Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar hediye kazancağıma hiçinanmazdım ilk defa sayenizde hediye sivilce seti kazandım çook teşekkürler..
Oğlum adına katılmıştım onun sivilceleri çok cildi yağılı umarım kosmed uygulama jeli işe yarar teşekkürlerr sizleri çok seviyorum canlarım.:79:

https://www.facebook.com/#!/UlkerMetro?sk=app_176386762424086
bunu kimse paylaşmadı sanırım metronun yeni yarışması .enerjinin kısa tarihi

Doritos Akademi - Duvar | Facebook
şundan bişey anlayan bana da anlatsın..:93:

Selamlar arkadaşlar
Ülkerden kazanmış olduğumuz çikolata hesap makinesi gelen var mı? ya da gelmeyeni:)

bnmde hala gelmedı
ulker bu konuda cok duyarsız
2 tane bayram paketı kazandım ne maıl geldı 1ıne
yazıorum hem sıtesınden hem ıletısım adresınden cevp hc vermıor
hesap makınemın kırkı cıkıcak ortada yok hala....

benim hesap makinelerim de gelmedi malesef.limangodan da yararlanamadım çekim yoktu((
geçen hafta ayakkabı almıştım limangdan acaip gzelmişşş çok ihtiyacım vardıı özenle de paketlemişler

limango süper valla elbise aldım ceket aldım 4 tlye geldi led ısıklı musluk aldım bide dolar şeklinde wc kagıdı oda 5 tlye geldi cok sevdim ben bu işi arkadaslarımda benim mailimi yazarak üye oldu onlarda alısveriş yapınca 10 tl gelcek herbirinden buda ayrı güsellll herşey cooook güsellllll
whiskas takvim ve mama yollamıs kızlar istemeyen varsa istesin devam ediosa güsel baya :92::44:

link çıkmıyo face e sınırsız hediye çekilişi yazın

her hafta hediye çekilişi oluyormuş

Son düzenleme:
kızlar ilk defa yazıyorum ben de..

bonny foodun facebook sayfasında begenenlere 20 tl indirim ceki var..

eger yazılmadıysa diye yazıyorum limangodan 10 tl indirm ceki icin;

limangonun web adresini yazıp yanına /welcome/ykbag ekleyeceksiniz.

bu kampanya sitesi guzelmiş hosmus ben de bundan sonra bildiklerimi paylasırım tabiki.. bu aralar aktif ne kampanyalar var acaba??

Son düzenleme:
SiremimS arkadaşım yazının rengini değiştirdiğin için teşekkürler, rengini siyah değilde yeşil yapabilirdin
anlaman gıt galiba,sana benle alakası olmadıgını açıklandım işine bak okumazsın olur biterrr

https://www.facebook.com/#!/UlkerMetro?sk=app_176386762424086
bunu kimse paylaşmadı sanırım metronun yeni yarışması .enerjinin kısa tarihi

Doritos Akademi - Duvar | Facebook
şundan bişey anlayan bana da anlatsın..:93:

tşklerr paylaşımlar için kızlar

he ,

uff esım verme her yere kredı kartı numarasını onayını cart curt dedı sinir oldum..kapıda ödemesı fılan olsa ya söyle sitelerın..

aynen benim herifte onları dedi kullanamadım 3 denecik koskocaman 25 tl lerimi
neymiş bi arkadaşı varmış kart numarasından 5 bin lirasını çekmişlerde mahkemelikmişte bilmem nede senin öle ne çok arkadaşın var dedim
ama geçen gün markafoni ve trendyol den aldım hem bişi olmadı hemde bişi dememişti

canım benim yok nasıl oluyor tam bilmiyorum ama sanal kart diye bişi var...
sanırım ek kart gibi limiti düşük oluyormuş bi araştır istersen bu tip alışverişlerde işe yarayabilir....

kızlar cart e dor yarışmasından kazandığınız kuponlar kazandıktan ne zaman sonra elinize ulaştı ??

canım benim yok nasıl oluyor tam bilmiyorum ama sanal kart diye bişi var...
sanırım ek kart gibi limiti düşük oluyormuş bi araştır istersen bu tip alışverişlerde işe yarayabilir....

saol canım da öylede olsa artık yapmama izin vermez galiba hayırlısı olsun napalım 3 kuruş için kocamın sözünden çıkmaya değmez değil mi sonra onun dediği gibi bişi olursa artık erkeklerin diline düşüceğime mafyanın eline düşeydim daha iyiydi der dururum

:) allah iyiliğini versin mafyanın eline de düşmeyelim

limitini 100 tl felan yaparsın hacker lar çalsada allah korusun bişi yapamazlar...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…