tatlım özelden mesaj atamıyorum faceden görüşsek olurmu
hangi isimden oynamamı istiyorsan onu ve carte dor bir dilim kesmez oyununu oynadıktan sonra istenen bilgilerini canım.
şu an eşim için oynuyorum 1.685 yaptım. ortalama 1.9-2.5 arasınra değişiyor benim skorlarım
kızlar carte dor un dondurma kesme oyununu oynuyorum. kendim dahil 5 kişiye kazandırdım.
sizin yerinize oynamamı istermisiniz[/QUOTEben isterimmmm cok sevdim kesme dondurmayııı
ya kusura bakma ama
face ten aylin terzioğlu
ama oynuyorum bişi sormuyor
kızlar carte dor un dondurma kesme oyununu oynuyorum. kendim dahil 5 kişiye kazandırdım.
sizin yerinize oynamamı istermisiniz[/QUOTEben isterimmmm cok sevdim kesme dondurmayııı
aylincim ben ekleme yapamıyorum face de kampanyacı olduğumdan çok ekleme yaptım 7 gün ceza aldım
sadece istekleri kabul edebiliyorum ama sen bende eklisin sanırım.
10 dk sonra yazabiliyormuşum özel mesaj. o yüzden topluca burdan cevap vereyim kızlar
özelden mesaj atın bilgilerinizi.oynamamı istediğiniz mail adresi şifresi adres bilgileriniz tam adınız ve telefon no. tel o sallasak olurmu bilmiyorum ama garanti olsun diyosanız gönderin:) buraya ismimi profil linkimi atamam malum ziyaretçilerimiz çok..
özelden linkimi göndercem her 10 dk da bir
Benim yerimnede oynarmıısn canım?kızlar carte dor un dondurma kesme oyununu oynuyorum. kendim dahil 5 kişiye kazandırdım.
sizin yerinize oynamamı istermisiniz
tabi oynarım canım:) özel mesajla bilgilerini gönderirmisinBenim yerimnede oynarmıısn canım?
faceden mesaj attım canım bilgilerimi
heheh evet bekle bekle bir hal olduk yaptıkları hata yüzünden üretimi hızlandırdılar bence heheh çünkü bir çok kişi başvurdu bakalım hepsi gelicek mi:))))))afiyet olsun canım sana daprotex de bir gelemedii aayyyy bekle bekle mikrobik olduk
canım kartlı bir yarışması vardı... ama bitti ne yazık ki... Yine de facebook üzerinden takip et yeni kampanyaları olur mutlaka...
ooo herkeslere hayılı olsun kazandıkları
anammm burdan uzak kaldım güncel bişi varmı yapcak
ozelden blogunu yazsanda katılsak tatlımKızlarrr yeni blog kampanyam varr 276 tl degerinde canta hediye ediyorum katılanlara ama link veremiyorum sizeeebuna bi çözüm bulmak lazımmm keske yayınlayabilsekkk
masallhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhBayağı sanşlıyım heralde :)
Liptondan 100 lük demlik poşet,bardak çay ve meyveli çay
Nivea dan Rihanna seti
Maggi den çorba sepeti
4 tane 8*4 mini deodorant
Hürriyet aileden bebek beziyle el izi çerçevesi
Metro dan annem ben abim,kız kardeşim ve erkek arkadaşım toplamda 6 paket metro çikolata paketi (içinde 15 tane var hepsinin)
Migrosun Benim temizlik bahçem (içinde cif,yumoş,bulaşık deterjanı,domestos ve 3 adet bez var) %100 bedava
2 adet %100 dana sosis (migros kampanyası)
2 kere kadınlar ne isterden hediye paketi
8 adet hesap makinesi ve napoliten çikolata
Eti form paketi
2 kerede özsüt ten yarım kiloluk dondurma
4 lü magnum paketi ve 1.2 kilo şenpiliç alacağım var onları daha almadım (migrostan)Magnum paketini kız kardeşime ve onun erkek arkadasına da kazandım
ayyy daha var mı bilmiyorummmmm:)
sizin yerinize oynamamı istermisiniz
aylin terzioğlu istanbulmu balıkesirmi:)
akimel adres bilgilerini falan alabilirmiyim..
emk87 kaydettim..
aysemsa kaydetim..
diğerleri göndermedi.
başlıyorum ben
şans dileyin bana
aylin terzioğlu istanbulmu balıkesirmi:)
akimel adres bilgilerini falan alabilirmiyim..
emk87 kaydettim..
aysemsa kaydetim..
diğerleri göndermedi.
başlıyorum ben
şans dileyin bana
afiyet olsun canım ben malatyadayım dün gittik eşimle tamam hediyemizi kazanmışız orda cıktı ama şen pilicin ş.si yoktu sonra kız bi yerle konustu cumartesi gelicek demiş ya bakalımmmBENNNNNNNNNN aldımmmmmmmmmmmm
canım bizimde birisi eşimin shell kartında oda gözüküyo alıcazya ben tavuğu shell kartıma yükletmiştim ama kırşehirde shell mağazası gözükmüyor şoktan alsak olurmuki.şokta shell kart geçermi acep .
saol canımmgule gule kullan :))))))))))
offffffffff bellıkı yas iş
maıl attım cevp bıle vrmedı
ben bunu ilk kazananlardanım iki kere adres istediler yolladım ama hala hediyem yok ortadaaaaKızlar ülkerin bu kampanyası bitmemişmiydi.. Şimdi yeniden başlamış
Bayramda ne kadar Ülker Çikolata yediğini hesapladın mı? Hemen Ülker Çikolata sayfasındaki formu doldur, çekilişe katıl; 8 tane Chocolator, 1 tane Napoliten Çikolata kazanma şansı yakala, hesabını Chocolator ile yap! Ülker Çikolata - Ülker'in Ünlüsü | Facebook
Selam Kızlar
Hediye kazananlar güle güle kullansın
Yeni haberler için teşekkürler
çok pardon canım kapattım ben açmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?