Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

2 gündür çok hastayım ancak açabildim .kampanyalara bakacam.inşallah çok bişi kaçırmamışımdır

SON 6 GÜN! - Büyük yarış SÜRÜYOR! Nokia C3-00 Cep Telefonu Kazanma Fırsatı Devam Ediyor. Unutmayın Her Davet Edilen kişiden 5 Puan ve Davetinizi Kabul Eden Her Kişiden 20 Puan Kazanacaksınız. Yarışmaya Katılın ve Uygulamayı Paylaşın Kazanma Fırsatını Yakalayın.

Facebook'ta Nutritalya Fırsatları | Facebook

teşekür ederim canım cevaplar doğru :)

kertenkele yanlış galiba 3 hesaptan katıldım 2sinde çekiliş hakkı kazandım kertenkele dedim diğerine yanlışmış dikkat edin canımm

ne yaptınız tekinacara kızlar ben a şıkkı yaptım doğrumu blmyrmm attım

ben tekinacara misk ve sandalağacı yaptım..nette sorulardaki tüm şıklar vardı nerdeyse..:44:
mantıklı gelen o oldu bana..emin değilim ama..:87:

ben tekinacara misk ve sandalağacı yaptım..nette sorulardaki tüm şıklar vardı nerdeyse..:44:
mantıklı gelen o oldu bana..emin değilim ama..:87:

sephoranın sitesinden bunu buldum..

Golden Delicious
New York'un kalbinde itibaren bir muhteşem geri kalanı üzerinde yükselen bir elma, saf ve baştan çıkarıcı bir meyve yetişir. Lüks. Magical. Özel. Ve şehrin kendisi gibi, bu duyumların bir tantalising karışım. DKNY Golden Delicious etli portakal çiçeği suyu görkemli bir patlama ile glistens. Kalp, beyaz gül ve müge çiçeği çiçek dokunuşlar ile daha derin yener . Tabanında birlikte misk, sandal ağacı ve tik ağacı karışımı, duygusallık bir sıcak, kalıcı dokunmatik kredi. Ve tabii ki, Golden Delicious elma kokusu, koku ömrü boyunca parlayan şık ve unutulmaz bir karakter sağlar. Notlar: Portakal Çiçeği Su, Mirabelle, Golden Delicious Apple, Beyaz Gül, Kazablanka Lily, Vanilya Orkide, Muguet , Misk , Sandal Ağacı, ve Teakwood Stil: Sofistike. Göz kamaştırıcı. Radyant.

tabanda demiş ya ondan onu yazdım..

Tekin acarın cevabını portakal çiçeği,mirabelle yaptım.... Kendi sayfasında buldum bunu da....

Tekin Acar Cosmetics
Doğal elma özünün eşsiz imzası yeniliğin kıvılcımları ve Portakal çiçeğinin sulu özü ve Mirabelle meyvesinin kıvılcımı ile Golden Delicious ,parıldayan altın bir karakter yaratır.Baştan çıkarıcı ve saf ... Lezzetin sıcaklığı...
DKNY Golden Delicious..

Tekin Acar Cosmetics'in Fotoğrafları - Tekin Acar Cosmetics'ten Yeni Ürünler... | Facebook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…