Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Türkiye’nin en önemli yayınevlerinden Doğan Kitap ile yaptığımız işbirliği sonucu her Cuma gerçekleştirdiğimiz ‘Hediye Kitap Günleri’ kapsamında bu kez kitaplar Şeker bayramına özel olacak.
Bayramlık kitapların sahipleri yine soruyu doğru yanıtlayan 10 hurriyet.com.tr şanslı okuru olacak.

Sizler 30 – 31 – Ağustos ve 1 Eylül tarihlerinde, 3 ayrı, bayrama özel ‘şeker’ gibi hediye kitaplar şunlar;
1. gün Aydın Boysan / Yıldızlardan Bile Uzaklarda (İmzalı)
2. gün L.A. Weatherly / Melek

3. gün Aynur Tartan / Bak Mutfakta Kim Var! (İmzalı)

Bugüne özel ilk imzalı kitap kazanmak için tek yapmanız gereken sizlere sorduğumuz soruya doğu yanıt vermek olacak. Soruyu doğru cevaplayanlar arasında 1’inci, 500’üncü, 1000’inci, 1500’üncü, 2000’inci, 2500’üncü, 3000’inci, 3500’üncü, 4000’inci, ve 5000’inci olan okuyucular bizden Aynur Tartan’ın sizler için imzalayacağı yeni kitabı ‘Bak Mutfakta Kim Var’ı kazanacak.

‘YILDIZLARDAN BİLE UZAK’ İÇİN ÖDÜLLÜ SORU

Bak Mutfakta Kim Var kitabının yazarı Aynur Tartan, yakın zamanda hangi televizyon kanalında programa başladı?

a. Star TV

b. CNN Türk

c. Kanal D

Hürriyet - Kültür-Sanat'tan davetiye kazanma şansı

cevabı bilen bana da söyleyebilir mi ??

CNN türk canım.

bu arada hacizade turkish delight çekilişi fos çıktı. ben beğenimi geri çektim. boşuna beğenmişim. çekiliş falan yapılmadı.
link çıkmıyor, anlamadım bir sorun var. her neyse, zaten isim olarak arayınca çıkıyor.

Son düzenleme:
kazanıyorum bi sürü şey ama hiç gelen giden yok
sustilo 100 tl lik vip kartımı hala yollamadı
nivea setim gelmedi
vaseline set gelecek
koleston köpük boyam da meydanda yok

01 Eylül'de sorduğumuz soruyu doğru cevaplayan 20 kişiden biri olarak Fashion's Night Out 2010 tişörtü kazanan takipçilerimiz belli oldu:

1. Aziz Mehmet Tepebaşı
2. Serpil Gezer
3. Seçkin Civcer
4. Kadir Aydemir
5. Seda Şahin
6. Rabiye Biltekin
7. Ayşe Kahya
8. Nazmi Samed
9. Ebru Kasap
10. Kubilay Devrim
11. Ozan Gündüz
12. Cavit Aşıroğlu
13. Handan Karakoç
14. Elifcan Manav
15. Ebru Karlı
16. Enver Can
17. Şükrü İnanoğlu
18. Selvi Aygün
19. Vedat Işıkdağ
20. Hasan Uysal

Not: Talihlilerimizin, ödüllerin gelmesini istedikleri adresleri enmoda.com'da güncellemeleri gerekmektedir.

Ya kızlar ben kazanmışım ama enmoda'ya giriş yapmaya calısıyorum üyeliğiniz yok falan diyor.. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…