Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Herkese hayırlı sabahlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr hayırlı kandillerrrrrrrrrrr

Kızlar bu gun erkenciyizzzzzzzzzzzzz

Maggı nın 3 sorusunda ben ewde yokum camideyim dua warrrrr

Tuana gelmemiş nerelerdeeeeeeeeeeeeee

facebook ayarlardan güvenli gezinmeyi açmıssınız o yüzden o çıkıyo öyle kullanmak daha iiyi devam dersiniz her seferinde olur biter=)
devam diyorum ama olup bitmiyor açılmıyor yani
canım bende de oluyor,uygulamayla veya tarayıcıyla ilgili ,önemsiz bişey..:93:
canım ben de devam diyorum yine aynı yazı çıkıyor

hayırlı kandiller dün tecmitten dolayı kaybettim bugün yine katıldım bir sepet daha kazanmak istiyorumm

olduuuu bu sefeeer olduuuu
canım tebrikler afiyetle iç çorbalarını kız senden çok ben sevindim

Herkese hayırlı sabahlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr hayırlı kandillerrrrrrrrrrr

Kızlar bu gun erkenciyizzzzzzzzzzzzz

Maggı nın 3 sorusunda ben ewde yokum camideyim dua warrrrr

Tuana gelmemiş nerelerdeeeeeeeeeeeeee

burdayıııııııııım
hayırlı sabahlar canım herkesin kadir gecesi mübarek olsun Allah dualarınızı kabul etsin

hürriyet ailede 2 şifrem kaldı bulamıyorum......

kozmetikten
aksesuara
tekstilden
çocuk
ürünlerine
ürün
çeşidi
bir arada

Bulduklarım bunlar başka bulan var mııııııııı:26:

Son düzenleme:
kızlar günaydıınnn
maximui günün sorusu

Hangi boy ve kilonun altındaki çocuklar otomobille seyahat halindeyken kanunen oto koltuğu kullanmak mecburiyetindedir.*
  1. 110 cm. Boy 30 Kg. Ağırlık
  2. 100 cm. Boy 26 Kg. Ağırlık
  3. 150 cm. Boy 36 Kg. Ağırlık
  4. 160 cm. Boy 40 Kg. Ağırlık
sizce???

ilk defa maggi ye katıldım herzaman mesai bitimine denk geliyordu bi türlü nasip olmamıştı haydi inşllh bugün olur

[h=6]ASUS Türkiye
Anakart yarışmasının kazananlarına ait ödüller bugün yola çıkıyor! Bayram yarışması ise tüm hızıyla devam ediyor. Sadece 5 sorudan oluşan yarışmayı en hızlı sen tamamla ASUS Eee Pad Transformer senin olsun![/h]11 saniye önce · Beğen ·

canım cevap 3 olacak.. 150cm. Boy 36 Kg ağırlık

TTNET'lilere Boyner Mağazalarındaki Kelebekli Ürünlerde %50 İndirim Kampanyası!
27 Ağustos 2011 tarihinde Boyner, Boyner Evde ve Boyner Sports Mağazaları'nda KELEBEKLİ ürünlerden yapacağınız alışverişlerde indirimli fiyatlar üzerinden %50 indirim sizi bekliyor !

TTNET Müşterileri'ne özel olarak 1 gün sürecek bu indirimden yararlanabilmek için ; size özel 7 haneli İndirim şifrenizi Boyner mağazalarındaki kasalarda belirtmeniz gerekmektedir. İndirim şifrenizi bilmiyorsanız; ev telefon numaranızı alan koduyla birlikte (örn: 0212xxxxxxx) 6606'ya SMS olarak gönderip, öğrenebilirsiniz.

* Bu kampanyadan 23.08.2011 itibariyle aktif olan tüm müşteriler faydalanabilecektir.
* Yalın internet abonesi iseniz 6606'ya TTNET Hizmet numaranızı göndererek şifrenizi öğrenebilirsiniz.
* Her 1 SMS, kendi GSM operatörünüz tarafından, 1 standart SMS olarak ücretlendirilecektir. Ayrıntılar Boyner Mağazaları ve TTNET Müşteri Hizmetleri'nde (444 0 375).
* Kampanya stoklarla sınırlıdır.

Kampanya ile ilgili sıkça sorulan sorular için tıklayın!..

böyle bi şey buldum bi de siz bakın kızlar

kızlar gogogo nun bugunki cevabı dil kılıçtan keskindir ayrıca maggide tam cevap verirken pc dondu bi baktım önümce 174 kişi

ayy canım yaa benim de öyle olmuştu hem de son soruda.ama canını sıkma şansın varsa oluyor,ben yine de kazanmıştım,bugün gelecekmiş sepetim mail attım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…