şanslı 2850 kişiden biri de sen olabilirsin diyo ama ben yokuuuuuum ohaaaa 2850 kişinin içinde bilem yokum bu aralar baya şansızım anlaşılan
gönlüne saglık arkadaşım düşünmen yeterkızlar carte dor un dondurma kesme oyununu oynuyorum. kendim dahil 5 kişiye kazandırdım.
sizin yerinize oynamamı istermisiniz
oy oy geçmiş olsun canım ateşe dikkat et ateşi çıkmadan şurubunu icir ara wermeSelam kızlar
buaralar pek kampanya paylaşamıyorum ve kendimde katılamıyorum bebeğimin üst dişleri çıkıyor ve çok zorlanıyoruz ateşini düşüremiyorum iştah hepten gitti
hediye kazananları tebrik ediyorum güle güle kullanın
kalbim sizinlee
ara ara insan ın şansı kötü gidiyo inşşş cabuk düzelir arkadasımhicbırseyde yokummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kesın bana da vermezler 2 kere kola almaya gıttım wermedılerrrrrrKızlar; Migros'a gittim Kartımı Kiosk'tan geçirdim. Kartıma tavuk yüklenmiş ama tavuk kalmamış bugün alamadım.inşallah başka bir güne. ama burdaki migros yetkilileri çok ilgilendiler.
Garanti emeklilikten ben de kazandım tatlım. Kurs değil kitap yelkenlı maketı sırt cantası gıbı secenekler vardı ben yelkenlı maketı tercıh ettım :))garantı emeklılık te kazanmısım da hedıye olarak kurs mu werıyolarrrrrrrmüşterisini ınsan emeklı yapar deılmiiiiii
ülkerde kazanmışım ne zaman gelır 5 kişye kazandım 40 tane makina mı gelecekhesap yapa yapa kafayı yerım artık:122::122::122::122:
kuzenin son gün maggi kazamıştı daha gelmemiş gelen varmı acep
Hayat Magazin'in 9. sayısı ile ilgili ankete katılarak hem görüş ve önerilerinizi paylaşın Henkel’dem bakım seti kazanın! Hayat Magazin anketine katılan her 20. kişi Henkel’den bakım seti kazanacaktır. Kampanyamız 31 Ekim 2011 tarihine kadar geçerlidir. Kampanyadan ilk 1.000 katılımcı faydalanacaktır
Hayat Magazin > Hayat Club > Hayat Su
Arkadaşlar veet in kazananlarını paylaşır mısınız.Bilgisayarımda bir problem var,ben açamıyorum.
Demet Aksu
Mango'dan 50 TL'lik Hediye Çeki
dilek aygün
dilek aygün
S.Selcen Ökten
S.Selcen Ökten
Reşide Mutlu
Reşide Mutlu
Veet Hediye Sepeti
rabia ukray
rabia ukray
Veet Hediye Sepeti
İFFET BİNGÖR
İFFET BİNGÖR
Veet Hediye Sepeti
Canan Koçer
Canan Koçer
Veet Hediye Sepeti
nermin Güngör
nermin Güngör
Veet Hediye Sepeti
esra halistoprak
esra halistoprak
Veet Hediye Sepeti
Mert Tuğra
Mert Tuğra
Veet Hediye Sepeti
esra öğeç
esra öğeç
Veet Hediye Sepeti
funda çilek
funda çilek
Veet Hediye Sepeti
Mine Ertunç
Mine Ertunç
Veet Hediye Sepeti
tşkkkkkkkGaranti emeklilikten ben de kazandım tatlım. Kurs değil kitap yelkenlı maketı sırt cantası gıbı secenekler vardı ben yelkenlı maketı tercıh ettım :))
herkese merhab çok güzel bir bölüm olmuş bende bu kampanya ve çekilşlerden yaralanmak isterim ama nasıl olcağını bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?