Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

LABORATOIRE BIODERMA

Nihan Keçeci Tali - 307 beğeni
Emine Öksüz - 293 beğeni
Nzr Ccn - 290 beğeni
Arzu Öztürk - 286 beğeni
Arzu Solak - 283 beğeni
Pınar Şenoğlu - 270 beğeni
Selda Mert - 262 beğeni
Emine Yılmaz - 256 beğeni
Vedat Akburak - 251 beğeni
Sinem Ümit - 234 beğeni

"“Kovboylar ve Uzaylılar” filmi için düzenlenen yarışmamızda "Daniel Craig" doğru cevabını vererek kazanan tüm misafirlerimizi tebrik ederiz. Kazananlar hediyelerini 3 Ekim Pazartesi gününden itibaren belirtilen sinemalardan kimlik kontrolü sonrasında teslim alabilirler.

Arife Arıkan / Cinebonus (M1 Merkez) - “Kovboylar ve Uzaylılar/Cowboys & Aliens" kol saati
Erol Elmacıgil / Cinebonus Kanyon - “Kovboylar ve Uzaylılar/Cowboys & Aliens" projektörlü saat
Mehmet Çelik / Cinebonus (M1 Merkez) - “Kovboylar ve Uzaylılar/Cowboys & Aliens" kol saati
Necati Telli / Cinebonus Capacity - “Kovboylar ve Uzaylılar/Cowboys & Aliens" sweatshirt
Nihat Suat Kutlu / Cinebonus Espark - “Kovboylar ve Uzaylılar/Cowboys & Aliens" kol saati
Nilgün Solak / Cinebonus Gebze Center - “Kovboylar ve Uzaylılar/Cowboys & Aliens" projektörlü saat
Sevim Elmacıgil / Cinebonus Capacity - “Kovboylar ve Uzaylılar/Cowboys & Aliens" kol saati
Zelih Arıgan / Cinebonus Meydan - “Kovboylar ve Uzaylılar/Cowboys & Aliens" sweatshirt

sweatshirt kazanmışım nasıl birşey acaba?

tebrik ederim cnm

teşekkür ederim canım ama saray halıyı kazanınca tüm şansım bağlandı valla sinema bileti falan kazanıyorum 6 kişilik sinema biletim var 30 eylüle kadar kullanmam gereken çocuklarıda bir yere bırakamıyorum artık ailecek 4 kişi girip 2 de yancı bulacağız yoksa yanar gider rafet el roman konser biletlerinin yandığı gibi

büyük ödül kazanınca nazar mı değdi yoksa??? ama yok yok bak tişört kazandın devamı da gelir...rafet el roman kaçmazdı ama yapcak bişey yok Allah bağışlasın çocuklarını onların canı sağolsun dimi ama...

öyle canım onlar iyi olsunda ne yapalım biraz daha asosyal takılıcağız işte inşallah açılır kısmetimmmm

cilit bangden 2. arzum SARJLI ELEKTIRIK SUPURGESI ALETI KAZANDIM......BIRI BOZULUNCA YEDEGIM VAR ARTIK

:)))))

Okul açıldı ve artık eskisi gibi giremiycem maalesef. Gitti bir sürü kampanya
Benim yerimede bol bol kazanın kızlar :89:

cilit bangden 2. arzum SARJLI ELEKTIRIK SUPURGESI ALETI KAZANDIM......BIRI BOZULUNCA YEDEGIM VAR ARTIK

:)))))
güle güle kullan esracım
https://www.facebook.com/#!/UlkerMetro?sk=app_176386762424086
bunu kimse paylaşmadı sanırım metronun yeni yarışması .enerjinin kısa tarihi
teşekkürler canım
aboww:26: nabcam ben onu ya:18::18::18::18::18::18:

bakmadan her naneye yazarsam böyle olur işte

çeyizine koyarsın

güle güle kullan esracım

teşekkürler canım

çeyizine koyarsın

ahahaha hiç güleceğim yoktu kız

limangodan 25tl çekimle aldığım yeleğim geldi bugün
harika bir şey,bayıldım! indirimsiz fiyatı 100tl olan ürünü,10tl ye almış oldum

iki tane 10'ar tl çekim vardı
onlarla da cüzdan ve el kremi alıyorum şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…