Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

gunaydıııın arkadişlerim hepiciğimize bol hediyeli günler diliyorummmm

bugun sansiro parfümün yrışması var unutmayın ben kazanmıştım eşimin adına dün geldi.Erkek parfümü ve kadın istedim.Benimki chanel chance eşimede Givenchy Insense UltraMarine istedim.Ya süper cıktı kokusu gün boyu kalıcı.Kocamı koklamadan duramıyorum

en moda: ayşe-ece ege
Ayşe-Ece Ege, İstinye Park Machka'da kendi tasarımları olan tişörtleri imzalayacak diye buldum...

interglobal kargo'dan ne geliyo acaba dün gelmiş de yurtiçiyle gönderici firma interglobal yazıyo

canım bu sansiro nerde ve nasıl oluyo yarışma anlatırmısın

kızlar..limango da siparişleriniz,hediye çekleriniz sekmesinde sorun yaşayan var mı,çeki aktarıcam açılmıyor bir türlü..
bugün kargo bedava geldi..sizlerde bi bakın..

kızlar omonun akülü araba çekilişine katılmak için gittim 8kglık omomatik aldım.8kglık deterjanı içinden şifre çıkacak diye başka poşetlere boşaltmakla uğraştım 1saatama içinden şifre çıkmadı.katılan var mı başka?facede omonun sayfasına soru sordum 2kere yorumumu kaldırdılar soru sordum çekilişle ilgili diye.ben de omoya mail attım çok sinirlendim,cevap yazacaklarına sorumu kaldırdılar...

blog kampanyarında çok hoş hediyler oluyor ben faceden flaan kazanamadığım hediyeyi oradan kazanıyorum ama burda blog kampanyası duyurusu yapmak yasak yoksa çok kampanya var inanın kazanma şansınız daha çok

bir de
alacaknevar
romantikhediye
kampanyası var

googleee da
alacaknevar herşeyden biraz kampanyası
ve
romantikhediye herşeyden biraz kampanyası
diye yazınca en üstte çıkıyor zaten link

Son düzenleme:

canım..paketlerin üzerinde arabalar filminin resimleri olan ambalajlarda oluyor bildiğim kadarıyla..
sen kampanyada olmayan ambalajlı ürün almışsın o zaman..

bende o paketten almayı düşünüyorum oğlum için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…