Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

wayyy anasını Tayland sana çıksa beni bırakıp gidicen yani :81:

taylanda ne lüzum var, bizim memleketten biyerlere gönderseler ya..
çıksa gitmem..

Nesfit 14 gün sayfasında facebook veya twitter ile giriş yapılınca form çıkıyor.

ana sayfada çıkıyor ya kuşum,face ile bağlan de,yönlendiriyor o seni

twitter a girince bi form neyin çıktı, doldurdum.. ama onay vermedi ..form öylece gitti..

Ballantine's Türkiye
‎8 Eylül gecesi Bloom’da gerçekleşecek olan partimize özel şöförlü bir araç ile getirilip, gece sonunda yine bu araçla partiden ayrılacak şanslı kişi olmak için Twitter hesabımızda girip postumuzu retweet etmek yeterli! . Twitter hesabımızda yarışmamız az sonra başlıyor! Twitter

kimbilir elin adamı nereye götürüp getircek
beni kocam köşedeki bakkala götürse en muhteşem parti olur benim için napim elin adamının götürceği partiyi

MaxiMui
Merhaba 6741 Maximui-sever! Hediyeli sorumuzu dün cevaplayanlar arasından talihlimizi belirledik. Bondigo oyuncak kazanan Sevgili Nehir YILMAZ ı tebrik ediyoruz. Nehir Hanım, hediyenizi almak için bizimle bilgi@maximuidestek.com 'dan bağlantıya geçebilirsiniz. Sevgilerimizle...

Merhaba,

Öncelikle sitemize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Kampanya dahilinde kazanmış olduğunuz 2010 FNO New York T-shirt gönderiminin yapılabilmesi için adres bilgilerinizin sitemiz üzerinde kayıtlı olması gerekmektedir. Adres bilgilerinizi enmoda.com sitesi üzerinden 'Hesabım' bölümünden ivedi olarak güncellemenizi rica ederiz.

Keyifli alışverişler dileriz.
Enmoda.com Müşteri Hizmetleri

mail gelmiiiş

bu kez bende anlamadım..kaydınız alındı dedi ama hangisiydi..
%100 de -739 falan yazıyordu..
ne demek ki bu..?:93:

banada öyle dedi ama % kaç indirim kazandım seçemedim bu nasıl iş daha önce bu şekilde olmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…