Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

cilit bangden 2. arzum SARJLI ELEKTIRIK SUPURGESI ALETI KAZANDIM......BIRI BOZULUNCA YEDEGIM VAR ARTIK

:)))))

tebrikler canım güle güle kullan ben bulamadım şşifreli clit bangleri katılacaktım kampanyaya ama.hangi ürünü aldın tarif eder misin canım

metrodaki son soru ne ya değirmen mercek anne terliği elektron hangisi görülmedi ben anne terliği yaptım ama
anne terliği yaptım bende
metro her profilde başka soru çıkartıyor..dönüşümlü sorular galiba..
eşimden ve oğlumdan girdim farklıydı bazı sorular..
peki hangi mutfak aletini anlatıyor?
çaydanlık yaptım, buzdolabı yaptım yok..
sadece oğlumdan çekiliş hakkı kazandım

evet canım farklı sorular çıkıyor ben de eşimden de katıldım ama ikimizinkinde de olmadı :44: yarın tekrar katılabiliyoruz sanırım öyle bişi yazdı çünkü

bu limango ceklerını mesela 5.90 lık bır urun aldım orada kullandım gerı kalan ne oluyor kalıyor mu yoksa silinıyor mu ?

çekinden düşük fiyatlı ürünlerde , çeki kullanamıyorsun canım

he ,

alemın bır akıllısı sen mısın demıs lımango üstü kapalı..

uff esım verme her yere kredı kartı numarasını onayını cart curt dedı sinir oldum..kapıda ödemesı fılan olsa ya söyle sitelerın..

candan 38 tekrar tesekkürler 25lirayı kullandım türkcell sayfasından çanta aldım ama kargo bedava değildi 12 ye geldi yinede..çok saol

şu 25 lik limango çekleri çok işime yaradı valla..manyak alışvriş yaptım..
hep böyle bonkör çekler verseler ne kaa iyi olur..

heee..kartım da 2,90 3,90 doldu taştı o ayrı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…