Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar bugün migrosun hemen hemen bütün kampanyalarına katıldım eşimle gittik birsürü birsürü aburcubur aldık çekilişe katılmak için.güye rejime başlıyacaktık ama bu gidişle zoraraba çekilişi lap top ne varsa hepsine girelim dedik.arabaya doldurduk ne bulduysak:86:

migros we kampanya mıııııııııı halen tawuk ıcın gıdıppppppppppppp gelıyommmmmm

kızlar protexler gelmeye baslamış 2 adet 250 ml hijyenik sıvı savun bir adet el sabunu birde el için antibakteriyel nemlendirici içerikli el temizleme jeli warmış yurtiçi kargo ile geliyomuş:89::89:
bana gelmedı gelenler boyle yazmışşşş

kızlar faceye Coca-Cola kırmızı kasa yazın yarışma var coca_cola kapaklarındaki şifreleri girip puanları biriktirip hediye kazanıyormuşuz :)

Show TV Kitap Ödüllü Soru
ShowTv - Haber

Tuna Kiremitçi'nin ilk romanı hangisidir?

Git Kendini Çok Sevdirmeden
Yolda Üç Kişi
Dualar Kalıcıdır
Küçüğe Bir Dondurma

Cevap:Git kendini çok sevdirmeden

http://www.teknobiyotik.com

AeroCool Oyuncu Kasaları ve Fan Kontrolcüleri Hediyeli Anketimize Mutlaka Katılın! Üstelik Anketi Dolduran Tüm Katılımcılara Aerocool Kasalarda KDV Oranında İndirim Sağlayan Kupon Veriyoruz!

Son düzenleme:
faceye lamp 83 aydınlatma yazın kızlar link çıkmadı o yüzden yazamadım

Ödüllü sorularımıza devam ediyoruz.

Sorumuz ise, “Renk filtrelerinin kullanım amaçlarının neler olduğu?”

Gelelim hediyelerimize… Sorumuza doğru yanıt veren 1 kişiye aşağıda fotoğrafını gördüğümüz abajuru hediye edeceğiz. Yine doğru yanıt verenler arasından çekilişle belirlediğimiz 2 kişiye de Osram LED’li el feneri... (Fotoğrafı aşağıda.) Son katılım 20 Eylül gün bitimi… Sonuçlar 22 Eylül’de duyurulacak. Herkese iyi şanslar…

(Not: Sorunun cevabı hem sayfamızda hem de web sitemizde mevcut.)

doğru cevap olarak yazmanız gereken cevaplar ;

Stüdyolarda aydınlatma efektleri için filtreleme, sahne ve gösteri merkezleri aydınlatmalarında,
• Pencere ve cam aydınlatmalarında,
• Objeleri canlı ve parlak gösterme (sales counter lighting),
• Sanat galerisi aydınlatmalarında,
• Ekmek reyonları,
• Et reyonları,
• Narenciye ve sebze meyve raflarında,
• Hava alanlarında ikaz aygıtlarında,
• UV korumasını filtrelemek için güneşleme yatağında kullanılır.

Son düzenleme:
Postiga Yayınları - Facebook 100 Kişiye Kitap !
Postiga Yayınlarından Hediye Kitap...
Facebook Sayfamızı 18 Eylül Akşam saat 23:00 kadar beğenenler arasında yapacağımız çekilişle tam "100" kişiye Yayın evimizden Çıkan Oğuzhan AKAY'ın "Müsaitseniz size âşık olabilir miyim?" kitabı hediye.
Arkadaşlarınızla paylaşın,onların da kazanmasını sağlayın.

Postiga Yayınları | Facebook

--------------------------------------------------------------------------------

JeansLab
Hala kazanılacak 3 ayakkabı var!! Jeanslab hayranı silkin ve kendine gel! Bütün sorulara YANLIŞ cevap vermelisin. Unutma! Tıkla. Atan Alır sekmesine. Başla.

JeansLab | Facebook

not:Ayakkabıların markası diesel

Sonysepetim - Aşkın En Sony Hali

"Aşkın En Sony Hali"başlıklı yarışmamıza katılacak kullanıcılar 17 Eylül tarihinden itibaren Sonysepetim duvarına; Sony'e olan ilgilerini,sevgilerini,bağlılıklarını,tutkularını en şiirsel veya en özgün halde 1 cümle ile anlatmaları gerekecektir.Katılıcımların paylaşmış olduğu sözler özel jüri tarafından değerlendirilip,kazanan sözler 5 Ekim'de sayfamızdan ilan edilecektir.Yarışma hakkında daha detaylı bilgi için sol tarafta bulunan "Yarışma Kuralları" ve "Ödüller" sekmelerini inceleyiniz.

Ödüller;
1.ye Sony DVD Player
2.ye Sony 8 GB Flash Bellek
3.ye Sony 4 GB Flash Bellek

http://www.facebook.com/sonysepetim.com.tr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…