekti oda gelmedi gitti.
magiye annem için katılıyorum yanlış cvpladım bugünde olmadı. umarım yarın olur. kandim için kazandığım sepette henüz gelmedi.

birde denileni yaptan kazandığım ajda pekkanın albümü ve zenbiden kazandığım gömlek geldi.

Siyah inci sayesinde kazandığım maggi sepetim geldi arkadaşlar çok çok küçük bir sepet içinde 14 adet çorba 2 adet magnet çıkdı açıkcası hevesim büyük sepet içindi ama napalım baldan tadluu siyahım incim teşekkürler tatlım tekrar ...

[h=6]Metro
Enerjiyi Yakala kazandırıyor. Metroları en hızlı sen ye, hediyeleri kazan![/h]
Duvar Fotoğrafları

8 dakika önce

İstanbul Fashion Week

Avea - Avea Fanboard | Facebook
en uzun zincir e ödül warrrr
zinciri burda yapsakkkkkkkkkkkkk

tşkkkklerrrrrr pylşm içinnn

benım hesabıma :44::44::44::44: göre maggı de 37 38 lerdeyım önden 7 8 kısıyı halledersem sıra bana gelırrrrrrrrrrrrrrrr
napsam aca:113::113:ba fikri olan warmı:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…