Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Çok sevdiğiniz Mercedes-Benz'i ne kadar tanıyorsunuz?

Mercedes-Benz’den 125. Yıl Yarışması! En çok soruyu en kısa sürede doğru cevaplayın; laptop kılıfı, poster, magnet, t-shirt, bardak, not defteri gibi Mercedes-Benz’e özel hediyeler kazanma şansını yakalayın!

Katılmak için: http://kkkkkkkkkkkkkk/jgnAma

Yarışma 3 ay süreli olup, her ayın sonunda ilk 125 kişi arasına girenler ödül kazanmaya hak kazanır. Her yarışmacı istediği kadar katılabilir ve sıralamada en yüksek yapmış olduğu puan baz alınır.

Artistic

Kampanyamizin kazananlari;

Rukiye Mete
Buket Gunel
Serpil Aslan Bercin

Kampanyamiza katilan tum takipcilerimize tesekkur eder, kazananlari kutlariz...

Kazanan takipcilerimiz iletisim bilgileri ve beden olculerini bilgi@artistic.com.tr adresine mail attiklari taktirde urunu kendi adina kargoya verilecektir.

elagöz, link verme yasaklanmış mı bu sitede, ben de facebook veya başka bir link paylaştığımda hep kkkkkkkkk çıkıyor uzunca süredir, nedenini anlamadım.
sanırım link vermeye yasak getirilmiş, marka adı çıkıyor, reklam oluyor diye. ben öyle anlıyorum.

Bitmiş sanırım ben bişi bulamadım..

Çok sevdiğiniz Mercedes-Benz'i ne kadar tanıyorsunuz?

Mercedes-Benz’den 125. Yıl Yarışması! En çok soruyu en kısa sürede doğru cevaplayın; laptop kılıfı, poster, magnet, t-shirt, bardak, not defteri gibi Mercedes-Benz’e özel hediyeler kazanma şansını yakalayın!

Katılmak için: http://kkkkkkkkkkkkkk/jgnAma

Yarışma 3 ay süreli olup, her ayın sonunda ilk 125 kişi arasına girenler ödül kazanmaya hak kazanır. Her yarışmacı istediği kadar katılabilir ve sıralamada en yüksek yapmış olduğu puan baz alınır.

aaaa hadi yaa bazen çıkıo bazen çıkmıo bende sitelrde sorun var sandım neyse bizde link paylaşmayız napalım artık

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bu ulkerden mutlu anlar yarsmasına fotograf yukleyenler varmı ?????????**
ben o kadar denıorum olmuor neden yhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kızlar ebru maternity nin anketini unutmayın ben bluzu beğenmedim ama denedim genede:)) hoş daha önce kazanmıştım

bende kazanmışımmm sonunda şansım döncek galibaaa :)))[/

denemekte fayda var tşkler

kızlar ebru maternity nin anketini unutmayın ben bluzu beğenmedim ama denedim genede:)) hoş daha önce kazanmıştım
tşkrrr

limangodan alışveriş yaptıgım ilk ürün geldi harika,2.si yoldaa 3.süde limangoda bakalım daha:)

Son düzenleme:
Merhaba kızlar enmodaya üye olunca adresi yazınca bitiyor mu iş? Ben de kazanmışım daaa

Üye olduktan sonra ve adresini güncelledkten sonra face'te enmodanın sayfasındaki mail adresine üye oldğna dair we hangi maille üye oldğunu isminide yaz yolla canım garantili olsn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…