hiç bir şey anlamadım
Tekin Acar Cosmetics
Yarışmamız başladı!!!
DAVIDOFF CHAMPION ENERGY’NİN YÜZÜ KİMDİR?
Mailinizin subject/başlık kısmına DAVIDOFF CHAMPION ENERGY yazarak, doğru cevabınız ile birlikte facebook@tekinacar.com.tr adresine ad,soyad,telefon ve adres bilgilerinizi gönderin, 10., 20. ve 30. şanslı takipçimizden biri olun Davidoff Champion Energy’i ilk siz kullanın...
...Herkese bol şans!!!
kim bu adam yaaa
onu hatırlamıyorum canım
çok önceden yapmıştım
o adresler alışveriş yaparsa sana çek gelir.üye edince değil.limangoda 2 kişiye davet gönderdim. sonra davetleri onaylarım ve bu iki kişiyi üye yaptım..
davet gönderdiğim adresler görünüyor. ama hediye çeke kazanılmadı dio. neden
aitor mateo galiba ben öyle buldum ama
o adresler alışveriş yaparsa sana çek gelir.üye edince değil.
ya bende ole alcam bişeyler ama 3d seyını yapamadım babamın kartıyla lcam 3d kaydı nerde yaptırıoz anlamadım.bilen varsa bı acıklasa
Tekin Acar Cosmetics
Yarışmamız başladı!!!
DAVIDOFF CHAMPION ENERGY’NİN YÜZÜ KİMDİR?
Mailinizin subject/başlık kısmına DAVIDOFF CHAMPION ENERGY yazarak, doğru cevabınız ile birlikte facebook@tekinacar.com.tr adresine ad,soyad,telefon ve adres bilgilerinizi gönderin, 10., 20. ve 30. şanslı takipçimizden biri olun Davidoff Champion Energy’i ilk siz kullanın...
...Herkese bol şans!!!
kim bu adam yaaa
limangonun kökünü kuruttum bugün
eşim ve benim kendi hesaplarımız hariç 4 hesap daha açtım onlara davet gönderdim kendimden,üye yaaptım sonra hepsine çek kazandırdım sırayla hepsinden alışveriş yaptım..210 liralık eşyaya 37.8 lira verdimm
onlardanda alış veriş yapınca hediy çeki kazanıosun dımı.
toplam 4adrestende alışverişmi yaptın:S anlatırmısın:S
canım sepetinde ilerle. kart bilgilerini falan gir. sonraki sayfada 3D secure kaydımı yap yazan yere tıkla. açılan sayfada kart hangi bankaya aitse o bankanın kayıt linkini tıkla ve kaydını yap. bu kadar canım.[/COLOR][/B]
ya bi de ben 10 tl çekimi kullandım ama bana 7 tl çek vermedi niyeyse. öncekilerde hep vermişti. :26::26::26:
siz de verdimi 7 tl çek?
Kerastese şapkam geldi şahane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?