butun sıklarda makarna var ınsan değişik seyler veır oncekını verdılerde bu kaldı
canım onu nesfitten kazanmışsın.benim de haberim yoktu kazandığımdan dün eve kocaman koli gelince öğrendim.ben de çanta ve plates kit kazanmışım.neyse afiyetle ye nesfitini
eylül son kullanma tarihli yoğurtlu kremim geldi ne yapsam kiii???????
diğer verdiklerini almadın mı? Ben hepsini aldım bazen migrosta sorun çıkıyor moneyin iletişim adresinden mail at hemen ilgileniyorlar...
Protex den kazandığıma adım kadar eminimyarışmayı ilk görüp katılanlardanım daha bir kaç kişi katılmıştı hemen yarışmayı topikte de duyurdum ama listede benim adım yok
güle güle kullan canım :)
Metro
Unutma her gün yeniden yarışabilirsin. Enerjinin Kısa Tarihi yarışmamıza katıl süper hediyeler senin olsun !
Metro - Enerjinin Kısa Tarihi | Facebook
saralle kazanmıstım ne lıstede adım nede kartımda hedıyem yoktu canım alamadım bu nedenlen
hemen sımdı maıl atıorum
Yarışmaya katılıp testi cevapladıktan sonra karşınıza ne gibi bi yazı çıktı kızlar ?
Yarışmaya katılıp testi cevapladıktan sonra karşınıza ne gibi bi yazı çıktı kızlar ?
Demekki hepsini doğru cevaplayamamışım. Tühh halbuki ne dinlediysem video'da onu işaretlemiştim.
Biscolata CEVAP: Soruyu cevapladığım için ismini hatırlamıyorum ama sarışın çocuk olacak
yanı onluklu olan deıl
bnde ascı onlugu gıyenı ısaretledım vıdeoda o vard
İşte soru, bil bakalım...
Hangi paketin içinde, üzerinde yıldız şeklinde çikolata kaplı Biscolata’lardan bulunur?
biskolata sorusu bu kızlar,sarı saçlı adam ne alaka anlamadım:26:
canım çok geçmiş olsun2 gündür çok hastayım ancak açabildim .kampanyalara bakacam.inşallah çok bişi kaçırmamışımdır
bu sefer önlük var hemen uçuyorumBiscolata Club bugün (21 Eylül) kapılarını açıyor! Bu haftanın ürünleri: 10 adet Biscolata şapka-önlük-eldiven seti, 10 adet Biscolata fincanı, 10 Biscolata Starz paketi. (Her paket 10 adet 100g Biscolata Starz içerir)
Keyifli alışverişler. :) Biscolata - Biscolata Club | Facebook
Canım onu Nesfitten kazanmışsın.benim de haberim yoktu kazandığımdan dün eve kocaman koli gelince öğrendim.ben de çanta ve plates kit kazanmışım.neyse afiyetle ye nesfitini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?