Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Selam kızlaaar

Sansiro'dan kazandığım 15 ml'lik minnak parfümüm geldi:

~~
Kalıcı sayılır sevdim. 1 haftda biter 1 hafta bile fazla gibi

-Veet'ten yine kazanamamışım Pazartesi 11'de katılıcam yarışmaya. O saatlerde başlıyo cünkü

Biscolata eldivenim geldi bir de süpriz Hüriyet Aile kitap ve dvdler geldi şimdi eşim adına kazanmışız

yaptik gitti sagol canim

çok teşekkür canım dünkü yanıt şenol güneş miymiş baktın mı ??
bol şans kızlar dün fatih terim yaptım yanlış sanırım ben milli takımla galatasarayı karıştırdım

selam canım parfümünü güle güle kullan
Biscolata eldivenim geldi bir de süpriz Hüriyet Aile kitap ve dvdler geldi şimdi eşim adına kazanmışız
güle güle kullan

TRENDEVİM.COM'DA 2.BAYRAM KAMPANYASI SONUÇLARI

Sisteme dahil olan tüm üyelerimizin mailleri tek tek numaralandırılıp yarışma sonunda bilgisayardan 1000 katılımcı içerisinden 10 numara seçilmesi istenmiştir.
Bilgisayar tarafından seçilen ve 192 TL değerindeki değerinde 10 adet Sarev Nevresim takımı kazanan üyemiz

kfatos@hotmail.com-Fatma Akgül
ce@windowslive.com-Aslı Türker
ca@hotmail.com-Canan Demir
ha@hotmail.com-Deniz Sümer
y@gmail.com -Yasemin Çetiner
om@windowslive.com Canan Yıldırım
yu@mynet.com-Yaren Sevim
la@hotmail.com- Lale Gül
ci@c.net- Çigdem Öztürk
k@mynet.com-Fikriye Kemal

Kazanan üyelerimizi tebrik eder iletişim bilgilerini info@trendevim.com'a göndermelerini rica ederiz.Yakında yeni hediyeli kampanyalarla karşınızda olacağız.Bizi takip etmeye devam edin....

VogueTurkiye Fashion's Night Out gecesi LTB Erenköy mağazasına şifresiyle gelen ilk 250 kişiye t-shirt, 75 kişiye çanta hediye! Bekleyin..

İkinci kodumuzu bize doğru göndererek 1 koli Panda Dondurma kazanan talihlilerimiz belli oldu:

1. Gülşen Uysal

2. Yasemin Akar

3. Şefika Avcı

4. İmran Gül

5. Alper Erbakan

Suat Falay
Hacer Sakız
Öznur Güzey
Burcu Ortaç
Nida Öksüz

Güldemet Kemikli
Yasemin Okumuş
Ayşegül Engin
Hanife Çırgaoğlu
Fatih Erili

Garanti Emeklilik Hobi KulüpleriKazananlar

nee kıt bi dönemdeyim yaa kimse çalmaz oldu kapımıı

herkese birşeyler çıkıyoo banaa tık yok

boşunamı katılıyorum onca yarışmayaa

insana biryerden bişiy çıkmazmı yaa

:97:

Filli boya geldi. Kitaba anlam veremedim ancak t-shirt ü yurtta giyebilirim.Anahtarlık ve film de güzel..:)

Eklentiler

• $Fotoğraf0170.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar bi de bana özel mesaj atınca ben cevap yazamıyorum henüz 100 mesajım dolmamış :S
Garanti emeklilikle ilgili bi şey soylıyım; önce telefon edip teyşt ediyorlar sen oldugunu daha sonra maıl atıp secenek sunuyorlar bunlar
butık pasta yapımı kıtabı
sırt cantasıı
yelkenlı maketı
ıtalyan yemeklerı kıtabı
ruzgarla ılgılı bır kıtap
1 yıllık fotografcılık dergısı uyelıgı
istedıgını secıp maıl yolluyosun.Telefonla arandıysanı 212 alan kodlu numarayı tekrar sız arayın bence:)

selam kızlar....:80::80:
bugün hürriyet aileden anne dergisi ve huggies bez geldi,
ama isim listesine baktığımda ismim yoktu..anlamadım ya, neyse artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…