Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arkilerin nosuna salça oldum ben

Perlina açıklama yapmış

Yarışma için yoğun istek olduğunu görüyoruz. Sayfa beğeni sayımız 1000 kişiye ulaşırsa istek üzerine bir yarışma düzenleyebiliriz..

Şuan 839 kişi var

PERLİNA | Facebook

ben annemi ve sevgilimi üye ettim önceden,kendim zaten üyeydim
3üyelikte de benm tc'm var
hiç sorun yaşamadım canım

NEVRESİM DÜNYASI SAREV NEVRESM TAKIMLARI | TA NEVRESM TAKIMLARI | NEVRESM DNYASI | SAREV NEVRESM | SAREV NEVRESM TAKIMLARI | TA | TA NEVRESM TAKIMLARI | TA YATAK RTLER | ISSIMO NEVRESM TAKIMLARI müşterileri ve takipçileri
Evren Teflon 9 Parça Çeyiz Seti Hediyeli Kampanya

Siz değerli üyelerine Nevresim Dünyası'ndan yeni bir hediyeli kampanya daha.
Evren Teflon 9 Parça Çeyiz Seti hediye verilecek olan kampanyamıza katılmak için
Katılım Koşulları
... -1 hafta boyunca Nevresim Dünyası profil resmini kendi profil resmi olarak kullanmanız.
-Nevresim Dünyası facebook sayfasını beğenen 100 arkadaş sayısı(ortak arkadaş sayısı)
-Nevresim Dünyası sitesine üye olmak ve kampanyayı paylaşmak.

14 Eylülde son bulacak kampanyamız için tüm üyelerimize bol şans dileriz

Palette boyam ve biscolata önlüğüm geldi Koleston köpük boya gerçekten uygulaması ve kalıcılığı açısından süper ama saçı çok yıpratıyor... Paletteden şaşmaamm... Köpük olarak Lorael'in de var... belki o daha güzeldir.. Markette gördüm geçen ama rengim olmadığından almadım.. dediğim gibi daha iyi olabilir...Ama koleston rezalet... elimde var küllü sarı ama verecek değişim yapacak yer bulamıyorum.. Biri değişse de bende kurtulsam ondan yaaaaaaaaaa

Efsane Buzbağ’ın doğduğu topraklar olan Anadolu’ya efsane bir yolculukta üzümleri ellerinle toplayıp tatmak ve Buzbağ'ın adını aldığı tarihsel dokusuyla seni başka bir diyara götürecek Harput Buzluk mağaralarını görmeye hazır mısınız? Bağ Bozumu seni bekliyor…

Burç Ataman – İstanbul
Her şişe şarap, toprağın, iklimin ve üzümün başrolde olduğu farklı bir hikayedir.

Onur Ergüven – İstanbul
Şarap hayatın lezzetidir.

Betül Sen – İzmir
Şarap, dalgalı bir denizde karaya vurmuş şişenin içinden çıkan sürprizli not heyecanıdır.

Özge Kelebek – Ankara
Şarap hayatımda kemanım gibi... Çalarken en derinde hissettiğim duyguyu şarabı yudumlarken de aynı şekilde hissederim...

Serkan Sögüt – İstanbul
Şarap daha çok tanıdıkça ve tattıkça kendisine bağlayan bir tutku gibidir…

bende yaptım eşimin adına 25 tl lik çek gözüküyo 31 aralığa kadar teşekkürler

hürriyet aileden kazandığım huggies bebek bezi ve el izi geldi geçen gün ,dün de hürriyet aileye üye ol huggies bebek bezi ve dergi aboneliği vardı onuda yaptım ordanda kazanmışım gelirse 2 paket bebek bezimiz olucak çocuğumuz oluncaya kadar baya olur sanırım beze para vermiycez bu gidişle:82::82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…