cnm silikon kek kalıpları bana göre daha kullanışlı. hem yağlamaya gerek kalmıo üstelik yapışmıo da bence sılıkon al :))
ben de onu soracaktım yağa gerek olmuyor değil mi:87:
saol canım açıklama için bende denicem :)))) bakalım neler kazanmışım heheheBen money club cartı kiosk'tan geçirdim Kampanyalarıma bastım oradan çıktı. görevli kasiyer kızda, geldi baktı evet görünüyor var dedi. ama tavuk yokmuş bir dahaki sefere gelin alın dedi.
kazandığın isme gönderilir lakin benimde soyadım kısmında kampanya yazıodu kimlik istemedi ama işyerinde böle arıodu mneyseki gherkes duymadı :))))ülkerden 2 hesaplakatılmıştım. 1 tane kazanmışım.
ama gerçek adım soyadım değil bişey olurmu ? cvp ltfnnngerçek adımla kazansaydım keşke :SSS
ben bir tane aldım daha yeni denicem plastik işin ucunda bana pek sağlıklı gelkmio ama deniyelim bakalım :)cnm silikon kek kalıpları bana göre daha kullanışlı. hem yağlamaya gerek kalmıo üstelik yapışmıo da bence sılıkon al :))
Hangi ünlü ayakkabı tasarımcısı Vogue Fashion’s Night Out Türkiye 2010’a katılmıştır?
a) Nicholas Kirkwood b) Jimmy Choo c) Christian Louboutin d) Guiseppe Zanotti
yardımcı olursan sewınırım sekerım
aslında kaliteyle alakalı 10tlye de var kalp 5 tlye de arasında cok fark var bence ucuzlarda yapışma oluyo hemde saglıksız en iyisi bence dr oetker kalıpları süper tek kelimeyle
bende yokum şanssız günler başladı yineşanslı 2850 kişiden biri de sen olabilirsin diyo ama ben yokuuuuuum ohaaaa 2850 kişinin içinde bilem yokum bu aralar baya şansızım anlaşılan
canım afiyetle ye
merhabalar..siteye yeni üye oldum ve ayağımın tozuyla sayenizde en moda dan t-shirt kazandım..hepinize çok teşekkür ederim.. süpersiniz..
bende yokum şanssız günler başladı yine
canım afiyetle ye
merhaba hoşgeldin güle güle giyin
Hediye kazanan herkes güle güle kullansınliste kabarık olduğu için tek tek alıntı yapmadım
Şansınız bol olsun
__________ ARKADAŞLAR HEDİYE KİTAP KAMPANYAMIZ BAŞLADI __________
- Atlas okyanusunu Büyük okyanusa bağlayan kanal ...................'dır.
*Bu soruyu doğru yanıtlayan 1 kişiye kitabımzı hediye edeceğiz.
*Çekilişimiz yarın sabah saat 10:00'da...İyi şanslar arkadaşlar.
- Hediye Kitabımız: Veysel Akkaya'nın "GÖRÜNMEYEN VARLIKLAR" isimli kitabı.
Bizim Bahçe Dergisi'nin Fotoğrafları - Duvar Fotoğrafları | Facebook
afiyet olsun canım süper görünüyorlar
Arkonun cevabı Hollanda
3. grup takımlarına bakın
1996 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri - Vikipedi
Arkonun cevabı Hollanda
Arkonun cevabı Hollanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?