kuzum nie mail atıyon anlattıgım gibi yapsana git migrosa çemkir yaaaw al tavıgınıııı
kuzum nie mail atıyon anlattıgım gibi yapsana git migrosa çemkir yaaaw al tavıgınıııı
kızlar aras kargoyla hangi ürün geliyor benım kızlık soyadımı baz almışlar mailde. o da nizamiyedeki askerler bilemeyince geri gitmiş.ya zenbi ya da biscolata.bu ürünü kazananların hangi kargoyla geldi acaba
Evdizonline.com; Çekilişe katıl 3 çeyizlik hediyeden birini kazan! | Sosyal Blog
bu sitede çekilişler ve kampanyalar var...
NewBeauty'den kazandığımız kremler kargoya verilmiş kızlar. 5 ila 10 gün arasında elimize ulaşırmış. Yani anlaşılan kremlerimiz haftaya geliyor. :89:
doktorsensin.com daki ödüllü anketi doldurarak 50. şanslı kişi olmuşsun sen canım tebrikler
Link çıkmadı facebook HalınınMerkezi
eşiniz asker sanırım nerde görev yapıyorsunuz?
anlamadıgım bısı var money clubı sız form dolduraraktanmı aldınızda ısım cıktı lıstede
bıze dırek kasada 1 tl karsılıgında verdıler
yarsmadada sadece kart no ıle tlf num ıstedıler tıkladım kazandınız dedı
karta baktım bısı yok yuklenmemıs
lısteye baktım adım yok
Dün bende Migrostan Carte d'Or yarışmasından ve moneyden kazandığım ürünler için gittim dondurmamı aldım ama tavuk yoktu zaten şen piliçte yoktu... 1 Hafta sonra falan tekrar deneyeceğim inşallah o zamana gelir....
Protex
Cinebonus Babamın Penguenleri Bornoz
Nehir Can canan çay kaşığı seti
Bunları bekliyorum bendeEti Form geldi benim de dün.. Koca bir paket yaaa süper vallaaa
Kazanan arkadaşlar ürünlerinizi güle güle kullanııınnYeni kampanyalar için teşekkürler ama brillant açılmıyor yaaaaa:84:
Dün bende Migrostan Carte d'Or yarışmasından ve moneyden kazandığım ürünler için gittim dondurmamı aldım ama tavuk yoktu zaten şen piliçte yoktu... 1 Hafta sonra falan tekrar deneyeceğim inşallah o zamana gelir....
Protex
Cinebonus Babamın Penguenleri Bornoz
Nehir Can canan çay kaşığı seti
Bunları bekliyorum bendeEti Form geldi benim de dün.. Koca bir paket yaaa süper vallaaa
Kazanan arkadaşlar ürünlerinizi güle güle kullanııınnYeni kampanyalar için teşekkürler ama brillant açılmıyor yaaaaa:84:
güle güle ye canım benimde dün eti formlarım geldi süper vallaaa :)))) diğer firmalarda görsün bu özeni :)))
benimde gelceklerim geldi
kadınlar ne ister temizlik seti
teknosa mp3 çalar(gidip alıcam)
protex sabun bekliyorum başkada bişi yok bildiğim((
kızlar ya etifomu nasıl kazınıyorsunuz halen devam ediyormu bende istiyorum eski yazılar baktım ama bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?