Kızlar bu biskolatanın 3 ayrı hediyesi içnde katılabiliyomuyum yoksa her yarısmada sadece 1inemi?
BUARADA METRONUN SORULARI DEİŞMİŞŞ SARMM İLK SORU TUFAN DA DİERLERNİ HATRLAMIORM NASIL GEÇTİ ANLAMADM :d SİZ NAPTINIZ
her katılımdan tek hediye seçebilirsin..
başka profilden girersen başka seç..
metronun soruları karışık çıkıyor
biscolata hepsini seçebiliyosunn, ben baktım seçiliyomu diye aa dedim seçildi :)) iptalmi ediyolar acaba hepsine katılırsan
bu arada dün ülker geldi, eşimin ismini sordu evet dedim, kimlik numarasını söylermisiniz dedi, ezberden söyleyince kabul ediyolar sanırım bilmiyorum dedim kimliğini getirdim :))))
günaydın
metroya baktım şimdi.
hepsini doğru cevaplayınca , hepsi doğru diye yazıyormu.
ben dogru cvpladım gibi, ama hepsını doğru cevaplamalısın yarın tekrar dene yazdı,,, 2 kere :s
günaydın kızlar
alttaki linkle limangoya giriş yapın 10 tl hesabınıza yüklensin. kargo bedava olunca kullanırsınız
Kampanyalar | Yapı Kredi
blog sahibinin sorumluluğu o görüşsün firmayla canım
günaydın kızlar
alttaki linkle limangoya giriş yapın 10 tl hesabınıza yüklensin. kargo bedava olunca kullanırsınız
Kampanyalar | Yapı Kredi
ayy bu limango süper oldu yaaaçeklerim tükenmiyor hiç maşalahhh
aynen benımde bısuru cekım war kargo bı denk gelmedı 300 tl lık felan oldudaha bı halt alamadım ıns yarın felan bedawa kargo olur
canım sahte hesap açıp yüklenince oluyo ama telefon istiyo her seferinde onu nasıl hallettin çevramde telefon kalmadı benim
ülkerden hesap makinelerim geldi kızlarr
hangi kargo ile geliyor ülkerbanafa dun geldı kargoyu gorunce protex geldı sanıp sew3ınmıstım hayal kırıklıgı yasadım lısteye ısmımızı koymamıs haın protex
hangi kargo ile geliyor ülker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?