ben de az evvel oğluma bir t-shirt aldım.sadece 80 kuruşa... ben bayılıyorum şu hediye çeklerine..sayelerinde bi dünya şey aldım bedavaya :)
bugün enmoda t-shirtüm de geldi.. dün de vaselineden hediye sepetim gelmişti..bu hafta süper valla
aynen aynen
ben de 80 krş'a y london elbise almıştım geçen ay
nası alıyosunuz kredi kartınızlamı kapıda ödeme yokmu ya
bende kullanmak istiyorum kızıma amaa bir türlü çözemedim kullanılışınıı
kapıda ödeme yok canım malesef sadece kredi kartı ile alışveriş yapılkıyor
güvenlimi acaba :/ cnm
aynen..Ülkere bende katılmıştım. resim yüklemişler ya onlar mı kazananlar. mail mi geliyor.
resimlerde yokum sanıırım :s
heralde resimdekiler kazanmamıştır. saçma sapan resmler var. ben kızımı çekmiştim. ülker çikolatalarla kazanamadıysak yuh yani :SSSS
Günaydınnn
dün vaseline sepetim geldii
valla ben defalarca alışveriş yaptım hiçbir sorunla karşılaşmadım canım rürünler de gayet kaliteli
teşekkürler cnm
limango da markafoni de oldukça güvenli canım ikisinden de alışveriş yapıyorum sürekli
sağol cnm peki bunlar kargo ücreti ne kadar alıyorlar yada alıyorlarmı
markafoni ve trendyol 5 tl limango 7 tl canım
bişe deilmiş valla markafonideki nevresimler kalitelimidir bilmiyorum amaa
çift kişiliklerin desenlerine bayıldımm
çok teşekkür ettim cnm sağol
turguee gibi yazılan bir marka var canım 39 liraya nevresimler var ben daha önce leoparlı bir model almıştım çok çok beğendim gayet de kaliteliydi ki indirime girince bugün iki tane de tek kişilik nevresim takımı aldım ihtiyacın varsa al derim ben. rica ederim
turguee gibi yazılan bir marka var canım 39 liraya nevresimler var ben daha önce leoparlı bir model almıştım çok çok beğendim gayet de kaliteliydi ki indirime girince bugün iki tane de tek kişilik nevresim takımı aldım ihtiyacın varsa al derim ben. rica ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?