Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ayın 16 sında kazanmıştım bakalım ne zaman gelir bueda migros yok eşim alcak işyerinin ordan inşallah sorun çıkmazda alıverir yoksa uğraşmaz kuponu falan yırta r atar vallahi

şekerim bu erkeklerin heppiciği böyle,tenezzülsüz yaratıklar..
aile bütçesine katkıda bulunuyorum falan diyorum ben de eşime..
ne katkısı diyor,para verip çorbamı dağıtacaktım..(maggi çorbalarını etrafa değıttım da ondan)

amaaan isterse tenezzül etsinler

bende maggilerin hepsini anneme verdim bari yarısını eve alsaydın diyo

hem uğraşma böyle şeylerle derler hem bugün ne geldi die sorarlar

kızlar kfc sayfasındaki indirdik giitti yi tıklayın formu doldurun bi tower menü alana 2.si bedavaaaaaa

Kızlar bakın bana ne geldi.Kazandığımı bile bilmiyordum.Kargocu kocaman koliyle gelince şok oldum.Gitsin kilolar :) Tam da diete giriyodum :)))

amaaan isterse tenezzül etsinler

bende maggilerin hepsini anneme verdim bari yarısını eve alsaydın diyo

madem bukadar şey kazanıyon paralar nereye gidiyo diyor..
k.kart,elektrik, su, tel.faturaları ödeme kampanyası var sankim..oarya gidiyo işte..

aatay Yem Sanayi kızlzr buraya nasıl uye oluncak bılgısı olan warmı kedı kopek balık yemı yolluyolar numune dısardakı kedılere kopeklere koyawız yawrucukler yesın ama uye olunup ıstenmesı lkazımmıs

Şimdi OKUOKU'ya Destek zamanı.

Aşağıdaki linke OKUOKU yazınız ve listenizdeki arkadaşlarınızı sayfaya davet edip yazdığınız OKUOKU yorumunu beğendiriniz.
Beğenisi 100 kişi ve üzeri HERKESE bağlantıda görünen Martı yayınlarından ASIL GERÇEK İsimli Kitap Hediye Edilecektir.
Bu Bir Yarışma değildir. Kimseyle yarışmıyorsunuz 100 beğeniz varsa adres bilgilerinizi siparistakip@okuoku.com adresine yolluyorsunuz.Hediyenizi size yolluyoruz.
Bu uygulama Perşembe saat 12:00'da Sonlanacaktır.
https://www.facebook.com/okuoku1

İşte dünkü sorumuzu doğru cevaplayıp Sublime Mousse kazananlar: Gökçe Tarhanacı, Semra Yıldız, Zeynep Aşçıoğlu, Zeynep Edalı, Yıldız Özedgü. Herkese teşekkürler. Sürprizlerimiz devam edecek. Takipte Kalın!

bu loreal de enteresan net bir bilgi hiçbir yerde yok ben önce j.lopez yaptım ama iyice araştırınca kendi sayfalarında falan evengelina var açıklamalarda yarım ağız çok acemiler çookkkkkkkkkkk

bu loreal de enteresan net bir bilgi hiçbir yerde yok ben önce j.lopez yaptım ama iyice araştırınca kendi sayfalarında falan evengelina var açıklamalarda yarım ağız çok acemiler çookkkkkkkkkkk

aynen yaaa..
ama videodaki hatunu sormuşlar ..zaten arkadan görünüyor..kim olduğu belli değil..

benim herifte bu lafı çok kullanıyo
dadlu gacı bu arada demeyi unutuyom hep o iş olmadı eşimle çocuğumu bırakmaz olmaz diye düşündüm.iş nasılsa bulurum ama oğlum bir daha bir yaşına gelmeyecek ondan ayrı kalmak düşüncesi bile beni deli etti hayırlısı dedik bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…