- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
tesekkkür ederim Esra ! buldum sayende :87:
telefon etsene canım?primanın sitesinde yok mu numara filan
P&G Tüketici Hizmetleri tlf numarası var sitelerinde ama arasammıki bu nodan yardımcı olabilirler mi:26:
kızlar FnoLimangoBlogger bu sayfa limango 25 tl hediye çeki veriyodu ya. üye olan kimsenin hesabına yüklenmemişti bu çek. limangoya msj attım çekim yüklenmedi diye. hemen mail atmışlar hesabınıza 25 tl çek yüklenmiştir diye. hesabıma baktım 25 tl çek 15 eylüle kadar geçerli diyo
sizdede aynı şey olduysa msj atın limangoya iletişimden
ordaki kayıt formunu mu doldurucaz canım?
tebrikler canım güle güle giyinkızlar ben onu 0000000 yapmadın 212 li no mu yazdım kabul oldu:82:ve bu arada enmodadan kazanmışım
hürriyet aile bezden başka hediyelerde verse çok iyi olur:26:gazete ile bebek bezi ne alaka :44:Hürriyet Ailenin yeni üyelerine özel başlattığı ve 4 gün boyunca devam edecek olan Ödüllü Yeni Üyelik Kampanyası ile siz de hediye kazanma şansını yakalayabilirsiniz.
4 gün boyunca HürriyetAile.coma üye olan 50 kişi bizden Huggies Yeni Doğan Bebek Bezi ve 3 aylık Yeni Anne Dergisi aboneliği kazanacak.
Hürriyet Aile Ödüllü Yeni Üyelik Kampanyası bugün başlayıp 9 Eylül Cuma günü saat 17:00′de sona erecektir. Bu tarihten sonra gerçekleştirilen katılımlar değerlendirmeye alınmayacaktır.
Kampanya süresince o günün talihlileri, ertesi gün sitemizde ve facebook sayfamızda duyurulacaktır.
Kampanyamıza katılmak için yapmanız gereken tek şey, sitemizin sağ üst köşesindeki Üye Ol kutucuğuna tıklamak ve üye olduktan sonra mailinize gelen aktivasyon linkini tıklayarak üyeliğinizi aktive etmek.
Kampanyamızla ilgili detaylı bilgiyi ve kampanya katılım koşullarını aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz:
canım benimde hala gelmedinew den krem kazannların gelen varmı pazartesı salı demıslerdı ?
Kızlar narpost ta bize dağıtım yapan kurye geldi şimdi ( akraba olduk kendisiyle) Bişey beklemiodum dedim eminmisin dio bana Eti paketi gelmiş unutmuştum ben onu ..Akşam getircek kolimi
Fikirsensin üyelerine hediyeler saçan bir platformdur. Platforma Fikir Sensin Başvuru Formu | Fikir Sensin! adresinden üye olunuyor, projelerde alınan davetlerdeki soruları cevaplayanlar hediyeler kazanıyor. Bu böyle sürüyor gidiyor, her ay farklı konular işleniyor, farklı hediyeler veriliyor. Kazananlar 'yuppi' diyor.
http://www.kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/Fikirsensin/104226743001022
kızlar FnoLimangoBlogger bu sayfa limango 25 tl hediye çeki veriyodu ya. üye olan kimsenin hesabına yüklenmemişti bu çek. limangoya msj attım çekim yüklenmedi diye. hemen mail atmışlar hesabınıza 25 tl çek yüklenmiştir diye. hesabıma baktım 25 tl çek 15 eylüle kadar geçerli diyo
sizdede aynı şey olduysa msj atın limangoya iletişimden
Kızlar Biscolata sorusu çıktı
Carlos Martin'in Biscolata fabrikasındaki görevi nedir? :26:
Biscolata hamurunu yoğuran olmalı tatlım öyle cevapladım bende
Biscolata hamurunu yoğuran olmalı tatlım öyle cevapladım bende
bende hamur yoğuran dedim hamur yoğurmak bir insana bu kadar mı yakışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?