bende hamur yoğuran dedim hamur yoğurmak bir insana bu kadar mı yakışır
yok canım. sol tarafta limango ile ilgili reklam var. sana özel limangoya üye olmak için tıkla 25 tl hediye çeki kazan diyo. ona tıkla üye ol. hesabına çek yüklenmezse iletişimden ya da facebooktaki sayfasında müşteri destek kısmından msj yaz gönder.
hemen iki kardeşimi üye yaptım..25 tl lik çekler yüklenmiş canım.. 31,12,2011 son kullanım tarihli
kargo bedava olunca kullanırım artık..
teşekkürler canım:13:
Simay Bülbül 2012 Koleksiyonu Sergisine katılmak ister misiniz? 8 Eylül 17:30da sadece trendyol.com üyelerine özel sergiye katılmak için soruya doğru cevap vermeniz yeterli : yanıtı sm@trendyol.coma gönderen ilk 10 kişi davetiye kazanıyor! Simay Bülbül'ün 2010 kış koleksiyonun adı nedir? İyi şanslar!
Trendyol | Facebook
ben yarın gidicem bunaaaaaaa
kızlar buraya da bi bakarsanız memnun olurum.
kampanya değil ama kk yöneticilerinin ricası
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/468505-seffaf-oda-1-hafta-konugunu-secelim-anket.html
kızlar buraya da bi bakarsanız memnun olurum.
kampanya değil ama kk yöneticilerinin ricası
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/468505-seffaf-oda-1-hafta-konugunu-secelim-anket.html
ne çabuk açıklandı bu ne hızkeyifli zaman geçirirsin inş. canım
teşekkürler kuzu
ne kadar katılım o kadar eğlence
kırmaz sizde eşlik ederseniz seviniriz kızlar
hemen iki kardeşimi üye yaptım..25 tl lik çekler yüklenmiş canım.. 31,12,2011 son kullanım tarihli
kargo bedava olunca kullanırım artık..
teşekkürler canım:13:
öyle ama,üye bilgileri kısmında tc nosu istiyor..alışveriş ederken gerekli bu bilgiler..gerçek kişi olması gerekir bence..geldi oleeyyyyay ben dünyanın msn'sini alır üye ederim böylee
Tatlım sağol ben de üye oldum :) Bir de kargo bedava iken mail ile haber veriliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?