dadlu gaci sende burdan kazanmışsınartık jelinde olduğuna göre Allah sivilceyi yüzünden eksik etmesin emi
bu arada facedeki merekila sayfasından kazandığın yastığı ben hala yapamadım biliyon mu:/
https://www.facebook.com/#!/UlkerMetro?sk=app_176386762424086
bunu kimse paylaşmadı sanırım metronun yeni yarışması .enerjinin kısa tarihi
Doritos Akademi - Duvar | Facebook
şundan bişey anlayan bana da anlatsın..:93:
Selamlar arkadaşlar
Ülkerden kazanmış olduğumuz çikolata hesap makinesi gelen var mı? ya da gelmeyeni:)
candan 38 tekrar tesekkürler 25lirayı kullandım türkcell sayfasından çanta aldım ama kargo bedava değildi 12 ye geldi yinede..çok saol
anlaman gıt galiba,sana benle alakası olmadıgını açıklandım işine bak okumazsın olur biterrrSiremimS arkadaşım yazının rengini değiştirdiğin için teşekkürler,rengini siyah değilde yeşil yapabilirdin
KampanyaEvim - Bomba Kampanya
Sitemiz her geçen gün gelişiyor.150 üyeyi geçtik ve bunu kutlamak istiyoruz.Size üye sayımız ve konu sayımız arttıkça yeni kampanyalar yapacağımıza söz vermiştik! Bomba gibi bir kampanyayla karşınızdayız.İşte ödüllerimiz ;
1 kişiye Philips RaGa 2GB Mp4 Player
1 kişiye Artes ART-105VR mikrofonlu kulaklık
1 kişiye İstanbul Beyoğlu Waffling'de 1 karışık waffle.
Bu kampanyamızı duvarında paylaşanlar +3 çekiliş hakkı kazanacaklar.Ayrıca sitemizde aktif olarak gördüğümüz üyeler +3 çekiliş hakkı kazanacaklar.! Herkese bol şans.
Kampanyamız 300 üyeye ulaşınca açıklanacaktır
--------------------------------------------------------------------------------
https://www.facebook.com/#!/UlkerMetro?sk=app_176386762424086
bunu kimse paylaşmadı sanırım metronun yeni yarışması .enerjinin kısa tarihi
Doritos Akademi - Duvar | Facebook
şundan bişey anlayan bana da anlatsın..:93:
tşklerr paylaşımlar için kızlarkızlar ilk defa yazıyorum ben de..
bonny foodun facebook sayfasında begenenlere 20 tl indirim ceki var..
eger yazılmadıysa diye yazıyorum limangodan 10 tl indirm ceki icin;
limangonun web adresini yazıp yanına /welcome/ykbag ekleyeceksiniz.
bu kampanya sitesi guzelmiş hosmus ben de bundan sonra bildiklerimi paylasırım tabiki.. bu aralar aktif ne kampanyalar var acaba??
he ,
uff esım verme her yere kredı kartı numarasını onayını cart curt dedı sinir oldum..kapıda ödemesı fılan olsa ya söyle sitelerın..
aynen benim herifte onları dedi kullanamadım 3 denecik koskocaman 25 tl lerimi
neymiş bi arkadaşı varmış kart numarasından 5 bin lirasını çekmişlerde mahkemelikmişte bilmem nedesenin öle ne çok arkadaşın var dedim
ama geçen gün markafoni ve trendyol den aldım hem bişi olmadı hemde bişi dememişti
canım benim yok nasıl oluyor tam bilmiyorum ama sanal kart diye bişi var...
sanırım ek kart gibi limiti düşük oluyormuş bi araştır istersen bu tip alışverişlerde işe yarayabilir....
saol canım da öylede olsa artık yapmama izin vermez galibahayırlısı olsun napalım 3 kuruş için kocamın sözünden çıkmaya değmez değil mi sonra onun dediği gibi bişi olursa artık erkeklerin diline düşüceğime mafyanın eline düşeydim daha iyiydi der dururum
10 gun ıcınde geldı banakızlar cart e dor yarışmasından kazandığınız kuponlar kazandıktan ne zaman sonra elinize ulaştı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?