Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Yok Canım Malesef 17000 üstü aLio en az . Telefon Sorun Olmaz. Sadece Hediye Kazanma Durumunda ArarLar Gerekirse..

markafoni bilmem neyin şerefine 10 tl çek vermişti ya bu gün kullanayım dedim ama ucuz ve kaydadeğer bişi kalmamış 10 saat sonra bitecekmiş bu kampanyalar sabah hemen erkenden yeni kampanyadan yükte ve parada hafif ne varsa alıcam

Ben kızıma 3 tane bluz aldım weniceden 2.40 a geldi.Birde kendime saat aldım 99 tlden 20 tl ye düşmüştü o da 15e geldi..

ben de az evvel oğluma bir t-shirt aldım.sadece 80 kuruşa... ben bayılıyorum şu hediye çeklerine..sayelerinde bi dünya şey aldım bedavaya :)
bugün enmoda t-shirtüm de geldi.. dün de vaselineden hediye sepetim gelmişti..bu hafta süper valla

aynen aynen
ben de 80 krş'a y london elbise almıştım geçen ay

tey teyyyyy Trendyol dan süpper bi çanta aldım kendime açık renk tam benlik
hep sıpaya hep sıpaya nereye kadar ama dimi accık kendimi düşündüm :82: ama kendimi düşünürkende çantanın yanında bebenin suluğu için yer olanını alayım da demedim değil yanee

ha bu arada beleşe aldım 20 tl çek vermişti müsrüflük olmasın Allah daş eder dedim kullanayım didimdi

kızlar verildi mi bilmiyorum okudum geçmişi fekaaat hatırlamıyorum

DenizBank - Banka/Finansal Kuruluş - İstanbul - DenizBank Kaz Kazan | Facebook

en modadan t-shırtım geldi m beden az büyük ama gyeleblr dar kıyafetle yeride gzlmiş ben beğendim

Trendyol bana hediye çeki vermemiş (

aynen aynen
ben de 80 krş'a y london elbise almıştım geçen ay

Ben kızıma 3 tane bluz aldım weniceden 2.40 a geldi.Birde kendime saat aldım 99 tlden 20 tl ye düşmüştü o da 15e geldi..

kızlarrrrrr hedıye cekler mailinize mı geliyo yoksa limango hesabınıza mı:26::26: bana bişey gelmiyo niyeeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…