Tekin acarın cevabını portakal çiçeği,mirabelle yaptım.... Kendi sayfasında buldum bunu da....
Tekin Acar Cosmetics
Doğal elma özünün eşsiz imzası yeniliğin kıvılcımları ve Portakal çiçeğinin sulu özü ve Mirabelle meyvesinin kıvılcımı ile Golden Delicious ,parıldayan altın bir karakter yaratır.Baştan çıkarıcı ve saf ... Lezzetin sıcaklığı...
DKNY Golden Delicious..
Tekin Acar Cosmetics'in Fotoğrafları - Tekin Acar Cosmetics'ten Yeni Ürünler... | Facebook
misk sandal ağacı yaptım cnm yanii
2 gündür çok hastayım ancak açabildim .kampanyalara bakacam.inşallah çok bişi kaçırmamışımdır
bende alamadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmGünaydın kızlarrrProtexte benim de adım yok listeler açıklandıkça kontrol edeceğim bakalım.. Migrosa gelince acayip sinirliyim money cluba..! 4 kere gittim ve tavuğumu alamadım... ilk 3ünde tavuk yoktu en son tavuk geldi bu kez de karttan düşmedi... acayip sinir oldum.. mağaza müdürü müşteri hizmetlerini aradı etti bi ton konuştu ama yine olmadı... faceden duvarlarına yazdım cevaplamadılar tekrar gideceğim eğer vermezlerseeee o zaman vay hallerine ülkerden bayram paketimi bekliyorum,cinebonustan bornozum da hala gelmedi... şimdi annemin kazandığı nivea ve protex beklemede...
bende moneyclup kart yok attım kart numarası
nuhun ankara makarnası çeşitleri kazandınız dedi 500 gr
nasıl oluyorsa karta yüklencekmiş
çoook geçmiş olsun cnm...
eylül son kullanma tarihli yoğurtlu kremim geldi ne yapsam kiii???????
Money Club da ilk 6 hane dio ve min numarasını bitişik yazın dio ben kart numarasını yazıyorum ama yine aynı sayfa çıkıo bu min numarası ne oluoki :S
kızlar bana zip kuryeden,nesfit paket,terlik,kase tarak gelmiş,herkese dağıtıyolarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?