Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kazanmışım

kızlar bana trendyol 30.09 tarihine kadar geçerli 20 tl çek vermiş.
trendyola üye olanlar maillerinizi kontrol edin.

Tebrikler!

markafoni Blog’dan bir adet Zeynep Tosun tasarımı Fashion’s Night Out çantası kazandınız. Biz bu çantayı sizin için satın aldık ve gelirini Tohum Otizm Vakfı’na bağışladık.

Çantanızı size ulaştırabilmemiz için iletişim bilgilerinize ihtiyacımız var.
Bu maile cevap vererek, ad-soyad, çantanın gönderilmesini istediğiniz adres ve telefon bilgilerinizi bize gönderin. Çantanız en kısa sürede size ulaştırılacak.

Güle güle kullanın!

markafoni Blogger

Markafoni blogda kampanya var kızlar :) geçmi kaldım bilmem ama :) fno tişörtü yollicaklarmış,:) geçen yıl almıştım ama
Sıra Fashion’s Night Out çantalarında… | markafoni Blog

ETİ
Haftanın Karesi uygulamamız açıldı! Haydi Eti ürünleriyle çekilmiş bir fotoğrafınızı yükleyin ve en çok beğeni alarak ETİ Hediye Paketi kazanın! ETİ - Haftanın Karesi | Facebook

https://apps.facebook.com/oduller-sorular/filliboya_sonbahar/soru/313/cevap/1365?ch=3

Filli Boya'dan kazandıran soruyu sen yanıtla, sonbahar temizliğinde evini boyama şansını kaçırma!

Money Club

Yeni kampanyamız 13 Eylül 2011 Salı günü gün içerisinde başlayacaktır.
money club tıkla kazan takipte kalalım kızlar...

Hepinize teşekkürler kızlarr... Şimdi hepsine bakacam
Herkese bol şans.

Canım sen paylaşmıştın dimi,çok teşekkürler aynı mailden bana da geldi

Canım güle güle kullan

şu çekilişlerden kitap kazansam , en mutlusu ben olurum sanırım
bayılıyorum kitap okumaya
bende bayılıyorum inşallah bana çıkar hıhhh
kızlar bana trendyol 30.09 tarihine kadar geçerli 20 tl çek vermiş.
trendyola üye olanlar maillerinizi kontrol edin.
banada göndermişti hala duruyor ürüne bir de 10ar tllik 2 tane daha var :)

güle güle kullanalım sayende ben de kazandım

NIVEA Türkiye
Sonbahara hazırlanan Mutlu Ayaklar için çekilişimiz sonuçlandı, tebrikler! :) İşte NIVEA Creme, parmak arası terlik ve çantadan oluşan hediye seti kazananların listesi! Kazananlar listesinde ismin varsa NIVEA Türkiye - Kazananlar | Facebook uygulamasından iletişim bilgilerini en kısa sürede doldurman gerekiyor. Tüm katılanlara teşekkür ederiz!

Canım güle güle kullan
teşekkürler kuşş ay o kadar çok istemiştim ki anlatamam,her istediğim olsa keşke böyle aminn

Canım sen paylaşmıştın dimi,çok teşekkürler aynı mailden bana da geldi

sirems miydi o nikli arkadaş tişört var diye paylaşmıştı ama sanırım tam o dakikalarda çantaya geçtiler,ben de üzerine gelmiş oldum

3 mailden katılmıştım,çantayı çok beğendiğimden.
hangisi tutarsa dedim

3ü de tutmuş

Son düzenleme:

ben paylaşmıştım kazanmanıza sevindim :) güle güle kullanın

canım bende 4 mailden yazmışım ama sanırım olmamış,bakıyorum mail göremiyorum sana kimden geldi

Mavi Jeans
Twitter üzerinden yapacağımız Fashion's Night Out yarışmasında şanslı isimleri bekleyen harika hediyelerimiz. Unutmayın yarışmamız bugün saat 15:00 'de sadece twitter üzerinden yapılacaktır. Doğru yanıtı RT eden her 10. kişi sınırlı sayıdaki hediyeleri kazanıyor!

Money Club

Yeni kampanyamız 13 Eylül 2011 Salı günü gün içerisinde başlayacaktır.
money club tıkla kazan takipte kalalım kızlar...

money clube nasıl katılıyoruz.sayfazını açtığımda tıkla kazan yazan yere tıklamak yetiyor mu acaba?kartımı kayıt ettirmiştim daha önceden:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…