Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kizlar bu oyun nedir hani az önce konsutugunuz misafirperver oyunu ? bulamadim birürlü

tesekkürler

canım hangi kargo ile geldi paket nasıl bişey

enmoda nın cevabı bağdat caddesi

benim de elimde koca bi liste var,unutmayayım da hakkım yenmesin diyee

RESMINI PAYLASIRMISIN RICA ETSEM NE YOLLADILAR MERAK ETTIM :26:
kizlar bu oyun nedir hani az önce konsutugunuz misafirperver oyunu ? bulamadim birürlü

tesekkürler

emsanın sayfasına gır
mısafırperver oyunu var
en fazla puan alan 10 kısye cok gusel hedıyler verıolr
duduklu tencere
kasık catal
caydanlık
ve tava

Starbucks Türkiye Kahve ile Uyumlu Lezzetlerini Seçiyor

Kahve yetiştirilen bölgelerin iklimleri ve toprak özellikleri, o bölgelerde yetiştirilen ve işlenen kahvelere özgün bir tat verir. Bu nedenle kahvelerimiz yetiştirildikleri bölgelere özel olarak birbirinden farklı pek çok lezzet ve aroma sunarlar.

Kahvelerimizin bu lezzet profillerine uyacak ve Starbucks kahve keyfini sizce en iyi tamamlayacak tarifi bizimle paylaşmak ister misiniz?

Kahve ile en uyumlu bulduğumuz lezzetin tarifini bizimle paylaşan misafirimiz Londra'da 2 gece konaklamalı seyahatin keyfini yaşayacak!

"Starbucks Türkiye Kahve ile Uyumlu Lezzetler Yarışması"na istediğiniz ürün kategorisi ile katılabilirsiniz. Yeter ki bizimle tarifinizi ve kahve ile uyumunu paylaşın.

Toplanacak tarifler, ön eleme sonrası jüri tarafından değerlendirilecektir. Kazanan tarifin sahibi çift kişilik Londra seyahatinin sahibi olurken, seçilen 15 tarif de bir kitapçıkta toplanarak TimeOut İstanbul Aralık 2011 sayısı ile dağıtılacak.

Son Katılım Tarihi: 7 Ekim 2011, Cuma
Yarışmaya katılım için aşağıdaki başvuru formunu doldurarak, tarifinizi belirtilen şartlar doğrultusunda bize iletmeniz gerekmektedir.
Starbucks Coffee Trkiye
Starbucks Coffee Kahve Tutkusu

Yeme&İçme | İstanbul'un Yaşam Rehberi | timeoutistanbul.com

narpost ile geldi.her püskevit çeşidinden 2 adet koymuşlar baya iyi bir paket dolu dolu..
1 pk.müsli var 2 paket te form etimek var..

malesef istinyepark lacoste olacak canım 2010 u soruyorlar,2011 değil

ayy süper pakett benim de çok işime yarayacak hayırlısıylaa

canım foto çekemiyorum malesef..tel.suya düştü eski tel.e kaldım..eşimden de çekemem evde değil..
çok isterdim paylaşmayı..

"Son Durak 5" filmi için düzenlenen yarışmamızda "Miles Fisher" doğru cevabını vererek kazanan tüm misafirlerimizi tebrik ederiz. Kazanan 15 kişi Cinebonus G-Mall sinemasında 8 Eylül 2011 Perşembe günü 21.30 seansında filmin özel gösterimini, 1 misafirleri ile birlikte ücretsiz olarak izleyebileceklerdir. Davetiye hakkı bir başkasına devredilememekte olup,Cinebonus G-mall sinema gişesinde kimlik kontrolü sonrasında özel gösterime hak kazananlar katılabileceklerdir.

Açelya Küskün
Ahmet Özlü
Akın Arisoy
Alpaslan Şahin
Başak Kurtaran
Burak Koçer
Emrah Turan
Ergin Kaya
Esra Tepedelen
Hakan Çakan
Mehmet Akyar
Merve Dikici
Selin Coskun
Vedat Yıldırım
Zafer Civelek

narpost ile geldi.her püskevit çeşidinden 2 adet koymuşlar baya iyi bir paket dolu dolu..
1 pk.müsli var 2 paket te form etimek var..

malesef istinyepark lacoste olacak canım 2010 u soruyorlar,2011 değil

oyyyyy beklediğim pakettttttt :) hadi bakalım banada gelir inşallah bugün güle güle ye canım afiyet olsun bu narposta uyuz oluyorum ben inşallah karıştırmaz :)

herkese selam.
ne zamandır takip edemiyorum. bir çok şeyi kaçırdım. hediye kazanan herkese tebrikler, kazanamayanlara da bol şans diliyorum.
ya benim bi sorunum var. kuzenim için primanın ilk hediyem kampanyasına katılmıştım 2 ay önce. (kargo göndermeli olarak.)hala ne arayan ne soran var. ne de gelen kargo.kampanya da bitti. facebooktan yazıyorum zahmet edip cvp bile vermiyolar ya.
mail göndereyim dedim oda gitmiyor hata veriyor. ya ben bunlara nasıl ulaşıcam bi akıl verseniz. bi türlü cvp alamıyorum sorularıma. çok sinir bozucu...:95::95::95::95:

telefon etsene canım?primanın sitesinde yok mu numara filan

valla etiform süpermiş kaçırmışım :))

banada maggi den geldi çorbalarım dün, arada bi katılıyorum burdan takip edip bakalım bişiler çıkacak mı? :) bu arada faceden nehir i beğenirseniz onlarında yarışmaları oluyomuş, denk gelirsem eklerim tabi de sizinde aklınızda olsun :)

bana hiç bişey gelmiyooo Bu ara hiç değişik bişey de yok keşke arkodan veya gogodan bişey çıksa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…