Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Katılım koşulları
- Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al 'yi beğenmek

- EVOS ANGELS (@evosangels) Twitter'da takip etmek

- Takas Depo 'a üye olmak

Tüm şartları yerine getiren üyelerimizin facebook kampanya başlığı altına siteye üye oldukları ad soyadlarını yorum olarak bırakmaları yeterlidir.

kampanyamız 8 ekimde son bulacaktır.

NOT: Katılım yapan kullanıcılarımıza açıkladığımız, göndereceğimiz ürünler arasında, bedenli ürünler için (termal sauna şortu, zayıflama kemeri vs.) kendilerinin bedenini bize belirtmek zorundadır, bu ürünlerle birlikte diğer pembe maske, ayak kremi, selülit kremi, inceltici krem, virüs tarayıcısı, kişisel güvenlik programı, hp photo paper, şeker ölçüm cihazı, soğutucu minder ve diğer tüm gönderdiğimiz ürünlerin hepsinde geri iade yoktur ve kargo alıcıya aittir. Kargo ücreti 6 TL dir.

Outletim.com
Merhaba Şanslılar!
Birazdan Yarışmamız Başlayacak. Takipte Kalın! Yarışmamıza katılmak isteyenler Outletim sayfamıza hızlı kayıtlarını bırakabilirler.

Daha Önce İsim ve Maillerini Kaydeden Üyelerimiz İçin Ekstra Kayıt Gerekmemektedir. Bol Şanslar..

aynen benımde bısuru cekım war kargo bı denk gelmedı 300 tl lık felan oldu daha bı halt alamadım ıns yarın felan bedawa kargo olur

canım sahte hesap açıp yüklenince oluyo ama telefon istiyo her seferinde onu nasıl hallettin çevramde telefon kalmadı benim

kızlar okadar hediye çekini nası yaptınız yaa :44: bana limango ne verirse onu kullanıordum başka yoluda mı var yapıkrediyi yaptım azönce..
bide istedgnz kadar çek kullanabiliomusunuz 1 alışverişte?

kızlar okadar hediye çekini nası yaptınız yaa :44: bana limango ne verirse onu kullanıordum başka yoluda mı var yapıkrediyi yaptım azönce..
bide istedgnz kadar çek kullanabiliomusunuz 1 alışverişte?

tanıdıklrı uye yapıyoruz canım 1 seferde tek cek kullanılıo

Panda panda enfes dondurmaaaaaaaaaaaa geldi kızlar 24 tane maraş usulu

Eklentiler

• $Görüntü0693.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 34
arkadaşlar.. cosmotürkte kazanınca direk adrese mi geliyor, yoksa geri mail isteyip adresi teyit mi ediyorlar..
epey oldu katılmıştım,unutmuşum katıldığımı da..tarihi bile hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…