simdi 3.bölüm ödeme sartları diyo ya.orada takıldım kaldım.
.limango'da güvenli ödeme sistemi "3D SECURE" kullanılmaktadır.yazıo altında ise
Kredi kartınız 3D Secure sistemine kayıtlı değilse aşağıdaki buttona tıklayarak BANKANIZ ekranında kayıt yaptırabilir ve sonrasında limangoda alışverişinize devam edebilirsiniz.
diyo ...altında ise 4 tane visanın ,masterkartın resimlerı var tıklıyorum bişe açlmıo.bend anlamadım.daha kredı kartı bılgilerını faln istemedıkı ilerleyemıorum
canım 3D Secure kaydımı yapa tıkla. resimlere tıklama. açılan sayfada kart hangi bankaya aitse onun linkine tıkla ve kaydını yap. firefox kullan birde.
cok saol canım ya ugrastın benle
magiden kazandığım minnak çorba sepetim geldi. içinde 16 tane çorba ve 2 de magnet var.
Eki Görüntüle 247671
annem için de magiden sepet kazanmışım. iyiki düzeltmemişim yazdığımı. kazanamadım diye üzülüyodum.
önemli değil canım. umarım yardımcı olabilmişimdir. yapabildinmi?
silmesem kazanmıştık yav oldumu şimdi iki tane doğrumu olurmuş
ya 3d kaydımı yap diye tıklancak bi yer yok.neyse aksam ugrascam azcıkta saol canım yaaa
silmesem kazanmıştık yav oldumu şimdi iki tane doğrumu olurmuş
walla kendimi salak gibi hissettım.anlamadım gitti
hakkatende limangonun kökünü kurutmuşlar. :88: neye elimi atsam ya tükendi diyo ya sepette diyo:84::84::84:
bütün güzel ve ucuzları kapmışlar. şimdilik bi kek kalıbı alabildim.onda bile beğendiğim tükenmiş.. kalpli vardı bitane ondan aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?