Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlarrr yeni blog kampanyam varr 276 tl degerinde canta hediye ediyorum katılanlara ama link veremiyorum sizeee buna bi çözüm bulmak lazımmm keske yayınlayabilsekkk

Bayağı sanşlıyım heralde :)

Liptondan 100 lük demlik poşet,bardak çay ve meyveli çay
Nivea dan Rihanna seti
Maggi den çorba sepeti
4 tane 8*4 mini deodorant
Hürriyet aileden bebek beziyle el izi çerçevesi
Metro dan annem ben abim,kız kardeşim ve erkek arkadaşım toplamda 6 paket metro çikolata paketi (içinde 15 tane var hepsinin)
Migrosun Benim temizlik bahçem (içinde cif,yumoş,bulaşık deterjanı,domestos ve 3 adet bez var) %100 bedava
2 adet %100 dana sosis (migros kampanyası)
2 kere kadınlar ne isterden hediye paketi
8 adet hesap makinesi ve napoliten çikolata
Eti form paketi
2 kerede özsüt ten yarım kiloluk dondurma
4 lü magnum paketi ve 1.2 kilo şenpiliç alacağım var onları daha almadım (migrostan)Magnum paketini kız kardeşime ve onun erkek arkadasına da kazandım

ayyy daha var mı bilmiyorummmmm:)

Son düzenleme:
kızlar carte dor un dondurma kesme oyununu oynuyorum. kendim dahil 5 kişiye kazandırdım.
sizin yerinize oynamamı istermisiniz

ohh maşallahh :)

Kızlarrr yeni blog kampanyam varr 276 tl degerinde canta hediye ediyorum katılanlara ama link veremiyorum sizeee buna bi çözüm bulmak lazımmm keske yayınlayabilsekkk

e nasıl bulucaz bloğu? bana yardım lütfen. pek başarılı değilim bu konularda acemilik işte :)

kızlar carte dor un dondurma kesme oyununu oynuyorum. kendim dahil 5 kişiye kazandırdım.
sizin yerinize oynamamı istermisiniz

ben kaçtır oynuyorum kazanamıyorum. daha evvel de maggi için rica etmiştim birinden yapmadı bana. beniim için de kazanır mısın. şu şanssızlığımı kırar mısın . ne güzel olur valla

ben kaçtır oynuyorum kazanamıyorum. daha evvel de maggi için rica etmiştim birinden yapmadı bana. beniim için de kazanır mısın. şu şanssızlığımı kırar mısın . ne güzel olur valla

bende istiyorum lütfennn bi türlü beceremedim

çok çok yüksek puanlarla alamıyorum ama 1.6xx lere düştüm en fazla.
inşallah sizin için de kazanırım.
bilgilerinizi gönderin kızlar elimden geleni yaparım

hangi bilgileri gönderelim

hangi isimden oynamamı istiyorsan onu ve carte dor bir dilim kesmez oyununu oynadıktan sonra istenen bilgilerini canım.
şu an eşim için oynuyorum 1.685 yaptım. ortalama 1.9-2.5 arasınra değişiyor benim skorlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…