Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Sevgili Evy Baby ailesi;

Ödüllü kampanyamız “Cenk Bebek Evy Baby ile Büyüyor” 10 Eylül Cumartesi 19.00’da başlayacaktır. Kampanyamıza katılıp ödül kazanmak için yapmanız gereken saat 21.00’a kadar günün sorusunu cevaplayarak Cenk Bebek’in anne ve babasına yardımcı olmak. Günün sorusunu 19.00’dan itibaren sayfamızın sol tarafında yer alan ‘Cenk Bebek Evy Baby ile Büyüyor’ sekmesinden ya da Evybaby - Cenk Bebek Evy Baby ile büyüyor | Facebook adresinden görebilirsiniz.

Son düzenleme:
5 aylık. Ne şişman nede zayıf. Orta..
Midi mi ? Maxi mi?

benim bi arkadaşımın 9 aylık bebeği 8-9 kilo cıvarında

düşün buda midiye tekabul ediyor midi 4-9 kiloya kadarr

madem kilolu değil bencee

midi olmalıı

büyük bezden zarAR GELMEZ gerçi tahrişe neden olabilir ama bebek büyüncede kullanabilir ama küçülenii kullanamassın öyle düşün

maxide alabilirsin emin deilsen

Midi dedim canım.. Kuzenim için isticeğimden dolayı tam bilemedim sürekli gözümün önünde olan bi bebek değil cünkü

canım senınle konuşmuştuk :) diyarbakır ilçesindeyiz.jandarma astsubay eşim :) nasılsın iyi misin
cnm aslında aklıma geldin de nıcki hatırlayamadım,iyiyim sğl sende iyisin inşallah :)
Sosyal Blog a üye olun dünya kadar çekiliş ve promosyon :79:hediye kazanma şansını yakalayın canlarımm..:79:

Sevgili Lipton dostları, yeni yarışmamıza çok az kaldı! Büyük ödüller için bizi takip etmeye devam edin:)

https://www.facebook.com/LiptonTurkiye

bekliyoruz

MODA TREND | Facebook
Kampanyalarımız devam ediyor! Haftaya Dermalogica haftası. 12-18 Eylül arası her gün birbirinden güzel Dermalogica ürünleri sizleri bekliyor olacak. Bizi takip etmeye devam edin!

Değerli... | Facebook
koşunnn 600 olunca beğeni halı çekilişi varrrr

baya birikmiş bakmayalaı paylaşımlar için tşkler kızlar
bu arada blog kampanyalarından konuşulmuş nickimin altında blogum yazar 2 çekişik var blogumda biri çocuklarınıza amigurumi örgü oyuncak 2 kişiye
diğer çekilişde bir pakaet içinde 10 tane olan kurabiye çekilişşşşii

duyurulur isteyenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…