Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar ödülleri gelenler veya kazanmış olanlar ama daha gelmeyenler falan ne bileyim işte hepiniz güle güle kullanınbeni soracak olursanız her zamanki gibi hiçbirşey de yokum

herkese günaydın:87:sabah sabah kampanya mı olur demeyin hemen logos dağıtımı beğenin 1000kişi olunca çekilişle 2kişiye okul seti veriyorlar

https://www.facebook.com/ pages/FarmVille-Cows/101392683235776 (boşlukları kaldırıp yazın adresi)

Neden oyun oynamayı sevdiğinizi bilmek istiyoruz! Sizlerden aşağıdaki cümleleri kullanarak hazırlayacağınız videoları göndermenizi istiyoruz, en EĞLENCELİ ve YARATICI videoların sahipleri Zynga oyun kartları, t-shirtler kazanırken ve kazanan video, Zynga’nın “play ( oyna )” isimli uluslararası demo videosunda yer alacak. Bu konuda heyecanınız olduğunu biliyoruz – Haydi Oyna! Aşağıdaki cümlelerden birini ya da hepsini tamamlayarak hazırayacağınız kısa videolarınızı players@zynga.com adresine gönderin.

• “Zynga oyunları oynamayı seviyorum çünkü ____."
• “Zynga oyunlarını ____ ile oynamayı seviyorum, çünkü ____."
• “Zynga oyunları oynamak eğlenceli, çünkü ____."
• “En çok beğendiğim Zynga oyunu ____ çünkü ____ ve ____ leveldayım.”

Haydi çekinme, Kameranı, cep telefonunu, iPhonenunu kap, kayıt tuşuna bas ve herkesin senin sesini duyabildiğinden, görüntünü görebildiğinden emin ol! Lütfen videolarını maksimum 45 saniye olacak şekilde, mov dosya formatında gönder ve soruların için players@zynga.com adresine mail atabilirsin.

Son düzenleme:
günaydın
bana hiç bişey gelmiyor yahuu
vaseline'ni bekliyorum başkada bişey yok.
enmoda kazanmk istiyorum katılıyorum ama kazanamadım ona taktım kafayı şimdi :))
belli bir saati varmı . her zamanda girip bakamıyorum :97:

Tüm Turkcell'lilere 4 saat konuşma BEDAVA.MARKmost.com üyeleri hem cazip fırsatlardan yararlanıyor hem BEDAVA konuşma kazanıyor. İster kontörlü hat kullanıyor olun ister faturalı, 4 saat boyunca sınırsız konuşun.Kampanyadan yararlanmak için FIRSATI YAKALA deyin, fırsat kodunuzu alın, sonra buraya tıklayarak bilgilerinizi girin, kampanyadan yararlanın.

Bi bakın bakalım:
2002 FIFA Dünya Kupası elemelerinde Şenol Güneş yönetiminde İsveç'in ardından ikinci olan milliler kupaya gitme hakkını da play-off (baraj maçları)'nda Avusturya'ya 1-0 ve 5-0'lık sonuçlarla üstünlük sağlayarak kazanan ay-yıldızlılar; tarihinin en büyük başarısını bu turnuvada elde etti.

Teknosa
Teknosa’dan Rowenta Saç Kesme Makinesi kazanmaya hazır mısınız? Bugün Twitter’da soracağımız soruyu doğru yanıtlayan (reply eden) eden ilk 5 kişiden olun, kazanın: Teknosa (@Teknosa) Twitter'da

ayrıca arkonun cevabı,avusturya..ya birde her seferinde adres bilgisi girmek zorundamıyız bu arkoda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…