Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Ben money club cartı kiosk'tan geçirdim Kampanyalarıma bastım oradan çıktı. görevli kasiyer kızda, geldi baktı evet görünüyor var dedi. ama tavuk yokmuş bir dahaki sefere gelin alın dedi.
saol canım açıklama için bende denicem :)))) bakalım neler kazanmışım hehehe
ülkerden 2 hesaplakatılmıştım. 1 tane kazanmışım.
ama gerçek adım soyadım değil bişey olurmu ? cvp ltfnnn gerçek adımla kazansaydım keşke :SSS
kazandığın isme gönderilir lakin benimde soyadım kısmında kampanya yazıodu kimlik istemedi ama işyerinde böle arıodu mneyseki gherkes duymadı :))))
cnm silikon kek kalıpları bana göre daha kullanışlı. hem yağlamaya gerek kalmıo üstelik yapışmıo da bence sılıkon al :))
ben bir tane aldım daha yeni denicem plastik işin ucunda bana pek sağlıklı gelkmio ama deniyelim bakalım :)

jimmy choo olması gerekio

aslında kaliteyle alakalı 10tlye de var kalp 5 tlye de arasında cok fark var bence ucuzlarda yapışma oluyo hemde saglıksız en iyisi bence dr oetker kalıpları süper tek kelimeyle

limangodan sipariş vermiştim bi tane bakalım nasıl çıkacak,geliyor yolda

__________ ARKADAŞLAR HEDİYE KİTAP KAMPANYAMIZ BAŞLADI __________

- Atlas okyanusunu Büyük okyanusa bağlayan kanal ...................'dır.

*Bu soruyu doğru yanıtlayan 1 kişiye kitabımzı hediye edeceğiz.
*Çekilişimiz yarın sabah saat 10:00'da...İyi şanslar arkadaşlar.
- Hediye Kitabımız: Veysel Akkaya'nın "GÖRÜNMEYEN VARLIKLAR" isimli kitabı.

Bizim Bahçe Dergisi'nin Fotoğrafları - Duvar Fotoğrafları | Facebook

şanslı 2850 kişiden biri de sen olabilirsin diyo ama ben yokuuuuuum ohaaaa 2850 kişinin içinde bilem yokum bu aralar baya şansızım anlaşılan
bende yokum şanssız günler başladı yine

canım afiyetle ye

merhabalar.. siteye yeni üye oldum ve ayağımın tozuyla sayenizde en moda dan t-shirt kazandım..hepinize çok teşekkür ederim.. süpersiniz..

merhaba hoşgeldin güle güle giyin

Hediye kazanan herkes güle güle kullansın liste kabarık olduğu için tek tek alıntı yapmadım
Şansınız bol olsun

sağol canımmm
sana da bol şanss

arkonun sorusu çıkmış kızlarrr

teşekkürler canım

Arkonun cevabını bende araştırıyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…