annem kabul etmiş ama içeriği neydi ? sprey mi gelicek .?
Ben de fikrimühime uyeyım ancak bugune kadar bana kampanya ve anketlerde bılgılendırme gelmedı. Bana bu konuda yardımcı olur musunuz sizin aracılığınızla yapılabiliyor mu?air wick otomatik sprey tarzı bişi kendinden fıslıyoooo indirim kuponu bidde cd gelekmiş heralde
Ben de fikrimühime uyeyım ancak bugune kadar bana kampanya ve anketlerde bılgılendırme gelmedı. Bana bu konuda yardımcı olur musunuz sizin aracılığınızla yapılabiliyor mu?
bende üye olalı 1 yıldan fazla oldu sadece doğum kontrol ile ilgili kampanya için davet gönderdiler
kampanya yaparken üyelerin hepsine davet göndermiyorlarsana da başka kampanya daveti gelebilir onlar mail gönderiyor senin birşey yapman gerekmiyor
LTB Jeans'ın Fotoğrafları - Duvar Fotoğrafları | Facebook
LTB'den bayram hediyesi!
Aşağıdaki soruya doğru cevabı veren kişiler arasından çekilişle belirlenecek 2 şanslı kişi LTB'den renkli jean pantolon kazanıyor!
"LTB'nin önümüzdeki ay hangi ülkede hangi fuara katılcak?"
[h=6]Braun beauty Türkiye
Hanımlar! Spa keyfi ve Silk-épil 7 Çift Etkili Epilatör alışverişinde Hepsiburada’dan 50 TL indirim kazanma fırsatı için yarın son gün! Hadi siz de “Ne Kadar Bakımlısın?” testine katılın, Eda Taşpınar’a ne kadar bakımlı biri olduğunuzu ispatlayın, ödüllerin tadını çıkarın![/h]Ne Kadar Bakımlısın?
www.facebook.com
[h=6]Metro
Enerjiyi Yakala kazandırıyor. Metroları en hızlı sen ye, hediyeleri kazan![/h]Duvar Fotoğrafları
8 dakika önce
İstanbul Fashion Week
canım ablanın yorumu listede yok2 defa kontrol ettim
bunda karsı tarafın arkadslık teklıfını kabul etmesımı lazım yha nasıl kazanılıorrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?