ebebek'ten 3 üyemize Avent Biberon hediye! bide bu linki deneyin
CANBEBE
ÖDÜLLÜ FACEBOOK YARIŞMAMIZ BAŞLADI!
Birinci ve ikinci Sony Mp3 Player, üçüncü ve dördüncü Kraft Baby Monitor kazanacak. Beşinci ise, Canbebeden sürpriz hediye sepeti ile ödüllendirilecek.
Hemen başlamak için tıklayın:
CANBEBE - Yarışma | Facebook
bızımı kandırdılar yoksa bırkacımıza yollayıpta
Bugün sona eren kampanyamıza katılarak bizden boya kazanan takipçilerimiz belli oldu:
1. Abdullah Balcı
2. Bülent Toğaç
3. Canan Balıkçı
4. Cem Karvan
5. İlker Cangoloz
6. Müge Yüksel
7. Nurol Eren
8. Semra Doganay
9. Sevinç Yener
10. Suzan Güzel
Kazananlara e-posta yoluyla detaylı bilgi verilecektir, lütfen katılmış olduğunuz e-posta adresini kontrol ediniz. İsim benzerlikleri söz konusu olduğunda telefon ve e-posta adresleri
filli boya bzden varsa tbrklerr
Yetkili biri yok ki duvarda herkes gelmedi diye yazıyor ama boşuna:105:
Kızlar NewBeauty'den kazandığınız kremler hangi kargo ile gelmişti ?
benimkisi ilk dağıtılan gün geldi.eşim adına da katılmıştım ama annemin adresini vermiştim..o hala yok :97:
]
Profesyonel Anneler yarışmasının ilk günü ödül kazananlar! | Facebook
kızlar şuraya bi bakın ilk gün katıldım kazandınız dedi ama adım yoook nası oluyo bu iş anlamadııım
]
Profesyonel Anneler yarışmasının ilk günü ödül kazananlar! | Facebook
kızlar şuraya bi bakın ilk gün katıldım kazandınız dedi ama adım yoook nası oluyo bu iş anlamadııım
Yuhhh! Resmen haksızlık yapmışlar! Banada ilk gün kazandınız demişti ama ismim yok inanmıyorum yaaa! :84:
ilk gün katıldım hatta burda ben duyurdum ama yokum annem adına katıldım o da yok
Kızlar az önce bana yurtiçi kargoyla bi poşetin içinde üzerinde "body butter" yazan bi krem geldi ama nerden gelmiş, neden gelmiş hiçbişey anlamadım. Böyle bişey alan var mı?
Bi de protex sayfasında ilk gün kazananlarını açıklamış bana kazandınız demesine rağmen listede adım yoktu bende açtım ağzımı yumdum gözümü güzel bi mail döşedim bakalım ne diyecekler.
NewBeauty vücut kremi canım. Ama maalesef son kullanma tarihi 09/11
ama ben ordan bişey kazanmamıştımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?