enmoda tişörtüm yola çıkmış
ups kargo ile geliyormuş
mail atmış ups , şu gün teslim edilecektir şeklinde
evvet bana da yarın gelicek aıledekı herkes adına katıldım ve şansa hepsıne kazandım tam 4 tane yuppi
Banada msj geldi az önce. Yarın elime ulaşacakmış tişörtüm
bana neden gelmedi bu enmoda mesajı.?..:97:
canım telefona mı gelio e maile mi mesaj bana gelmedide
ne mail olarak ,ne de mesaj olarak geldiiiiii..
sadece geçen gün kazandınız diye mail geldi o kadar..
ne mail olarak ,ne de mesaj olarak geldiiiiii..
sadece geçen gün kazandınız diye mail geldi o kadar..
O kullandığın maille enmoda sitesine giriş yapabiliyomusun? Yani üyeliğin tamammı ve adres bilgilerini güncellednmi? Eğer bunları yapmadıysan önce bunları yap. Yaptıysanda o kazandınız mesajını yanıtla ve adres bilgilerini güncellediğini söyle..
mail gelince ,siteye üye oldum tekrar tekrar güncelleme mi yapıcaz..
O mailine gelen kazandınız mesajı warya. O kullandığın maille o siteye üye olmuşsun ya. Giriş yapıp sağ üstte Hesabım bölümünden bilgilerini gir. Solda teslimat vb. gibi bşi yazar ona tıklayıp adresini bilgilerini yaz. Tabi bunları yapmadıysan. Daha sonra kazandınız mailini yanıtlayıp güncellediğini söyle.
Yok tatlım henuz gelmedı ben olsam ben de sırt cantası secıcektım ama ablam adına kazanmıstım onun istediği olsun istedim hazır yeni evıne de tasınacakken bir hatıra olur :)garantı emeklılık maketın geldı mı arkadaşım ben sırt cantası sectimmseyahatlerde kullanırımmmmm:90::90:
aras ile bebek bezim geldi hürriyet aileden kazandığım:89:enmoda ups ile geliyor mail adresime kargo bilgilerini yollamış hatta tahmini teslim tarihi bile görünüyoryalnız o tarihte ben evde olmayacağım.acaba geri yollarlar mı hemen aynı gün içinde
paylaşımlar çin tşkler..
blog kampanyam mevcut 2tane adresim nickimin altında yazıyor katılmak isteyen katılablr 1 kutu kurabiye ve 2 tane amigurumi oyuncak hediye 2 kişiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?