Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Simay Bülbül 2012 Koleksiyonu Sergisine katılmak ister misiniz? 8 Eylül 17:30’da sadece trendyol.com üyelerine özel sergiye katılmak için soruya doğru cevap vermeniz yeterli : yanıtı sm@trendyol.com’a gönderen ilk 10 kişi davetiye kazanıyor! Simay Bülbül'ün 2010 kış koleksiyonun adı nedir? İyi şanslar!

Trendyol | Facebook

tamam canım sağolll

hemen iki kardeşimi üye yaptım..25 tl lik çekler yüklenmiş canım.. 31,12,2011 son kullanım tarihli

kargo bedava olunca kullanırım artık..

teşekkürler canım:13:

Tatlım sağol ben de üye oldum :) Bir de kargo bedava iken mail ile haber veriliyor mu?

ben yarın gidicem bunaaaaaaa

hemen iki kardeşimi üye yaptım..25 tl lik çekler yüklenmiş canım.. 31,12,2011 son kullanım tarihli

kargo bedava olunca kullanırım artık..

teşekkürler canım:13:

güle güle kullanalım canım.
ama bana niyeyse son kullanma tarihi 15.09 olarak yüklenmiş. yeni bir üyelik yaptım ona 31/12 dedi. nys artık umarım o güne kadar kargo ücretsiz olur.
birde tlf nosu istemese süper olacak valla. bütün tlf noları tükendi ya üye yapa yapa. demekki yeni tlf nolarıda almak gerekiyor artık

geldi oleeyyyy ay ben dünyanın msn'sini alır üye ederim böylee
öyle ama,üye bilgileri kısmında tc nosu istiyor..alışveriş ederken gerekli bu bilgiler..gerçek kişi olması gerekir bence..
Tatlım sağol ben de üye oldum :) Bir de kargo bedava iken mail ile haber veriliyor mu?

evet mail geliyor..ama buradan haber verirsek birbirimize iyi olur..
belki mailleri kontrol etmeyi falan atlarız neme gerenk..:86:

https://www.facebook.com/KolestonTurkiye

yeni bir kampanya başlatmış,dün akşam reklamlarda da vardı..

fakat bu köpük boyayla boyadıktan 1 hafta sonra falan saç diplerim fena oldu..:96:
kabuk kabuk oldu saç rengini falan güzel yapıyor,köpük olması iyi de, sonrası iyi değil..
canım palettemi terkettim diye oldu bunlar bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…