Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

2 tane limango hediye çekim vardı ama yarım saat önce bitti süresi malesef(( ben de markafoniden çekimi kullandım çeyizime iki tane tek kişilik nevresim takımı aldım

aynen aynen
ben de 80 krş'a y london elbise almıştım geçen ay

nası alıyosunuz kredi kartınızlamı kapıda ödeme yokmu ya

bende kullanmak istiyorum kızıma amaa bir türlü çözemedim kullanılışınıı

aynen..
elde bi bisküvi, bir çikolata ile çekilmiş fotolar var..bayram teması adına bişey yoktu..
benim fotom da güzeldi..
oğluşum elimi öperken çekildik, elinde de ülker ürünü vardı..
saçmalamışlar iyice..yarısından fazlası bayramla alakası olmayan fotolardı

Günaydınnn
dün vaseline sepetim geldii

güle güle kullan..:13:

bişe deilmiş valla markafonideki nevresimler kalitelimidir bilmiyorum amaa
çift kişiliklerin desenlerine bayıldımm

çok teşekkür ettim cnm sağol

turguee gibi yazılan bir marka var canım 39 liraya nevresimler var ben daha önce leoparlı bir model almıştım çok çok beğendim gayet de kaliteliydi ki indirime girince bugün iki tane de tek kişilik nevresim takımı aldım ihtiyacın varsa al derim ben. rica ederim

evt turque cnm öyle bir marka tmm bakıyım tekrar tşkrler cnm

LTB jeans------facebook--------adreesinde yarışma var kızlar ama link çıkmıyor

LTB Jeans
Modanın kalbi LTB'de atıyor!

Şansına güvenir misin? O zaman bu iletiyi beğenenler arasından seçeceğimiz 50 şanslı kişiden biri ol, göndereceğimiz şifre ile 15 Eylül gecesi düzenlenen Fashion's Night Out etkinliğinde LTB Erenköy mağazasından t-shirt kazanma fırsatı yakala

canım..çift kişilik olarak Cashca marka var, leopar..aynı firma markalarımı nedir acaba?bilgin varmı ?
beğendim de kalitesi nasıldır..%100 pamuk diyor ama..

Tuareg in sadece tek kişiliği var..

Yapı Kredi Play
Bugüne kadar yapılmış en uzun kebap kaç metredir? Lütfen cevabının sonunda sana ulaşabileceğimiz bir telefon numarası da paylaşabilir misin?
Ödüllü Soru uygulamamızdaki soruyu cevaplarsan Number One FM’de en sevdiğin şarkı çalacak. Hem de Play’den t-shirt, cep telefonu kılıfı ve Number One CD’si kazanacaksın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…