Bağlantıyı beğenen bir üyemize yapılacak çekiliş sonucu Koridor Klon kitabı hediye edilecektir.
Çekiliş sonucu bugün 19:00'da açıklanacaktır.
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
dominos dünkü kazananlar
Aşağıda 12 Eylül 2011 - 13 Eylül 2011 yarışmasının kazananlarını görüntüleyebilirsiniz.
1.
Arslan Karakaya
Arslan Karakaya
2.
N. Emre Akdemir
N. Emre Akdemir
3.
Tuğçe Sezaioğlu
Tuğçe Sezaioğlu
4.
Ebru Özbilir
Ebru Özbilir
5.
Yasemin Öner
Yasemin Öner
6.
Begüm Kılınç
Begüm Kılınç
7.
Mehmet Bat
Mehmet Bat
8.
Güney Özdemir
Güney Özdemir
9.
Tuğçe Gümüşsu
Tuğçe Gümüşsu
10.
Sezer Öcaf
Sezer Öcaf
bize de sans güler mi acaba arkadas((
Markafoni blogda kampanya var kızlar :) geçmi kaldım bilmem ama :) fno tişörtü yollicaklarmış,:) geçen yıl almıştım ama
Sıra Fashion’s Night Out çantalarında… | markafoni Blog
ETİ
Haftanın Karesi uygulamamız açıldı! Haydi Eti ürünleriyle çekilmiş bir fotoğrafınızı yükleyin ve en çok beğeni alarak ETİ Hediye Paketi kazanın! ETİ - Haftanın Karesi | Facebook
12 - 17 Eylül 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek kampanyada, 12. İstanbul Bienali tanıtım filmini seyredip çıkan soruları doğru ve en hızlı siz yanıtlayın, 50 bienal davetiyesinden birini kazanın! Unutmayın, yarışmada en çok 3 kez şansınızı deneyebilirsiniz.
Hemen aşağıdaki görsele tıklayın, bienal biletini siz de yakalayın!
http://www.napolyon.com/icerik/Kampanya-bienal.aspx
NIVEA Türkiye - NIVEA Cilt Bakımı | Facebook
NIVEA Türkiye
Kırışıksız gözlerin sırrı ne? Öğrenmek için NIVEA Cilt Bakımı sayfasında bize katıl, Q10 plus Kırışık Karşıtı Göz Roll-On kazan!
https://apps.facebook.com/oduller-sorular/filliboya_sonbahar/soru/313/cevap/1365?ch=3
Filli Boya'dan kazandıran soruyu sen yanıtla, sonbahar temizliğinde evini boyama şansını kaçırma!
https://www.facebook.com/BraunBeautyTR?sk=app_210158985715166
Braun beauty Türkiye
Ünlü top model Tülin Şahin ve önde gelen güzellik uzmanları eşliğinde kendinizi yeniden yaratıp, değişiminizi tümTürkiye’ye gösterme fırsatını kaçırmayın! Güzelliğinize herkes şahit olsun
Evybaby
Sevgili Evy Baby ailesi;
Ödüllü kampanyamız “Cenk Bebek Evy Baby ile Büyüyor” 13 Eylül Salı 18.00’da başlayacaktır. Kampanyamıza katılıp ödül kazanmak için tek yapmanız gereken saat 20.00’a kadar günün sorusunu cevaplayarak Cenk Bebek’in anne ve babasına yardımcı olmak. Günün sorusunu 18.00’dan itibaren sayfamızın sol tarafında yer alan ‘Cenk Bebek Evy Baby ile Büyüyor’ sekmesinden ya da Evybaby - Cenk Bebek Evy Baby ile büyüyor | Facebook adresinden görebilirsiniz.
Hasbro Oyun Kulübü
Kelimelerin efendileri, yeni kelimeler türetmek için hazır mısınız? O zaman başlıyoruz. Bakalım hangi Kulüp üyesi KARAMEL kelimesinden 5 ve 6 harfli en çok kelimeyi türetecek? Her oyunun olduğu gibi bunun da bazı kuralları var: 1) Yabancı kelimeler, kısaltmalar, yer adları ve özel isimler dışında Büyük Türkçe Sözlük’te yer alan tüm kelimeleri kullanabilirsiniz. 2) Türettiğiniz kelimeleri tek bir yorumun içine yazmalısınız. Hadi başlayın! :)
Hasbro Oyun Kulübü | Facebook
Lezzetler YARIŞIYOR
Lezzet Meraklıları bu ay MAGGI'li LEZZETLER ile yarışıyor..
“Juri Özel Ödülü”,...“En Çok Tarif Gönderen”ve“ En Beğenilen Tarif” kategorilerinde kazananlar Teknosa'dan 200 TL değerinde hediye çeki kazanıyor.
Siz de Yok mu bi’tabak daha? dedirten tariflerinizi bizlerle paylaşmak, birbirinden lezzetli tarifleri oylamak ve tarif arşivinize yenilerini eklemek için LEZZETLER YARIŞIYOR’u kaçırmayın!
Giriş için Facebook'ta Lezzetler Yarışıyor | Facebook
* Tariflerin onaylanması için MAGGI urunlerinden birini (bulyonlar hariç) içeriyor olması gereklidir.
(Sadece MAGGI bulyon kullanılan tarifler yarışma içerisinde değerlendirilmeyecektir.)
**Sadece MAGGI ürünleri içeren ve ürünlerin yapılışını anlatan tarifler onaylanmayacaktır.
Bağlantıyı beğenen bir üyemize yapılacak çekiliş sonucu Koridor Klon kitabı hediye edilecektir.
Çekiliş sonucu bugün 19:00'da açıklanacaktır.
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
Money Club
Yeni kampanyamız 13 Eylül 2011 Salı günü gün içerisinde başlayacaktır.
money club tıkla kazan takipte kalalım kızlar...
Tebrikler!
markafoni Blog’dan bir adet Zeynep Tosun tasarımı Fashion’s Night Out çantası kazandınız. Biz bu çantayı sizin için satın aldık ve gelirini Tohum Otizm Vakfı’na bağışladık.
Çantanızı size ulaştırabilmemiz için iletişim bilgilerinize ihtiyacımız var.
Bu maile cevap vererek, ad-soyad, çantanın gönderilmesini istediğiniz adres ve telefon bilgilerinizi bize gönderin. Çantanız en kısa sürede size ulaştırılacak.
Güle güle kullanın!
markafoni Blogger
Tebrikler!
markafoni Blogdan bir adet Zeynep Tosun tasarımı Fashions Night Out çantası kazandınız. Biz bu çantayı sizin için satın aldık ve gelirini Tohum Otizm Vakfına bağışladık.
Bu maile cevap vererek, ad-soyad, çantanın gönderilmesini istediğiniz adres ve telefon bilgilerinizi bize gönderin. Çantanız en kısa sürede size ulaştırılacak.
Güle güle kullanın!
markafoni Blogger
bende bayılıyorum inşallah bana çıkar hıhhhşu çekilişlerden kitap kazansam , en mutlusu ben olurum sanırım
bayılıyorum kitap okumaya
banada göndermişti hala duruyor ürüne bir de 10ar tllik 2 tane daha var :)kızlar bana trendyol 30.09 tarihine kadar geçerli 20 tl çek vermiş.
trendyola üye olanlar maillerinizi kontrol edin.
Tebrikler!
markafoni Blog’dan bir adet Zeynep Tosun tasarımı Fashion’s Night Out çantası kazandınız. Biz bu çantayı sizin için satın aldık ve gelirini Tohum Otizm Vakfı’na bağışladık.
Güle güle kullanın!
markafoni Blogger
teşekkürler kuşş ay o kadar çok istemiştim ki anlatamam,her istediğim olsa keşke böyle aminn
Canım güle güle kullan
Canım sen paylaşmıştın dimi,çok teşekkürler aynı mailden bana da geldi
teşekkürler kuşş ay o kadar çok istemiştim ki anlatamam,her istediğim olsa keşke böyle aminn
sirems miydi o nikli arkadaş tişört var diye paylaşmıştı ama sanırım tam o dakikalarda çantaya geçtiler,ben de üzerine gelmiş oldum
3 mailden katılmıştım,çantayı çok beğendiğimden.
hangisi tutarsa dedim
3ü de tutmuş
vap ne yazdınız ki .bitmişmidir,
sirems miydi o nikli arkadaş tişört var diye paylaşmıştı ama sanırım tam o dakikalarda çantaya geçtiler,ben de üzerine gelmiş oldum
3 mailden katılmıştım,çantayı çok beğendiğimden.
hangisi tutarsa dedim
3ü de tutmuş
ben paylaşmıştım kazanmanıza sevindim :) güle güle kullanın
canım bende 4 mailden yazmışım ama sanırım olmamış,bakıyorum mail göremiyorum sana kimden geldi
ben paylaşmıştım kazanmanıza sevindim :) güle güle kullanın
Money Club
Yeni kampanyamız 13 Eylül 2011 Salı günü gün içerisinde başlayacaktır.
money club tıkla kazan takipte kalalım kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?