Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

25. Gün Kazananları

1-Ayşegül Parlar
2-Belgin Kara
3-Onur Çam
4-Ahmet Efe
5-Hakan Seray Kalır
6-Onur Taşkın
7-Emire Ersoy
8-Mesut Demirbay
9-Ayşe Süslü
10-Elif Kırıştıoğlu
11-Doruk Ateş
12-Yurdagül Kırıştıoğlu
13-Rıdvan Topsaç
14-Efe Cerrahoğlu
15-Filiz Özkan
16-Nermin Güngör
17-Ayşe Kapsız
18-Yavuz Özkan
19-İsmail Demirbay
20-Aliye Dinger
21-Nurcan Yeşildağ Bayram
22-Hayriye Babalık
23-Hüseyin Durusoy
24-Rıdvan Değirmenci
25-Eda Poyraz
26-Zeynep Gideroğlu
27-Nalan Koçak
28-Beren Elmacı
29-Arzu Güler
30-Işıl Demirci
magiiiiiiiii

[h=6]Özsüt
[/h]
Mani yarışmamızın kuralları ve detaylar
Ramazan ayının gelenekseli haline gelen "Özsüt" mani yarışması bu gece saat 00.00'da yeniden başlıyor. Yarışmamıza Pazartesi- Çarşamba ve Cuma günleri Facebook sayfamız üzerinden katılabilirsiniz. Yapmanız gereken; içinde "Özsüt" geçen bir mani yazmak... Pazartesi- Çarşam...

[h=6]RengarenK
‎* Katılım Koşullarımız *
1-Profilinizde Penguen'in Fotoğrafları - Duvar Fotoğrafları | Facebook resmimizi paylaşınız.

2-Profilinizde RengarenK'in Fotoğrafları - 28.08.2011 Çekilişimize katılmak için yorum bırakınız.... | Facebook resmimizi paylaşınız.28.08.2011 Çekilişimize katılmak için yorum bırakınız....

Matraktshirt
Duvar Fotoğrafları
Hadi bakalım matrakcanlar fotoğraf yarışmamız başlamıştır, en matrak fotoğrafı y...Devamını Gör

BonnyFood
Beğenen Kazanıyor!
BonnyKupon uygulamasını beğen, 20 TL İNDİRİM KAZAN!

Evybaby
‘’Cenk Bebek Evy Baby ile Büyüyor’’ kampanyası 26 Ağustos Cuma 10:00’da başlayacak olup 12:00’da sona erecektir. Kampanyaya katılmak için cevaplamanız gereken günün sorusunu, kampanya başlama saati itibari ile sayfamızın sol tarafında yer alan ‘Cenk Bebek Evy Baby ile’ sekmesinden veya http://on

[/h]

akçam sekerlemede yedekte oldugum halde kazanamadım bu ayrı bi üzüntü verdi kızlar inankii keşke adım yazmasaydı yaaaa küstümm

ülkerdeki hesap makineleri için sadece sayfayı begenmemız yetiyormu . geçen sefer 8 arkadaş falan dıyordu şimdi öyle bişey demıyor galıba. benmı göremedim..
geçen kazanamadım şimdi kazanayım bende :)))

kadir geceniz mübarek olsun rabbim bu mübarek ve güzel günde ne duanız varsa kabul eylesin inşallahhh

olduuuu bu sefeeer olduuuu

[h=6]Bizim Mutfak
Bizim Mutfak ile Doya Doya Muhabbet Ramazan boyunca devam ediyor. Bugün saat 10:45'te uygulamaya katılan ilk 350 kişiden biri olun, dakikaları kazanın![/h]

[h=6]Hürriyet Aile
Merhabalar! Ödüllü Şifre Bulma yarışmamızda bugünün şifrelerini "alışveriş" kategorimizdeki makalelere gizledik. Unutmayın, yarışmamız bugün saat 17:00'da sona erecektir. Herkese bol şans dileriz. Dünün kazananlarını birazdan açıklayacağız, bizi takibe devam edin![/h]

25 Ağustos'ta sorduğumuz soruyu doğru cevaplayan 20 kişiden biri olarak Fashion's Night Out 2010 tişörtü kazanan takipçilerimiz belli oldu:

1. Sibel Altundağ

2. Erkan Aksoy

3. Rukiye Kılıç

4. Zeynep Efe

5. Büşra Güngör

6. Mehtap Tuğra

7. Derya Yasemin

8. Zennur Usta

9. Salih Akyol

10. Hande Değirmenci

11. Ayşe Bostan

12. Songül Doğan

13. Remzi Selvi

14. Murat Avci

15. Berna Karaca

16. Fatma Eren

17. Zeynep Balaban

18. Nihal Aydoğan

19. Seda Sırmalı

20. Seylan Güleç

Not: Talihlilerimizin, ödüllerin gelmesini istedikleri adresleri enmoda.com'da güncellemeleri gerekmektedir.

kızlar gogogo nun bugunki cevabı dil kılıçtan keskindir ayrıca maggide tam cevap verirken pc dondu bi baktım önümce 174 kişi

arkadaşlar magiye içliköfteyi bitişik yazmışım bişi olurmu 2. sırada yazmışım yoksa silecemde
HERKESİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN

Bayram öncesi hediyemiz 50TL değerinde hediye çeki:)) Logomuzu paylaşan ve sayfa...mizi begenen takipcilerimizden bir kisi bizden 50TL değerinde hediye çeki kazanma şansı yakalayacak. Bol şans:))Devamını Gör
Ekleyen: Wenice

kızlar facebook sadece beğenip paylaşılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…