Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

şanslı 2850 kişiden biri de sen olabilirsin diyo ama ben yokuuuuuum ohaaaa 2850 kişinin içinde bilem yokum bu aralar baya şansızım anlaşılan

şanslı 2850 kişiden biri de sen olabilirsin diyo ama ben yokuuuuuum ohaaaa 2850 kişinin içinde bilem yokum bu aralar baya şansızım anlaşılan

Bende yokum. :26: Tuhaf olan, ben sevgilimden önce yaptım ama kazanamamışım. Sevgilim benden sonra yaptı ve kazanmış

kızlar carte dor un dondurma kesme oyununu oynuyorum. kendim dahil 5 kişiye kazandırdım.
sizin yerinize oynamamı istermisiniz
gönlüne saglık arkadaşım düşünmen yeter

oy oy geçmiş olsun canım ateşe dikkat et ateşi çıkmadan şurubunu icir ara werme

hicbırseyde yokummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ara ara insan ın şansı kötü gidiyo inşşş cabuk düzelir arkadasım

Kızlar; Migros'a gittim Kartımı Kiosk'tan geçirdim. Kartıma tavuk yüklenmiş ama tavuk kalmamış bugün alamadım.inşallah başka bir güne. ama burdaki migros yetkilileri çok ilgilendiler.
kesın bana da vermezler 2 kere kola almaya gıttım wermedılerrrrrr

garantı emeklılık te kazanmısım da hedıye olarak kurs mu werıyolarrrrrrrmüşterisini ınsan emeklı yapar deılmiiiiii
ülkerde kazanmışım ne zaman gelır 5 kişye kazandım 40 tane makina mı gelecekhesap yapa yapa kafayı yerım artık:122::122::122::122:

Garanti emeklilikten ben de kazandım tatlım. Kurs değil kitap yelkenlı maketı sırt cantası gıbı secenekler vardı ben yelkenlı maketı tercıh ettım :))

ülkerden 2 hesaplakatılmıştım. 1 tane kazanmışım.
ama gerçek adım soyadım değil bişey olurmu ? cvp ltfnnn gerçek adımla kazansaydım keşke :SSS

Hayat Magazin'in 9. sayısı ile ilgili ankete katılarak hem görüş ve önerilerinizi paylaşın Henkel’dem bakım seti kazanın! Hayat Magazin anketine katılan her 20. kişi Henkel’den bakım seti kazanacaktır. Kampanyamız 31 Ekim 2011 tarihine kadar geçerlidir. Kampanyadan ilk 1.000 katılımcı faydalanacaktır
Hayat Magazin > Hayat Club > Hayat Su

Ücretsiz Biotrue™ deneme boyunu almak için testi uygulayın

Gözlerimiz doğal olarak duygularımızı, düşüncelerimizi ve niyetlerimizi yansıtır; göz yaşı olarak bilinen konforlu, anti bakteriyel bir sistemle kendilerini her gün temiz, nemli, sağlıklı tutarlar.

Bausch + Lomb gözlerimizden esinlenerek yeni bir kontakt lens solüsyonu olan Biotrue™ yu geliştirmiştir. Ücretsiz deneme boyu kuponunuzu almak için bu gözlerin ne söylediğini bulun.
http://biotrue.com.tr/uecretsiz-biotrue

Bunu ben paylaştım ama anketini bulamadım kızlar yardım

Demet Aksu
Mango'dan 50 TL'lik Hediye Çeki
dilek aygün
dilek aygün
S.Selcen Ökten
S.Selcen Ökten
Reşide Mutlu
Reşide Mutlu
Veet Hediye Sepeti
rabia ukray
rabia ukray
Veet Hediye Sepeti
İFFET BİNGÖR
İFFET BİNGÖR
Veet Hediye Sepeti
Canan Koçer
Canan Koçer
Veet Hediye Sepeti
nermin Güngör
nermin Güngör
Veet Hediye Sepeti
esra halistoprak
esra halistoprak
Veet Hediye Sepeti
Mert Tuğra
Mert Tuğra
Veet Hediye Sepeti
esra öğeç
esra öğeç
Veet Hediye Sepeti
funda çilek
funda çilek
Veet Hediye Sepeti
Mine Ertunç
Mine Ertunç
Veet Hediye Sepeti

Arkadaşlar veet in kazananlarını paylaşır mısınız.Bilgisayarımda bir problem var,ben açamıyorum.

Demet Aksu

dilek aygün

S.Selcen Ökten

Reşide Mutlu
Veet Hediye Sepeti

rabia ukray
Veet Hediye Sepeti

İFFET BİNGÖR
Veet Hediye Sepeti

Canan Koçer
Veet Hediye Sepeti

nermin Güngör
Veet Hediye Sepeti

esra halistoprak
Veet Hediye Sepeti

Mert Tuğra
Veet Hediye Sepeti

esra öğeç
Veet Hediye Sepeti

funda çilek
Veet Hediye Sepeti

Mine Ertunç
Veet Hediye Sepeti

Çok teşekkür ederim zahmetin için.Bide adım olsaydı listede tadından yenmezdi ama sağlık olsun.

herkese merhab çok güzel bir bölüm olmuş bende bu kampanya ve çekilşlerden yaralanmak isterim ama nasıl olcağını bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…