Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

esranın peşine önceden takılmak varmış
arkadaşlar nasıl oluyor bu iş nasıl kazanıyosunuz
bende kazanmak istiyorum bende bende bendeeeeeeee

harika bir sepet bende istiyoruuuum güle güle kullan canım

Kızlar hepiniz hediyelerinizi güle güle kullanın

New Beauty kremim az önce yurt içi kargo ile geldi En moda tshirt bugün gelecekmiş

sağol cnm. sende kazanırsın inşallah.. hiç umudum yoktu öylesine katılmıştım kazanmışım :)

Allah yardımcın olsun canım. Sağlıkla kucağına alırsın inş..

sağol canım aminn. tshirtünüde güle güle giy canım. bende bi süre kampanyalardan haberdar olamıycam malesef.

esranın peşine önceden takılmak varmış
arkadaşlar nasıl oluyor bu iş nasıl kazanıyosunuz
bende kazanmak istiyorum bende bende bendeeeeeeee

devamlı takip et canım burayı.
paylaşılan linklerden çekilişlere yarışmalara katılabilirsin.

sevgili Dalin'le Anneler Bilir! yarışmacıları 5-12 Eylül Haftasının Pırlanta Yüzük Kazananı - 1. Turgut Ansin'i ve Dalin Hediye Seti Kazananları - 2. Seray Adiloğulları ve 3. Gözde Ayanoğlu kökipek'i tebrik ederiz.
19 Eylül saat: 12:00'ye kadar kazananlara ulaşılamadığı takdirde, Hediye sıralamaya göre bir sonraki yarışmacıya aktarılacaktır. Bir yarışmacı aynı anda iki ödül kazanamayacağından sıralamaya göre hediyelerde bir sonraki yarışmacıya aktarılacaktır.

Ben nedn bukadar sanssızm yaaaabikerecik birsey kazanmadım okadarda hevesle takip ediyorum ama yok yok yok

Hasbro Oyun Kulübü
Kelimelerin efendileri, yeni kelimeler türetmek için hazır mısınız? O zaman başlıyoruz. Bakalım hangi Kulüp üyesi KARAMEL kelimesinden 5 ve 6 harfli en çok kelimeyi türetecek? Her oyunun olduğu gibi bunun da bazı kuralları var: 1) Yabancı kelimeler, kısaltmalar, yer adları ve özel isimler dışında Büyük Türkçe Sözlük’te yer alan tüm kelimeleri kullanabilirsiniz. 2) Türettiğiniz kelimeleri tek bir yorumun içine yazmalısınız. Hadi başlayın! :)

Hasbro Oyun Kulübü | Facebook

Lezzetler YARIŞIYOR
Lezzet Meraklıları bu ay MAGGI'li LEZZETLER ile yarışıyor..

“Juri Özel Ödülü”,...“En Çok Tarif Gönderen”ve“ En Beğenilen Tarif” kategorilerinde kazananlar Teknosa'dan 200 TL değerinde hediye çeki kazanıyor.

Siz de Yok mu bi’tabak daha? dedirten tariflerinizi bizlerle paylaşmak, birbirinden lezzetli tarifleri oylamak ve tarif arşivinize yenilerini eklemek için LEZZETLER YARIŞIYOR’u kaçırmayın!

Giriş için Facebook'ta Lezzetler Yarışıyor | Facebook

* Tariflerin onaylanması için MAGGI urunlerinden birini (bulyonlar hariç) içeriyor olması gereklidir.
(Sadece MAGGI bulyon kullanılan tarifler yarışma içerisinde değerlendirilmeyecektir.)
**Sadece MAGGI ürünleri içeren ve ürünlerin yapılışını anlatan tarifler onaylanmayacaktır.

Markafoni 10 tl çek vermiş.Kızıma weniceden 2 tane badi aldım.Kargo dahil 1.60 tl verdim.Birde kendime kol saati aldım 14.90 a geldi.Sizde bakın kızlar..

teşekkür ederim cnm...
1 hafta da toprlarsın kendini inşallah cnm,ondan sonrada haylaz seni uyutmaz geceleri takip edersin üzülme tatlım
yeterki ikinizde sağlıklı birşekilde eve dönün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…