Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kuzum nie mail atıyon anlattıgım gibi yapsana git migrosa çemkir yaaaw al tavıgınıııı

anlamadıgım bısı var money clubı sız form dolduraraktanmı aldınızda ısım cıktı lıstede
bıze dırek kasada 1 tl karsılıgında verdıler
yarsmadada sadece kart no ıle tlf num ıstedıler tıkladım kazandınız dedı
karta baktım bısı yok yuklenmemıs
lısteye baktım adım yok

kuzum nie mail atıyon anlattıgım gibi yapsana git migrosa çemkir yaaaw al tavıgınıııı

anlamadıgım bısı var money clubı sız form dolduraraktanmı aldınızda ısım cıktı lıstede
bıze dırek kasada 1 tl karsılıgında verdıler
yarsmadada sadece kart no ıle tlf num ıstedıler tıkladım kazandınız dedı
karta baktım bısı yok yuklenmemıs
lısteye baktım adım yok

eşiniz asker sanırım nerde görev yapıyorsunuz?

saka suyunda haftada 5 kişiye damacana su veren oyunu var

SAKA | Facebook

NewBeauty'den kazandığımız kremler kargoya verilmiş kızlar. 5 ila 10 gün arasında elimize ulaşırmış. Yani anlaşılan kremlerimiz haftaya geliyor. :89:

doktorsensin.com daki ödüllü anketi doldurarak 50. şanslı kişi olmuşsun sen canım tebrikler

Link çıkmadı facebook HalınınMerkezi

paylasım ıcın sagolun

evet kasadan aldım bende benmde karta yüklenmemişti müsteri hizmetlerine gittim moneyi aradılar orda göründü verdiler öyle olunca sende öyle yapppppp ama listede adın yoksa bişi diyemem belki kartın aktif degildi katıldıgında oluyo bazen ama ismin varsa dedigimi yap

Dün bende Migrostan Carte d'Or yarışmasından ve moneyden kazandığım ürünler için gittim dondurmamı aldım ama tavuk yoktu zaten şen piliçte yoktu... 1 Hafta sonra falan tekrar deneyeceğim inşallah o zamana gelir....

Protex
Cinebonus Babamın Penguenleri Bornoz
Nehir Can canan çay kaşığı seti

Bunları bekliyorum bende Eti Form geldi benim de dün.. Koca bir paket yaaa süper vallaaa

Kazanan arkadaşlar ürünlerinizi güle güle kullanııınn Yeni kampanyalar için teşekkürler ama brillant açılmıyor yaaaaa:84:

herkese günaydınnnnnlimango 2gündür 25tllik çeki vermiyordu fno dan kazandığım.ben de en son mailimde eğer çek yüklenmiyecekse üyelik iptalimi istiyorum yazdımartık maillere dayanamadılar 25tllik çekim eklenmiş.18eylül son kullanma tarihi.kızlar kargo bedava olunca haber verin kullanayım çekimi:92:

Yapı Kredi Play
Hafta sonuna güzel bir başlangıç yapmak ister misin?

Cevabın “evet” ise Ödüllü Soru uygulamamızda yer alan sorumuzu cevaplaman ve Play Guiness Quiz programına bağlanarak dilediğin şarkıyı çaldırman yeterli :) Üstelik Play’den t-shirt, cep telefonu kılıfı ve Number One CD’si de cabası!

kızlar ya etifomu nasıl kazınıyorsunuz halen devam ediyormu bende istiyorum eski yazılar baktım ama bulamadım

güle güle ye canım benimde dün eti formlarım geldi süper vallaaa :)))) diğer firmalarda görsün bu özeni :)))

benimde gelceklerim geldi

kadınlar ne ister temizlik seti
teknosa mp3 çalar(gidip alıcam)
protex sabun bekliyorum başkada bişi yok bildiğim ((

afiyet olsun canım sana da protex de bir gelemedii aayyyy bekle bekle mikrobik olduk

kızlar ya etifomu nasıl kazınıyorsunuz halen devam ediyormu bende istiyorum eski yazılar baktım ama bulamadım

canım kartlı bir yarışması vardı... ama bitti ne yazık ki... Yine de facebook üzerinden takip et yeni kampanyaları olur mutlaka...

Ülker Çikolata
Bugün son gün! Hala bir Chocolator'ün yok mu? Hemen formu doldur, çekilişe katıl; 8 tane Chocolator, üstüne 1 tane Napoliten Çikolata kazanma şansı yakala. Acele et, sakın kaçırma! Ülker Çikolata - Ülker'in Ünlüsü | Facebook

Hürriyet Aile
Yeni Üyelik Kampanyamızda son gün! Bugün de sitemize yeni üye olan ilk 50 kişi hediyelerimizi kazanma fırsatı yakalıyor. Unutmayın, acele eden kazanıyor! Dünün talihlilerini ise birazdan açıklayacağız.
Ödüllü Yeni Üyelik Kampanyası Başlıyor!
www.hurriyetaile.com

ASUS Türkiye
Adun toridas!

ASUS ROG CUP'a katıl, kazan ve büyük ödül GTX 560 Direct CU II'ye sahip ol!
Detaylar burada http://www.e-cups.org/

Son düzenleme:
Ücretsiz bir ROYAL HALI sahibi olmak ister misin ?
Yapılacak tek şey 15 Eylül 2011'e kadar facebook.com/royalhali sayfasını beğenmek. Facebook sayfasını beğenen kişiler arasından yapılacak çekilişle bir kişiye ROYAL HALI HEDİYE ...

Royal Halı - Duvar | Facebook

BEĞEN & KAZAN KAMPANYASI NEDİR ?

15 Eylül 2011 tarihine kadar ROYAL HALI RESMİ FACEBOOK SAYFASI'nı, Royal Halı | Facebook adresine tıklayarak BEĞEN'en kişiler arasından 1 kişi yapılacak çekilişle BİR ROYAL HALI kazanıyor.

ÇEKİLİŞE KATILMAK İÇİN NE YAPMAM GEREKİYOR ?

Royal Halı | Facebook sayfasına girip, BEĞEN tuşuna basman yeterli :)

SAYFAYI BEĞENDİM, ÇEKİLİŞE DAHİL OLMUŞ MUYUMDUR ?

Eğer sayfamızı beğendiysen, kesinlikle dahil olmuşsundur. Şimdiden bol şans ...

ÇEKİLİŞ NE ZAMAN YAPILACAK ?

Çekiliş 19 EYLÜL 2011 günü yapılacak. Yine 19 EYLÜL 2011 günü kazanan kişi Facebook sayfalarımızdan duyurulacak.

PEKİ ÇEKİLİŞ NASIL YAPILACAK ?

15 EYLÜL 2011 tarihine kadar facebook sayfamızı beğenen kişiler alfabetik olarak sıralanacak. Her bir kişiye bir şans numarası verilecek. Bu şans numaraları arasından bir kişi seçilecek ve Royal Halı'sına kavuşmuş olacak :)

KAZANDIĞIM HALIYI NASIL ALACAĞIM ?

Kazanan kişi ile iletişim kuracağız ve herhangi bir kargo bedeli ödetmeksizin halısını kendisine sağ salim teslim etmiş olacağız.

ROYAL HALI'NIN HANGİ MODELİNİ ALACAĞIM ?

SALSA serisinin 6m2 (200X300 cm).

ROYAL HALI'NIN HANGİ DESENİNİ ALACAĞIM ?

Deseni kendin belirlemeye ne dersin ?
SALSA serisinin evine en uygun modelini Royal Hal web sitemizden kendin belirle ve bunu aklında tut. Çünkü eğer kazanan sen olursan, hangi deseni seçtiğini sana soracağız ve istediğin desene kavuşmuş olacaksın ...

KAMPANYA HAKKINDA SORULARIM/FİKİRLERİM VAR ?

Bunu duymaktan memnuniyet duyarız. Bize iletmek için Facebook sayfamızın DUVAR'ı seni bekliyor ...

Wenice
Karakterlerimiz weni ve nice'ı paylaşan ve sayfamizi begenen takipcilerimizden bir kisi bizden 25TL hediye çeki kazanma şansı yakalayacak. Bol şans:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…