Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Limango'dan msj geldi kargo bedava... hediye çeki kazanacağımız bı yer varmı . yapı kredi olmuyor artık dmi ?

insanlar tuhaf ya blogunun reklamını tüm uyarılara ragmen sanki inat eder gibi yapmaya devam edio özür de dilemesine ragmen defalarca sonrada üste cıkıyo blog reklamı yasak bu böyle bilinsin öf yaa

kızlar sokak modası nı beğenin 1500 olunca çekiliş yapacaklar 50 kişi falan kaldı çekiliş için

demedim şeye dedim demem sen her şeye muhalefet olan bir insansın fazla söze gerek yok !!!!!!!!
ozgeozge

demedim şeye dedim demem sen her şeye muhalefet olan bir insansın fazla söze gerek yok !!!!!!!!
ozgeozge

ya burda yeniyim nasıl kullanılıyo bişe anlamadım yahu bi yardım edin konu yazdm ama yokı bulamıyom bu nasıl iş :)

02 Eylül'de sorduğumuz soruyu doğru cevaplayan 20 kişiden biri olarak Fashion's Night Out 2010 tişörtü kazanan takipçilerimiz belli oldu:

1. Sevim Şahin
2. Resat Beder
3. Yunus Akça
4. Aziz Alın
5. Sevda Diler
6. Elçin Duygu Karaca
7. Fatma Karaduman
8. Hasan Aksular
9. Esra Metin
10. Burcu Balaban
11. Kevser Gençten
12. Doruk Ateş
13. Meryem Yalman
14. Manolya Zaim Kaya
15. Belgin Doğan
16. Erkut Usta
17. Keriman Canan Ertuğrul
18. Fehime Yılmaz
19. Fahriye Yeşilçimen
20. Saadet Önder Yılmaz

Not: Talihlilerimizin, ödüllerin gelmesini istedikleri adresleri enmoda.com'da güncellemeleri gerekmektedir.

sonunda kazandımmmmm

02 Eylül'de sorduğumuz soruyu doğru cevaplayan 20 kişiden biri olarak Fashion's Night Out 2010 tişörtü kazanan takipçilerimiz belli oldu:

sonunda kazandımmmmm

Tebriklerrr
bende kazanmak istiyorumm (
belli bir saati varmı. gece 12 den sonra falan diye okumuştumda :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…