Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Palette Ödüllü Sorusu'ndan Yeni Palette Deluxe kazananlar aşağıdaki gibidir. Kendileriyle e-posta aracılığıyla iletişime geçilecektir. Tebrik ederiz!

Aysel Özarıcı

Berrin Akın

Dilara Esen

Ela Lalin Nurlu

Emine Denli

Esma Ergan

Feyza Sarı

Funda Ertaş

Gizem Gülhan

Gizemnur Özsöylemez

Gönül Hasip

Hande Yılmaz

Hatice Ipek

İnci Okumuş

Kevser Yanpinar

Nilgün Arsel

Şule Aköz

Suna Sarı

Yasemin Serttaş

Yelda Tanören

yokuuum

PERLİNA
Kazanan katılımcımız Suzan Yavuz GEDİK / İstanbul.. Katılımlarınızdan ötürü hepinize çok teşekkür ediyoruz.. Yeni çekilişimiz en kısa zamanda tekrar olacaktır...

Simay Bülbül 2012 Koleksiyonu Sergisine katılmak ister misiniz? 8 Eylül 17:30’da sadece trendyol.com üyelerine özel sergiye katılmak için Trendyol blogda yayınladığımız ‘Simay Bülbül trendyol.com sponsorluğuyla IFW’de!’ postunun altına sergiye neden gitmek istediğinizi yorum olarak yazmanız yeterli! İlk 5 yorumun sahibi bu muhteşem sergi için davetiye kazanıyor! İyi şanslar! ( Blogpostumuza Simay Bülbül trendyol.com sponsorluğuyla IFW'de! | Trendyol Blog linkinden ulaşabilirsiniz!)

tuanabasar;Selam kızlar

En moda dan bende kazandım

Sunarın tarif defteri ile numune yağı şimdi geldi
magnolia03;20761533]ebrikler ya bende kazandım bayramdan once ama hala gelen yokk[/QUOTE]

siyah_inci;enmoda.com dan t-shirt kazanmışım [/B][/QUOTE]

Hediyelerinizi güle güle iyi günlerde kullanın kızlar.

tuanabasar;Selam kızlar

En moda dan bende kazandım

Sunarın tarif defteri ile numune yağı şimdi geldi
magnolia03;20761533]ebrikler ya bende kazandım bayramdan once ama hala gelen yokk

siyah_inci;enmoda.com dan t-shirt kazanmışım [/B][/QUOTE]

Hediyelerinizi güle güle iyi günlerde kullanın kızlar.[/QUOTE]

teşekkürler canım

Simay Bülbül 2012 Koleksiyonu Sergisine katılacak 5 takipçimiz daha belli oldu! Blogumuzda yayınladığımız ‘Simay Bülbül trendyol.com sponsorluğuyla IFW’de!’ postunun altına sergiye neden gitmek istediğini yorum olarak yazan Güran, Kontes, Tugce, Kbr89 ve Birol G. bu muhteşem sergi için davetiye kazandınız, tebrikler! Davetiye kazanan takipçilerimizin sm@trendyol.com’a isim, soyisim ve güncel iletişim bilgilerini ‘Simay Bülbül Blog Davetiye’ başlığıyla blogumuza yorum bırakırken kullandıkları mail adresleri üzerinden göndermelerini rica ediyoruz! 8 Eylül Perşembe 17.30’da gerçekleşecek özel seans davetiyeleri için bizi izlemeye devam edin!

sevgilime de kendime de kazandım ilk defa böyle bir etkinliğe katılacağım inş

Hediyelerinizi güle güle iyi günlerde kullanın kızlar.

en moda kazananların listesini bulamadım listeyi atarsanız sevinirim..[/QUOTE]

4 Eylül'de sorduğumuz soruyu doğru cevaplayan 20 kişiden biri olarak Fashion's Night Out 2010 tişörtü kazanan takipçilerimiz belli oldu:

1. Funda Hakan
2. Arda Erdem
3. Nezengul Karaca
4. Aynur Akdemir
5. Selin Gündoğan Çevik
6. Nermin Pekin
7. Raif Kara
8. Toygun Aydın
9. İzzet Çetin
10. Zade Doğan
11. Yonca Ergüner
12. Ali Batuk
13. Ece Ada
14. Zehra Oy
15. Neşe Yersiz
16. Meral Larem
17. Özgür Şaşı
18. Alper Fındık
19. Nihat Kayra Karabayır
20. Necmiye Tümgüç

Not: Talihlilerimizin, ödüllerin gelmesini istedikleri adresleri enmoda.com'da güncellemeleri gerekmektedir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…