Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

markafoniden bana da çek gelmş..ama wenice de kampanya yok bittimi acaba..

Tekin Acar Cosmetics

Yaşınızı Asla Göstermeyeceksiniz!
Yeni La Prairie Cellular Power Infusion...

Sizi çok özel bir ürün ile tanışmaya davet ediyoruz...
Bu çok özel ürünü ilk siz denemek istiyorsanız, Tekin Acar Cosmetics adresindeki bilgi formunu doldurarak, adınıza ayrılmış Yeni La Prairie Cellular Power Infusion'unuzu 20 Eylül itibari ile belirtmiş olduğunuz Tekin Acar Cosmetics Mağazaları'ndan satın alabilirsiniz.

Bu linki arkadaşlarınla paylaşarak onların senin yerine pas atmalarını ve sana puan kazandırmalarını sağlayabilirsin.Unutma ne kadar çok puan PS3 kazanmak için o kadar çok şans!
1 Milyon Pas - Altın Top

pas atıyorsunuz,paslarınız kabul edildikçe puan topluyosunuz,zor gibi ama bi deniyim dedim beğendirmeli gibi bi şey

Fıstığımız Bol Olsun
Fıstık severler! Yarın Fıstık Bahçem’de Damak çikolata kazanmak için son gününüz! Fıstık Bahçem’e girin, fıstıkların durumuna bir göz atın! Onları ihmal etmeyin, fıstıklarınız size fıstığına bol Damak çikolata kazandırsın!
Şansınız fıstık olsun! :)

ayyy oooooooooofff facebookta yine çalışmaya var sayfalar kaplumbağadan daha yavaş çalışıyor sinir geldiiiiiiiiiii............

sony vaio çekiliş sonuçları-migros orkid

Kazananlar
Zeki Sekkin
Seval Adak
Şeyma Duvarcı
Güneş Bayraktar
Burcu Kocabekir
Vildan Turay Kurgan
Pınar Aktaş
Gönül Hasip
Fazilet Gökalp
Seniha Güler

böyle bi hediye kazanamadık gitti
burdan kazanan arkadaş varsa tebrik ederim,müjdemi de isterimmm

sony vaio çekiliş sonuçları-migros orkid

Kazananlar
Zeki Sekkin
Seval Adak
Şeyma Duvarcı
Güneş Bayraktar
Burcu Kocabekir
Vildan Turay Kurgan
Pınar Aktaş
Gönül Hasip
Fazilet Gökalp
Seniha Güler

böyle bi hediye kazanamadık gitti
burdan kazanan arkadaş varsa tebrik ederim,müjdemi de isterimmm

ORKİD SONY VAİO Kazananlar
Zeki Sekkin
Seval Adak
Şeyma Duvarcı
Güneş Bayraktar
Burcu Kocabekir
Vildan Turay Kurgan
Pınar Aktaş
Gönül Hasip
Fazilet Gökalp
Seniha Güler
YOKUM ((

nerde bizde o şans kara bahtım kör talihim bizden biri varsa bende tebrik ediyorum

bunlardan biride benim.tesadüfen gördüm kampanyayı mail attım katıldım.bugün aradılar bende çok şaşırdım hiç beklemiyordum çünkü böyle şeylerde hiç şansım yoktur.tebrikettiğiniz için teşekkür ederim.

kazananları tebrik ediyorum :))
kendimide şanssızlığın böylesinden ötürü ayrıca kutluyorum:))
arkadaşlar nedir güncel kampanyalar hırslıyım busefer

tekin acar için paylaşana teşekkürler bikaç tane başvurdum inş.alabilirim 20sinden sonra alınabiliyormuşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…