yok ki öyle bir şart :26::26::26::26:warmıııııııııııııııııııııııııııııııı kızlarrrrrrrrrrrrrr
yok öyle bir şart canım,o diğerinde vardı sanırım ben yollamadım ama yine de geldi
[h=6]Ülker Çikolata
Yoğun istek üzerine Ülker Çikolata'dan en tatlı bayram hediyesi! Çekilişe katıl, 8 adet Chocolator ve 1 adet Ülker Çikolata Napoliten Çikolata kazanma şansını kaçırma! Ülker Çikolata - Ülker'in Ünlüsü | Facebook[/h]Duvar Fotoğrafları
yaklaşık bir saat önce
facebooktakı
hosgeldın gencturkcellı sayfasına gır
sayfayı begenen herkese
gunluk 30 dk 12 tl konusma varrrrrrrrrrrr
ben yukledım
facebooktakı
hosgeldın gencturkcellı sayfasına gır
sayfayı begenen herkese
gunluk 30 dk 12 tl konusma varrrrrrrrrrrr
ben yukledım
sevinme benceee acıklamaları okumadınmı günlük yüklenecek ve her günün sonunda 23 59 da sona erecek yazıoooo yani tam 1 saatin var konusmak icinnnn
Siyah inci sayesinde kazandığım maggi sepetim geldi arkadaşlar çok çok küçük bir sepet içinde 14 adet çorba 2 adet magnet çıkdı açıkcası hevesim büyük sepet içindiama napalım baldan tadluu siyahım incim teşekkürler tatlım tekrar ...
sevinme benceee acıklamaları okumadınmı günlük yüklenecek ve her günün sonunda 23 59 da sona erecek yazıoooo yani tam 1 saatin var konusmak icinnnn
ya benden sonra kazananların gelmiş.benim neden hala gelmedi yaa.mesafe uzak o nedenle mi acaba.öffffff yarın da gelmezse ne yapcam ben
ya arkadaşlar bşy sorcam pcden anlayan varsa
verdiğinz sayfaların bazılarında uygulamalarda güvenli gezinmeyi bırak sonra devam et diye yazı çıkıyor onu nasıl yapıcamm fikri olan var mı?
ya arkadaşlar bşy sorcam pcden anlayan varsa
verdiğinz sayfaların bazılarında uygulamalarda güvenli gezinmeyi bırak sonra devam et diye yazı çıkıyor onu nasıl yapıcamm fikri olan var mı?
naısıl kazandın??
SM-Cars Çocuk Odası Canvas Tablo 40x40 cm, ÇOCUK ODASI CANVAS TABLO, Artikel - stickermarketi.com
banada bu geldi bugün oğlumun şansına
18.00dan sonra evde yoktum.acaba geldi de geri mi gitti.bekle bekle gözüm yollarda kaldı,büyük mü gelecek sepet yoksa küçük mü..ayy kafayı yiycem heraldebende İstanbul'a yakın değilim tatlım yaklaşık 11 saat mesafedeyim yarın gelir sanada üzülme.
[h=6]Metro
Enerjiyi Yakala kazandırıyor. Metroları en hızlı sen ye, hediyeleri kazan![/h]Duvar Fotoğrafları
8 dakika önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?