Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar emsan da en yüksek kaç yapıyorsunuz ben 7000 -8000 arasındayım misafirler gelmeden hazırlıyorum yine olmuyor süre yetmiyor :84::84::84:

ayy evet nikini yanlış anımsamışım özür dilerim kuşşş
teşekkür ediyorum

ne demek:) tişörtü geç gördüm bende yetişemedim ama geçen yıl facebookdaki yarışmada tişörtü kazanmıştım hemde 2 tane bu yılda çantayı kaptım bakalım seneye bekliyorum fno yu

money clube nasıl katılıyoruz.sayfazını açtığımda tıkla kazan yazan yere tıklamak yetiyor mu acaba?kartımı kayıt ettirmiştim daha önceden:26:

bende beceremedimm kayıt et dedim sonra şifre oluştur dedi ama şifre oluşturamıyorum, kart numaramı giriyorum ama pasif çıkıyo gönder tuşu

offff ya offf aglamak ıstıyorum bısey kazanamıyom ben yaa bı ulker napolıton kazzanmıstım bıde protex ama ondan hıc umudum yok ben neden kazanamıyorum yaaaa

kargolarla ilgili sorun yaşuyorum,3 kargom varmış bekleyen şubede

nivea setim de hala gelmedi,en sonunda gönderi kodunu verdi nivea beni arayıp
kanka olduk firmayla

Protex Türkiye
Profesyonel Anneler testine katılanlara müjde! Teste katılan ve ödül kazanan katılımcıların hediyeleri Eylül’ün 3. haftasından itibaren adreslerine gönderiliyor. Siz de Profesyonel Anneler testine katılın ödül kazanma şansı yakalayın!

ayyyyyy inanmıyorum ay inanmıyorumm ay inamıyorummmmm bende kazanmışımmm süpperrrrrrr yhaaa saol canımmm
tebrıklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
NewBeauty den kremim geldi kızlar
yalnız ne kremiydi bu bilen varmı el kremi filanmı
bana gelmedı yhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kazandıgım gelsınde yenı yarsma berıde kalsın
Kızlar emsan da en yüksek kaç yapıyorsunuz ben 7000 -8000 arasındayım misafirler gelmeden hazırlıyorum yine olmuyor süre yetmiyor :84::84::84:

bnde tava kazandıgımda 15000 yapmıstım
2.haftada 17000
bu hafta 14500

Protexe ilk katılanlar bizleriz tebrikler yazısı çıkan ve formu dolduran herkese göndereceklerini yazdılar göndermezlerse bizden çekecekleri var

ülkerden kazananlrrrrrrrrr maıl geldı guncelleyıp adresınızı yollayın unutmayın

protex yas iş deıldır umarım

Lipton - Lipton'la Hafızanı Çalıştır! | Facebook taptazeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yarışma geldi buyrunnnn

Markafoni blogda kampanya var kızlar :) geçmi kaldım bilmem ama :) fno tişörtü yollicaklarmış,:) geçen yıl almıştım ama
Sıra Fashion’s Night Out çantalarında… | markafoni Blog

ETİ
Haftanın Karesi uygulamamız açıldı! Haydi Eti ürünleriyle çekilmiş bir fotoğrafınızı yükleyin ve en çok beğeni alarak ETİ Hediye Paketi kazanın! ETİ - Haftanın Karesi | Facebook

tşkler

2. defa 8x4'e katılmıştım ve diğer 5.000 kazananların içindeydim. Az önce kazandığım minnak deodorantlarım geldi kızlar nihayet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…