Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

anlayamadım?????

yolum akşam üstü migrosun tarafına düştü..karta kruvasan falan yüklenmemiş,
acaba ilk gün diye mi diyecem, değildir..
hoş yüklenmiş olsada markette uno kruvasan yoktu..
anla anlayabilirsen..:82:

migrosun sitesinde şöyle yazıyor.kazandığınız indirim 2 gün içinde kartınıza yüklenecektir.sanırım 2 gün beklememiz gerekiyor ve tabi birde kruvasanın markette olması lazım:))

Son düzenleme:
13.Yılımızda 41 Kere Maşallah Kampanyamızın kazananlar listesi...
20 Eylül 2011 Salı, 21:45 tarihinde Zambak Yayınları tarafından eklendi
KAZANANLAR LİSTEMİZ... TEBRİK EDERİZ.
Meryem Orhan
Filiz Tuna
Maksudiye Gürbüz
Aslı Demirci
Esin Güneş
Dilek Tosun Karaman
Esra Önkuzu
Elif Tuna
Rukiye Karataş
Gülay Yiyit Altın
Nefise Haspalalı
Ayşe Kul
Remziye Yılmaz
Ayşe Gizem Çakır
Hilal Öztürk
Birsen Gürbüz
Ayşe Kaya
Oruç Kekil
Kemal Bulut
Esin Akar
Mehmet Doluca
Dilek Akpınar
Nihal Aydoğan
Hakan Tarık Osmanoğlu
Azize Geleri
Sevda Çakır
Meltem Özdoğan
Sedat Kaplan
Özlem Kalın
Zeynep Bilgin
Elif Saçıkara Kurtça
Hakan Uzunoğlu
Ayşe Tatlı
Meryem Merde
Amine Betül Er
Fatma Betül Çoban
İbrahim Şimşek
Aylin Cambaz
Erkan Akkaya
Hatice Vatansever
Ayhan İncegül
Hicran Akbal
Salim Gürbüz
Pınar Vural
Ünal Acar
Nezire Cücen Yanık
Sencer Kuyucuoğlu
Ahmet Aydın
Özlem Yurttaş
Kemal Bulut
Recep Alkan
Muhammed Berçinli
Zehra Soylu
Gazi Doğan
Nurhayat Doluca
Esra Nazan Erboz
Murat Avcı
Aynur Avcı
Hasan Eltutan
Ayşe Dokuz
Yasemin Yaşar
Öznur Yilmaz
Gamze Tekin Özer
Tuba Tekin
Fidan Demir
Hatice Gözlek Doğan
Tarık Dal

anladım bugunlerde sansızım
artık kazandıklarımın gelmemesınden dolayıda sevınemıorum

migrosun sitesinde şöyle yazıyor.kazandığınız indirim 2 gün içinde kartınıza yüklenecektir.sanırım 2 gün beklememiz gerekiyor ve tabi birde kruvasanın markette olması lazım:))

teşekkür ederim canım..:13:
amma aceleciymişim, hemen kruvasan yiyesim tutmuş sankiiii...
yüklenecek ,markette olcak..ooooffff..kasıyorlar bizi ya neyyyysseeee

magnumlar da bir ara yoktu, sonra tekrar gittiğimde almıştım..iyi de geldi heeee..
sonuncusunu oğlumla paylaştım bu akşam..

protexde benimde adım yok gıcıklar...huggieste ilk hafta kazandım ondanda ümidi kestim,kadınlar ne isterden kazandıklarımda gelmedi...kazanmakta fayda vermiyor artık

protexte bana da kazandınız dedi ve de listede adım yok...ülkerden de ses seda yok bu ne biçim iş anlamadım gitti....

oğluna ve sana afiyetler olsun:))bende hemen yarın gidip alıyım diyordum ama bazen hemen yüklenmiyormuş indirimler 2 gün bekliycem alınca kızımla yerim çok özendim sana ve oğluna:)))

Son düzenleme:

Aylar sonra ilk defa kazandım.Sağol paylaşımın için.

Günaydın kızlarrr Protexte benim de adım yok listeler açıklandıkça kontrol edeceğim bakalım.. Migrosa gelince acayip sinirliyim money cluba..! 4 kere gittim ve tavuğumu alamadım... ilk 3ünde tavuk yoktu en son tavuk geldi bu kez de karttan düşmedi... acayip sinir oldum.. mağaza müdürü müşteri hizmetlerini aradı etti bi ton konuştu ama yine olmadı... faceden duvarlarına yazdım cevaplamadılar tekrar gideceğim eğer vermezlerseeee o zaman vay hallerine ülkerden bayram paketimi bekliyorum,cinebonustan bornozum da hala gelmedi... şimdi annemin kazandığı nivea ve protex beklemede...

gunaydınlarrrrrrrrrr belescıler

bugun ınsallah o gelmek bılmeyen kargolarımız gelır ve sevınırız.......

kızlar protexin açıkladığı liste ilk gün katılıp kazananların listesi, daha açıklanmaya devam edecek yani isimler siz eminmisiniz ilk gün kazandığınıza? bu arada bana hiç kazandınız demedi, kazanma ihtimalim var mı :)))))))))

ülker hesap makinesi için katılım yaparken adresimizi almışlardı diye hatırlıyorum muhtemelen o adrese gelcek..

bu arada dün yurt içi ile carte dor dondurmam geldi akşamda afiyetle yediiikk.. ama eve teslim etmemişler neden anlamadım gidip kargonun yerinden aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…