Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Marjinal Kadın
5 Adet Araç Kiti Hediye Sadece Beğen ve Paylaş
‎12 eylül - 30 ekim tarihleri arasında facebook Marjina Kadın sayfasını beğenen ve paylaşan ilk 500 kişi arasında yapılacak olan çekilişle 5 kişiye jupiter jack hediye!!!

Marjinal Kadın | Facebook

kızlar size face te yaşadığım bi sorunu sorucam size de oluyor mu?:97:

bazı beğendiğim sayfalarda oluyor, o sayfa paylaşım yaptığında duvarıma gelmiyor..
bi bakıyorum örn.1 saat önce bişey paylaşmış..
o sayfaya gidip beğenimi çekip,tekrar beğeniyorum ondan sonra çıkıyor..

mazallah, böyle olunca yarışma kaçırıcam diye korkuyorum..:18:

sorucam sorucam unutuyorum..

eşimin profilinden falan yakalıyorum da kaçmıyo kampanyalar..

tatlım, ben mail atarak sordum bu konuyu, bu çeklerde aktarım olmuyormuş..
önce oluyor dediler,sonra olmuyor dediler..aktarma butonu yok yanii..
ne saçma şey yapıyorlar anlamadım ya, neyyyyseeee..

kızlar protexler gelmeye baslamış 2 adet 250 ml hijyenik sıvı savun bir adet el sabunu birde el için antibakteriyel nemlendirici içerikli el temizleme jeli warmış yurtiçi kargo ile geliyomuş:89::89:

tatlım, ben mail atarak sordum bu konuyu, bu çeklerde aktarım olmuyormuş..
önce oluyor dediler,sonra olmuyor dediler..aktarma butonu yok yanii..
ne saçma şey yapıyorlar anlamadım ya, neyyyyseeee..

teşekkürler tatlıgacı, evet, aktarım olsa çok iyi olurdu, kargo bedeli zaten yüksek, her çek için ayrı kargo ödemek iyi olmaz. en iyisi bedava kargoyu beklemek, ne de olsa o çeklerin zamanı var daha...

facebook rengarenk kampanyası da var, katılmak isteyen katılsın... nivea atta çantası hediyeli... ama 17.09.11 tarihinde başlayıp 25.09.11 tarihinde bitiyor ve hergün katılmak lazım, şansı artırmak için. ben üşendim. son 2-3 günde paylaşmaya başlayacağım...
iyi bir kampanya ama, güvenilir...

Son düzenleme:
postiga yayınlarından kazandığım kitabım geldi çok hızlılar ayrıca bir dilim kesmezden kazandığım dondurma kuponumda geldi :131:

mavı araba gorunce cok heycnlanıorum :)

Aynen geçen gün kızılay a gittik kargo arabası gördüm eşime murat dur kargo bana geldi heralde demişim
o da hee evde bulamamışlar seni kızılay dadır bu kesin diye buraya getirmişler diye dalga geçti

protex'lere çok sevindim
baya da büyük,tam boy ürünler gelmiş sanırım ben de 3 set kazanmıştım,beklemedeyim

8x4'den de 3 set istemiştim zamanında ama sadece 2'si gelmişti.
bugün de 3. geldi
önce gelenler bittiydi iyi oldu

sende bir bastınmı deodorantın aparatına

birdaha elini kaldırmayanlardansın sanırım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…