Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Yeme&İçme | İstanbul'un Yaşam Rehberi | timeoutistanbul.com

bişi anlamadım ben bundannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar FnoLimangoBlogger bu sayfa limango 25 tl hediye çeki veriyodu ya. üye olan kimsenin hesabına yüklenmemişti bu çek. limangoya msj attım çekim yüklenmedi diye. hemen mail atmışlar hesabınıza 25 tl çek yüklenmiştir diye. hesabıma baktım 25 tl çek 15 eylüle kadar geçerli diyo

sizdede aynı şey olduysa msj atın limangoya iletişimden

ordaki kayıt formunu mu doldurucaz canım?

ordaki kayıt formunu mu doldurucaz canım?

yok canım. sol tarafta limango ile ilgili reklam var. sana özel limangoya üye olmak için tıkla 25 tl hediye çeki kazan diyo. ona tıkla üye ol. hesabına çek yüklenmezse iletişimden ya da facebooktaki sayfasında müşteri destek kısmından msj yaz gönder.

Kızlar narpost ta bize dağıtım yapan kurye geldi şimdi ( akraba olduk kendisiyle ) Bişey beklemiodum dedim eminmisin dio bana Eti paketi gelmiş unutmuştum ben onu ..Akşam getircek kolimi

kızlar ben onu 0000000 yapmadın 212 li no mu yazdım kabul oldu:82:ve bu arada enmodadan kazanmışım
tebrikler canım güle güle giyin

hürriyet aile bezden başka hediyelerde verse çok iyi olur:26:gazete ile bebek bezi ne alaka :44:

new den krem kazannların gelen varmı pazartesı salı demıslerdı ?
canım benimde hala gelmedi

Biscolata | Facebook
kızlar,biscolata bugün başlıyacak

teşekkürler tatlı gacı

Kızlar narpost ta bize dağıtım yapan kurye geldi şimdi ( akraba olduk kendisiyle ) Bişey beklemiodum dedim eminmisin dio bana Eti paketi gelmiş unutmuştum ben onu ..Akşam getircek kolimi

emin değilim arkadaşımı aramak istiyorum diyecektin topiğe bize soracaktın eti paketindekileri afiyetle yiyecektin

hemen iki kardeşimi üye yaptım..25 tl lik çekler yüklenmiş canım.. 31,12,2011 son kullanım tarihli

kargo bedava olunca kullanırım artık..

teşekkürler canım:13:

Bu hafta konumuz mükemmel ayaklar! NIVEA’dan hediyeler kazanmak için NIVEA Cilt Bakımı sayfasında bize katıl!

NIVEA Türkiye | Facebook

Ayak bakımı sırlarını ve ipuçlarını tüm NIVEA hayranları ile paylaş, NIVEA Creme, parmak arası terlik ve çantadan oluşan 20 hediye setinden birini kazan!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…