"“Kovboylar ve Uzaylılar” filmi için düzenlenen yarışmamızda "Daniel Craig" doğru cevabını vererek kazanan tüm misafirlerimizi tebrik ederiz. Kazananlar hediyelerini 3 Ekim Pazartesi gününden itibaren belirtilen sinemalardan kimlik kontrolü sonrasında teslim alabilirler.
Arife Arıkan / Cinebonus (M1 Merkez) - “Kovboylar ve Uzaylılar/Cowboys & Aliens" kol saati
Erol Elmacıgil / Cinebonus Kanyon - “Kovboylar ve Uzaylılar/Cowboys & Aliens" projektörlü saat
Mehmet Çelik / Cinebonus (M1 Merkez) - “Kovboylar ve Uzaylılar/Cowboys & Aliens" kol saati
Necati Telli / Cinebonus Capacity - “Kovboylar ve Uzaylılar/Cowboys & Aliens" sweatshirt
Nihat Suat Kutlu / Cinebonus Espark - “Kovboylar ve Uzaylılar/Cowboys & Aliens" kol saati
Nilgün Solak / Cinebonus Gebze Center - “Kovboylar ve Uzaylılar/Cowboys & Aliens" projektörlü saat
Sevim Elmacıgil / Cinebonus Capacity - “Kovboylar ve Uzaylılar/Cowboys & Aliens" kol saati
Zelih Arıgan / Cinebonus Meydan - “Kovboylar ve Uzaylılar/Cowboys & Aliens" sweatshirt
tebrik ederim cnm
teşekkür ederim canım ama saray halıyı kazanınca tüm şansım bağlandı valla sinema bileti falan kazanıyorum 6 kişilik sinema biletim var 30 eylüle kadar kullanmam gereken çocuklarıda bir yere bırakamıyorum artık ailecek 4 kişi girip 2 de yancı bulacağız yoksa yanar gider rafet el roman konser biletlerinin yandığı gibi
büyük ödül kazanınca nazar mı değdi yoksa??? ama yok yok bak tişört kazandın devamı da gelir...rafet el roman kaçmazdı ama yapcak bişey yok Allah bağışlasın çocuklarını onların canı sağolsun dimi ama...
Merhaba, yeni kampanyamız çarşamba günü başlayacaktır. Bilginize...
JustPlay Türkiye - Duvar | Facebook
bu sefer kaçırmayalım
cilit bangden 2. arzum SARJLI ELEKTIRIK SUPURGESI ALETI KAZANDIM......BIRI BOZULUNCA YEDEGIM VAR ARTIK
:)))))[/QUOT
esra bravo valla karı koca şanslısınız
bu evli bayanlar için miydi
Tampon canım. bana göndermişlerdi
güle güle kullan esracımcilit bangden 2. arzum SARJLI ELEKTIRIK SUPURGESI ALETI KAZANDIM......BIRI BOZULUNCA YEDEGIM VAR ARTIK
:)))))
teşekkürler canımhttps://www.facebook.com/#!/UlkerMetro?sk=app_176386762424086
bunu kimse paylaşmadı sanırım metronun yeni yarışması .enerjinin kısa tarihi
aboww:26: nabcam ben onu ya:18::18::18::18::18::18:
bakmadan her naneye yazarsam böyle olur işte
güle güle kullan esracım
teşekkürler canım
çeyizine koyarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?