Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Ülker Çikolata - Ülker'in Ünlüsü | Facebook
8 çikolata 1 makina olsa daha iyi olurduuuuuuuuuu

hesap makınesıne yazık keske cıkolata olsa :))))))))

facebooktakı

hosgeldın gencturkcellı sayfasına gır
sayfayı begenen herkese
gunluk 30 dk 12 tl konusma varrrrrrrrrrrr

ben yukledım

facebooktakı

hosgeldın gencturkcellı sayfasına gır
sayfayı begenen herkese
gunluk 30 dk 12 tl konusma varrrrrrrrrrrr

ben yukledım

sevinme benceee acıklamaları okumadınmı günlük yüklenecek ve her günün sonunda 23 59 da sona erecek yazıoooo yani tam 1 saatin var konusmak icinnnn

ya benden sonra kazananların gelmiş.benim neden hala gelmedi yaa.mesafe uzak o nedenle mi acaba.öffffff yarın da gelmezse ne yapcam ben

ya arkadaşlar bşy sorcam pcden anlayan varsa
verdiğinz sayfaların bazılarında uygulamalarda güvenli gezinmeyi bırak sonra devam et diye yazı çıkıyor onu nasıl yapıcamm fikri olan var mı?

verdiğinz sayfaların bazılarında uygulamalarda güvenli gezinmeyi bırak sonra devam et diye yazı çıkıyor onu nasıl yapıcamm fikri olan var mı?

facebook ayarlardan güvenli gezinmeyi açmıssınız o yüzden o çıkıyo öyle kullanmak daha iiyi devam dersiniz her seferinde olur biter=)

canım bende de oluyor,uygulamayla veya tarayıcıyla ilgili ,önemsiz bişey..:93:

Maggide benim yerime yarışacak hayırlı bir vatandaş aranıyor...:82:

bende İstanbul'a yakın değilim tatlım yaklaşık 11 saat mesafedeyim yarın gelir sanada üzülme.
18.00dan sonra evde yoktum.acaba geldi de geri mi gitti.bekle bekle gözüm yollarda kaldı,büyük mü gelecek sepet yoksa küçük mü..ayy kafayı yiycem heralde

simdiden herkesın kadır gecesı mubarek olsun
rabbım gonlunuzdekı muradınızı hayırlı kılıp hayırlı zamnda vermeyı nasp eylesın
avuc acıpta ıstedıgınız herseyı kabul buyursun rabbım...
dularda bulusmak dılegıylen canlarrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…