AlışverişKazan.comtarafından Web Sitesi dahilinde düzenlenen periyodik anketlere cevap veren kullanıcılardan talep edilen bilgiler, AlışverişKazan.com ve işbirliği içindeki kişiler tarafından bu kullanıcılara doğrudan pazarlama yapmak, istatistiki analiz yapmak ve veritabanı oluşturmak amacıyla kullanılmaktadır.
pazarlama yapmak için aramasınlar bizi :26:
bende doldurdum ama anket acılmıyor. hata veriyor
evet canım tel no da hata veriyor aynen
Noter huzurunda yapılacak çekiliș 11/11/2011 tarihinde dűzenlenecektir. erkenmiş
millet 00000000 yaparak yazmış noları olmuş
acele etmek lazıım
Migrostan 200tl lik hediye çeki Ya da Appledan iPod kazanma şanşını yakalayın AlisverisKazan link bu
ben yapamadım tel no da hata veriyor
Tüm Turkcell'lilere 4 saat konuşma BEDAVA.MARKmost.com üyeleri hem cazip fırsatlardan yararlanıyor hem BEDAVA konuşma kazanıyor. İster kontörlü hat kullanıyor olun ister faturalı, 4 saat boyunca sınırsız konuşun.Kampanyadan yararlanmak için FIRSATI YAKALA deyin, fırsat kodunuzu alın, sonra buraya tıklayarak bilgilerinizi girin, kampanyadan yararlanın.
Bi bakın bakalım:
2002 FIFA Dünya Kupası elemelerinde Şenol Güneş yönetiminde İsveç'in ardından ikinci olan milliler kupaya gitme hakkını da play-off (baraj maçları)'nda Avusturya'ya 1-0 ve 5-0'lık sonuçlarla üstünlük sağlayarak kazanan ay-yıldızlılar; tarihinin en büyük başarısını bu turnuvada elde etti.
Ülker Çikolata
Bayramda ne kadar Ülker Çikolata yediğini hesapladın mı? Hemen Ülker Çikolata sayfasındaki formu doldur, çekilişe katıl; 8 tane Chocolator, 1 tane Napoliten Çikolata kazanma şansı yakala, hesabını Chocolator ile yap! Ülker Çikolata - Ülker'in Ünlüsü | Facebook
Teknosa
Teknosa’dan Rowenta Saç Kesme Makinesi kazanmaya hazır mısınız? Bugün Twitter’da soracağımız soruyu doğru yanıtlayan (reply eden) eden ilk 5 kişiden olun, kazanın: Teknosa (@Teknosa) Twitter'da
ArkoMen - Adam Gibi Bakım
Arko Men Milli Takım ile Omuz Omuza! Arko Men ile Ödüllü Sorular yarışmasıyla Milli Takım coşkusuna sen de katıl, muhteşem ödülleri sen de kazan! Bugünün sorusunu görmek için hemen tıkla!
Yapı Kredi Play
Sevdiğin şarkıları yalnız dinlemekten sıkıldıysan bizim iyi bir fikrimiz var: Onları herkesle paylaşmaya ne dersin?
O hâlde Ödüllü Soru uygulamamızda yer alan sorumuzu hemen cevapla, Number One FM’de bugün senin en sevdiğin şarkı çalsın. Üstelik Play’den t-shirt, cep telefonu kılıfı ve Number One CD’si de senin olsun!
markafoni
French Connection, Cemil İpekçi, Fashion Project, Richi & Co., Gabarra Milano, Dior & Gucci & Cavalli, Perfumes ve birbirinden seçkin diğer 13 marka %90'a varan indirimlerle markafoni'de!
Kampanyaları görmek için www.markafoni.com/facebook
Douglas Türkiye
‎5-11 Eylül 2011 tarihleri arasında Aldo Vandini Bianco ürünlerindeki kampanyamızı kaçırmayın! Duschpeeling 19,95 TL yerine 13,95 TL / Body Lotion 27,95 TL yerine 19,95 TL / Badegel 22,95 TL yerine 15,95 TL
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al bu sayfada da beğendirmeli yarışma var
Bingomingo
Bingomingo'da günün yarışması başlıyor! Bakalım bugün kaç kişi yarışacak? Talep doğrultusunda yarışmamız saat 15:00'de başlayacak. Şimdiden herkese bol şans:)
https://www.facebook.com/#!/bingomingo
acele etmek lazıım
cep tel.no yazarken 532-535 gibi neyse GSM operator şeysin, onu yazmayın
yalnızca 7 haneli tel no yazın..
Yanlış telefon ve kişisel bilgiler veren katılımcıların hediye hakkı elenir.
böyle de diyor:26:
turkcell mesaj yolladı HANIM YAZ 2222 10 TL İNDİRİM CEKİ LİMANGODAN
yolladın mı peki..çekin kullanma süresi ne zaman ki?..
Yanlış telefon ve kişisel bilgiler veren katılımcıların hediye hakkı elenir.
böyle de diyor:26:
canım diğer türlü yazınca da..yani 5** veya 0 5** yazınca yalnız telefon numaranızı yazın diyor, anlamadım..:97:
kızlar bugün money clup, tıkla kazan günü.. unutmayın
ayrıca markette nesin den kazandığımız ürünleri teyit için isim listesi burada..
https://www.moneyclubkart.com/icerik/3/116/Markette-Sen-Nesin.aspx?
acele etmek lazıım
eeee kazanırsanız 0000 nolu tlf nu mu arıycaklar sizinle nasıl ıletısıme gececekler saçmaaaaaaaaaaa:26:
ben telefonumu 000 000 00 00 yazdım kabul etti:26: mail adresimizi de yazdık ya canım ordan bulurlar bizi
sabahtan beri takip ediyorumda genelde saat kaç gibi yayınlıyolar biliyomusun
form nerden dolduruluyor ki..baktım ama bişey bulamadım..:93:http://www.nesfit 14gun.com/
Çekilişle Tayland tatili hediye ediyorlar.Ayrıca başka hediyelerde var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?